• Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming Van Klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Spectral.DNC-N

60ml Specifieke Oplossingen | Behandeling Tegen Haaruitval

DS Laboratories

€39.95

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Laat haaruitval en dunner wordend haar achter je!

Spectral.DNC-N is DE doorbraak op het gebied van haaruitval en helpt om gezonder, dikker haar te krijgen. Deze spray bevat Nanoxidil en verzorgt je gehele hoofdhuid effectief met essentiële ingrediënten.

 • Effectieve formule voor dunner wordend haar
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Spectral.DNC-N maakt gebruik van Nanoxidil, een uiterst krachtig ingrediënt
 • Dringt dankzij de Nanosome technologie tot diep in de haarwortel door
 • Zorgt voor een mooie, handelbare haartextuur
 • Eenvoudig gebruik: Druk het pompje 6 keer in per plek (2 keer per dag)
 • Ontworpen door het toonaangevende bedrijf in de sector: DS Laboratories
 • 24-uurs levering mogelijk

Spectral.DNC-N is met 5% Nanoxidil een marktpionier en heeft al velen uiterst doeltreffend bij haaruitval geholpen. Deze innovatieve spray kan haargroei voor zowel mannen als vrouwen op iedere leeftijd stimuleren. Bestel dit hoogwaardig product vandaag voor 16.00 uur, selecteer verzendmethode UPS en begin al morgen met de behandeling!

Lees meer

Wat is het?

Spectral.DNC-N is het eerste product dat van 5% Nanoxidil gebruik maakt om je haargroei te maximaliseren. Dit revolutionaire ingrediënt is een wetenschappelijke doorbraak op het gebied van natuurlijke haargroei en werkt zonder bijwerkingen. De Spectral.DNC-N spray is eenvoudig te gebruiken, voor zowel mannen als vrouwen geschikt en verzorgt je gehele hoofdhuid met werkzame stoffen.

Hoe werkt het tegen haaruitval?

Spectral.DNC-N pept zwakke haarwortels langdurig op een zachte manier op. Een complexe formule met de volgende ingrediënten maakt haargroei ook voor jou mogelijk:

Verwijd de ionkanalen en ondersteunt zodoende de omloop van kaliumionen.

Stimuleert de anagene groeifase van haarfollikels

Belemmert DHT (ook wel bekend als het haaruitvalhormoon)

De Nanosome technologie zorgt voor een continue behandeling voor 14 uur – langer dan gangbare producten.

Nanoxidil: Stimuleert haarfollikels op je gehele hoofdhuid die in de anagene groeifase actief zijn. Zelfs haarfollikels in de telogene fase (rustfase) worden geactiveerd en in de groeifase gebracht.

Aminexil: Versterkt haarwortels in combinatie met Nanoxidil. Klinische tests bewijzen dat Aminexil haarfollikels beschermt en vezels sterkt. Een regelmatig gebruik van dit ingrediënt zal je haar er weer jonger laten uitzien.

Adenosine: Verbetert de stofwisseling van follikels en kalmeert ontstekingen op je hoofdhuid.

Koper-peptide: Deze aminozuren hebben twee belangrijke eigenschappen. Enerzijds kalmeren zij ontstekingen om zodoende weefselbeschadigingen te voorkomen. Anderzijds vervangen zij littekenweefsel door gezonde huid.

Waarom moet ik het gebruiken?

Spectral.DNC-N maakt gebruik van de nieuwste wetenschappelijke methoden, zodat je je haarproblemen op een innovatieve wijze zult oplossen. De verschillende ingrediënten verwijden de ionkanalen en belemmeren DHT (ook wel bekend als het haaruitvalhormoon). De gepatenteerde Nanosome-technologie maakt een langdurige en effectieve werking diep in de haarwortel mogelijk. De ingrediënten van Spectral.DNC-N behandelen je hoofdhuid continu voor 14 uur, zodat je weer van mooi, vol, glanzend haar kunt genieten!

Welke resultaten kan ik door Spectral.DNC-N verwachten?

Veel klanten zien al binnen 2 weken eerste verbeteringen en met een grote kans zal je binnen 3 maanden van dikker, gezonder haar genieten. Het resultaat is afhankelijk van hoe dun je haar in het begin van de behandeling is. Bij haaruitval in een vroeg stadium kun je snellere resultaten verwachten. Bij matige tot sterke haaruitval constateren de meeste gebruikers van Spectral.DNC-N op zijn laatst binnen 6 maanden dikker haar.

Hoe gebruik ik Spectral.DNC-N tegen haaruitval?

Het gebruik is heel eenvoudig. Druk het pompje 6 keer per dag op de gewenste plekken (voor of na het wassen van je haar) in en masseer de hoofdhuid gelijkmatig. Was in ieder geval je handen na het gebruik en pas het middel regelmatig toe voor het beste resultaat.

Is het veilig?

Bij het aanbevolen gebruik werkt Spectral.DNC-N zonder bijwerkingen. Druk het pompje nooit meer dan 6 keer per plek in en stop het gebruik als je huidirritaties vaststelt. Gebruik het niet tijdens de zwangerschap en lees de lijst van ingrediënten goed door om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor een van de bestanddelen.