• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Skinlite Device

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Wil je een stralendere, jonger uitziende huid? De Skin Lite – Skin Rejuventaion Therapy Treatment van Beauty Works kan je helpen om je beschadigde huid weer te laten leven. Veel mensen zouden graag een egale, jonge en stralende huid willen hebben. Skin Lite maakt gebruik van Photon Light Therapy om de huidcellen te stimuleren bij de aanmaak van collageen en elastine. Dit helpt je huid om er strakker, gladder en jonger uit te zien.

 • Kan helpen bij acne, rimpels en fijne lijntjes
 • Staat bekend om werking tegen huidveroudering
 • Kan tekenen van rosacea verminderen
 • Kan de door zon beschadigde huid helpen te revitaliseren
 • Kan helpen om vette en droge plekken te verminderen
 • Helpt ouderdomsvlekken te vervagen
 • Kan helpen om het ontstaan van littekens te verminderen

Vergeet dure schoonheidsbehandelingen zoals laserbehandelingen. Skin Lite gebruikt Photon Light Therapy om golven van rood, en infrarood licht te verspreiden, om zo het natuurlijke herstelproces van het lichaam te stimuleren en deze te versnellen, binnen het comfort van je eigen huis. Door LED technologie te gebruiken kan je de onderste huidlagen veel beter bereiken dan met een crème of zelfs een laser.

Waarom ziet mijn huid er zo beschadigd uit?

Ouder worden is de voornaamste oorzaak van rimpels. Wanneer we ouder worden, verschijnen er lijntjes, groeven en vouwtjes in de huid. Zon, roken en uitdroging kunnen het ontstaan van rimpels verergeren. De huid is heel kwetsbaar en reageert defensief wanneer het blootgesteld wordt aan de schadelijke effecten van de zon. Dat is de reden waarom we bruin worden als we zonnen; de huid verhoogt de productie van het donkerbruine pigment melanine. Dat kan echter ook onregelmatige pigmentatie in de huid geven, waardoor je huid er minder egaal uit ziet en je vlekjes en rode bloedvaatjes kan gaan zien. Door deze blootstelling kunnen ook rimpels en rosacea (kapotte bloedvaatjes die je gezicht er rood uit laten zien) ontstaan.

Wat is Photon Light Therapy?

Photon Light Therapy zendt golven van infrarood licht door specifieke delen van het lichaam. Het licht dringt door de huid en kan de bloeddoorstroming verbeteren. Deze vorm van LED (Light Emitting Diodes) behandeling is pijnloos en veilig. LED technologie staat er bekend om dat het effectief is tegen fijne lijntjes, rimpels, huidveroudering, acne en rosacea. LED dringt dieper door in de huidlagen dan lasers en kan celactiviteit stimuleren, zodat je huid er nieuwer uit ziet.

Hoe werkt Skin Lite?

Skin Lite werkt op 4 manieren:

 • Spierontspannend
 • Ontstekingsremmend
 • Pijnstillend
 • Herstellend

Door verschillende infrarood kleuren te gebruiken om je huid te verzachten en te stimuleren, wordt de circulatie in je huid hersteld, gekalmeerd, gezuiverd en gestimuleerd. Skin Lite kan helpen om beschadigingen aan de huid door zon en door ouderdom te verminderen. De Photon Light Therapy kan de circulatie bevorderen zodat ontstoken zones verminderd worden en de genezing van beschadigde huidlagen wordt bevorderd.

Blauw
Blauw heeft een kalmerende werking op het lichaam, stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken

Rood
Rood dringt diep door de huidlagen door om collageen en elastine te activeren. Het kan ook helpen bij het stimuleren van huidverjonging, om de kleur van de huid te verbeteren en om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Geel
Geel heeft een diep reinigend effect, verstevigt de huid en vervaagt vlekjes en littekens. Het kan ook helpen bij acne en rimpels.

Lila
Lila heeft een helende werking, het bevordert de circulatie en geeft de huid haar natuurlijke balans terug.

Groen
Groen heeft een balancerende werking op het lichaam en de geest. Het kan ook helpen bij het verminderen van infecties en zwellingen in het huidweefsel.

Rood en geel (oranje)
Oranje verhoogt de circulatie van bloed en het lymfe, waardoor de cellen gevoed worden en afvalstoffen worden verwijderd.

Hoe kan ik mijn Skin Lite bestellen?

De Skin Lite online bestellen bij ShytoBuy is heel eenvoudig. Klik op “Plaats in winkelmand” en je kan al morgen je bestelling ontvangen als je deze op werkdagen voor 16.00 uur bestelt.