• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

South Beach™ Accelerating Wash Totaalpakket

Combo | Ga verkleuring op alle fronten tegen
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Wilt u op alle fronten verkleuring van de huid tegen gaan? Dan is de South Beach Accelerating Wash, dat groene thee bevat, wat u zoekt! Gebruik dit in combinatie met de zeer gewilde South Beach Gel voor gevoelige plekken en de South Beach Soothing Lotion en biedt hiermee uw huid verschillende manieren om te helpen bij het kalmeren en onderhouden zodat de huid blijft stralen!

 • Geschikt voor gebruik op gevoelige plekken
 • Insta-Brite ™ geavanceerde technologie
 • Bevat drie grondig geteste oplossingen
 • Bevat ingrediënten die goed zijn voor hun bleek- en verlichtingskwaliteiten
 • Dermatologisch getest

Met veel producten op de hedendaagse markt die agressieve chemicaliën bevatten is het belangrijk om te kijken naar natuurlijke alternatieven waarmee u proactief kunt zijn bij het tegengaan van uw huidproblemen en daarbij tegelijkertijd ook te denken aan de gezondheid van uw huid. Hierbij kunt u vertrouwen op de experts van South Beach! South Beach heeft namelijk drie zeer positief beoordeelde producten samengesteld die ingrediënten bevatten die bekend staan te helpen om irritatie op de huid te verzachten en te kalmeren. Ook kan het door zijn blekende eigenschappen helpen verkleuring op de huid te verminderen en dit alles helpt u dan weer om naar die gezond ogende gloed toe te werken!

Wat is The South Beach Accelerating Wash Kit?

Deze kit is een combinatie van slimme producten die op alle fronten, in combinatie met elkaar, goed werken om verkleuringen op de huid tegen te gaan. Het werkt effectief om uw huid te kalmeren, reinigen en verzorgen. Het maakt gebruik van een groot aantal zachte, veilige producten om de huidcellen te hydrateren en de elasticiteit van de huid te bevorderen. Maar hoe zit het met verkleuring of irritaties? Dit is een erg belangrijk onderdeel en gelukkig makkelijk te beantwoorden; de zachte gel is erop gericht om de gelijkmatige glans van de huid op een natuurlijke manier te bevorderen, zodat u de donkere vlekken en verkleuring kunt tegengaan. In feite bevat elk product ingrediënten natuurlijk blekende en verhelderende effecten heeft op de huid! Als je een 21e-eeuwse, goed afgeronde aanpak wilt om verkleuring aan te pakken, maak dan gebruik van deze nieuwe South Beach kit.

Hoe werkt het?

Het werkt door gebruik te maken van een aantal verschillende toepassingen en een reeks van zachte ingrediënten. De versnelde reinigingszeep maakt gebruik van extracten van groene thee en hondsroos die beide enorm populair zijn vanwege hun antioxiderende en revitaliserende eigenschappen, om uw huid een schone, jeugdige uitstraling te geven. Om u te helpen de verkleuringen van de huid tegen te gaan, maakt het product gebruik van Zoethout en Uva Ursi-extracten die beide bekend staan om hun natuurlijk blekende werking op de huid.

Het is de speciale combinatie van alle drie de producten die ervoor zorgen dat uw huid de aanpak krijgt die het verdient. Door drie verschillende oplossingen te gebruiken, krijgt de huid een veelvoud aan ingrediënten binnen die bekend staan om hun blekende werking, inclusief de langverwachte Insta-Brite ™ geavanceerde technologie! Het voordeel van drie verschillende producten is dus talrijk want hiermee vecht u namelijk op alle fronten tegen de verkleuringen. U voorziet de huid van een groot aantal actieve, goed gewaardeerde ingrediënten die ook kunnen helpen de gevoelige plekken van uw huid te voeden te onderhouden.

De verzachtende lotion herkent de stress en schade die ontharingsmethodes kunnen hebben op de haarzakjes en de bovenste lagen van de huid. Het maakt daarom gebruik van het vitamine E hydraterende effect van Avocado-olie om uw huid te helpen kalmeren en hydrateren. Vervolgens worden Aloë Vera en komkommer-extract in de mix gegooid, waardoor u het gezonde uiterlijk van de huid behoudt en de huidcellen weer worden verfrist en verjongd.

Een essentieel product in uw kit is de gel voor gevoelige plekken. Het is gestroomlijnd om de Insta-Brite ™ -technologie, plus het zoethout en Uva Ursi-extract gelijk de huid binnen te laten komen. De producten zijn allemaal erg populair vanwege hun verlichtings- en bleekeigenschappen, maar ze zijn ook bedoeld om hyperpigmentatie van de huid te voorkomen en de huid te helpen aan een consistente, levendige gloed!

South Beach Accelerating Wash

Als u een optimaal resultaat wilt bereiken met de South Beach Accelerating Wash, volg dan deze eenvoudig te volgen instructies.

 • Gebruik het product om uw gezicht, oksels, gevoelige huiddelen en de rest van uw lichaam te wassen.
 • Gebruik eenmaal per dag gedurende ongeveer 7-10 dagen.
 • Niet bedoeld voor gebruik door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

South Beach Soothing Lotion

Het gebruik van de South Beach-lotion kost weinig tijd! Volg deze eenvoudige instructies voor optimale resultaten.

 • Breng de verzachtende lotion voorzichtig met uw vingers in cirkelvormige bewegingen aan op de huid.
 • Het kan op de huid van uw gezicht en lichaam worden aangebracht.
 • Indien nodig nogmaals aan te brengen.
 • Gebruik dagelijks voor optimale resultaten.

Het toepassen van de South Beach Gel voor gevoelige gebieden is erg eenvoudig. Volg deze eenvoudige instructies voor een optimaal resultaat.

 • Was de huid zoals gebruikelijk en laat uw huid drogen.
 • Breng aan op de gewenste plekken en wrijf de gel zachtjes in. Doe dit in cirkelvormige beweging totdat de gel volledig is opgenomen.
 • Gebruik tweemaal per dag voor optimale resultaten.
 • Geen handschoenen of borstel nodig.

Belangrijke ingrediënten

South Beach is erg transparant over zijn ingrediënten en gelooft in het succes hiervan. Enkele belangrijke ingrediënten zijn.

image of liquorice
Zoethoutextract staat bekend om zijn actieve bleek- en glanscomponenten en kan u helpen aan een consistente gloed.
image of bearberry
Berendruif extract is erg belangrijk in de verhelderende ingrediënten en heeft vanwege het succes in bleekproducten zeer positieve beoordelingen gekregen van klanten wereldwijd.
image of leaf
Insta-Brite™ technologie is het ingrediënt dat in de laatste jaren enorm gestegen is in populariteit als gevolg van de bekende bleekeigenschappen.
image of aloe vera
Aloë Vera is een zeer populair ingrediënt om de elasticiteit van de huid te bevorderen, irritatie te helpen kalmeren en het helpt de huid te hydrateren en te voeden.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(2)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 5

100% Gebaseerd op 2 Reviews

Beoordeel ons
 • Geeft een wittere tint

  A Anoniem

 • Goede set die helpt met verkleuring op mijn huid

  S Sh.

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.