maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

South Beach Accelerating Waslotion

Door South Beach

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De producten van South Beach Skinsolutions hebben een doel: zorgen dat je een huid krijgt zonder onzuiverheden, pigment- of ouderdomsvlekken en pigmentvlekken. South Beach waslotion kan gebruikt worden als aparte exfoliating cleanser of in combinatie met gel en lotion gebruikt worden, om je huid te verzorgen.

 • South Beach Accelerating Waslotion peelt de huid zacht
 • Speciaal aanbevolen voor de voorbereiding van de huid voor South Beach reinigingsgel voor huid-whitening
 • Kan met alle andere South Beach producten gebruikt worden
 • Bevat groene thee, de belangrijkste antioxidanten en heeft een Anti-Aging effect
 • Kan voor verlichting van de huid zorgen
 • Makkelijk om aan te brengen; vermijd contact met de ogen en slijmvliezen bij aanbrengen op het gezicht
 • Uniseks: geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • South Beach producten zijn veilig, effectief en van de hoogste kwaliteit

South Beach Accelerating Waslotion kan worden aangebracht op het hele lichaam. Op de intieme plekken, onder de oksels, op de tepels, de handen en zelfs in het gezicht. De pH waarde van South Beach producten wordt aangepast, zodat het geschikt is voor alle huidtypes. South Beach Accelerating waslotion bevat natuurlijke ingrediënten, waaronder groene thee ,Aloë Vera, framboos en appel extract.

Lees meer

Wat is South Beach Accelerating Waslotion

De South Beach reinigingsgel maakt deel uit van het South Beach Skinsolution assortiment, die primair ontwikkeld is om de huid te verlichten of om donkere vlekken te behandelen.

Intieme plaatsen, zoals de intieme zone, de oksels of tepels zijn bij veel mensen meer gepigmenteerd dan de omliggende huid. Deze verkleuringen komen voor bij miljoenen mannen en vrouwen, waardoor er sprake is van ongelijkmatige tinten. Om deze reden zijn de producten van South Beach tot stand gekomen. De intieme en gevoelige huid, zoals het anale en vaginale gebied en oksels, worden bijzonder zacht en natuurlijk behandeld, zodat er geen irritatie ontstaat.

De South Beach Accelerating Waslotion is een reinigingsmiddel die de huid kan voorbereiden op verlichting ervan en die daarnaast de huid verzorgt met antioxidanten en de huid hydrateert. Met een verzachtend peeling effect, wordt de bovenste lag van de huid gescrubd, waarbij je de dode huidcellen verwijdert en de huid voor de gel reinigt. Door het gebruik van de South Beach Accelerating Waslotion kan het bleek effect versterkt worden.

Wat maakt South Beach Accelerating Waslotion zo bijzonder?

De South Beach reiniging heeft een peeling-effect, ph neutraal, waardoor het mogelijk is om de lotion ook aan te brengen in de intieme zone. Een van de belangrijkste ingrediënten van South Beach Accelerating Waslotion is groene thee, dit bevat namelijk veel antioxidanten zoals de vitamine C en E.

Wat zijn de ingrediënten van South Beach Accelerating Waslotion?

Groene thee
Groene thee staat bekend om zijn antioxidanten zoals Vitamine C en E. Al voor een lange tijd wordt groene thee niet alleen gedronken, maar ook gebruikt in huidverzorgingsproducten. Het werkt ontstekingsremmend, stimulerend en remt het verouder proces af.
Decyl Glucoside
Deze milde stof wordt verkregen uit suiker en wordt verwerkt in veel huisverzorgingsproducten, wordt vooral gebruikt voor de gevoelige huid zoals bij de intieme zone of het gezicht. De zuiver plantaardige stof is erg verdraagzaam, biologisch afbreekbaar en is ecologisch veilig.
Aloë Vera extract
Aloë Vera wordt al eeuwenlang gebruikt. Vanwege zijn genezende krachten, is het een belangrijk ingrediënt van South Beach Accelerating Waslotion. Het blad van de plant bevat tweehonderd stoffen, rijk aan antioxidanten en antibacteriële middelen.
Zoethout wortel
Glabridine, een van de belangrijkste ingrediënten van de zoethout wortel, kan een aanzienlijk whitening skineffect geven, maar ook ontstekingsremmend werken. In combinatie met andere ingrediënten van de South Beach Accelerating Waslotion kan het makkelijk door de huid worden opgenomen.
Suikerriet extract
Suikerriet extract wordt gebruikt in veel peeling-producten. Deze South Beach reiniging verzacht de huid, verwijdert dode cellen en bereidt de huid voor het gebruik van andere skin whitening producten, die dan makkelijker doordringen naar de diepere lagen.
Berendruif extract
De uit de bladeren gewonnen berendruif, bevat melanine-remmende eigenschappen, kan de huid verlichten en vermindert het donker worden onder UV-bestraling. Bovendien heeft het ingrediënt antioxiderende eigenschappen.

Hoe wordt de South Beach Accelerating Waslotion aangebracht?

Het aanbrengen van de het South Beach reiniging product is erg eenvoudig en kan makkelijk tot je dagelijkse was- en verzorgingsroutine behoren. Breng de South Beach reinigingsgel na het reinigen aan op de huid. Je kunt de South Beach accelerating Waslotion met alle andere South Beach producten combineren.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (100% Gebaseerd op 1 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Zeer tevreden met de producten van South Beach
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief