maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Sonic Clean Plus

Door Silkn

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Silk’n Sonic Clean Plus is een gezichtsborstel voor dagelijkse reiniging. Je gebruikt hem binnen het comfort van je eigen huis om vuil en make-up van je gezicht te verwijderen. Dankzij de vibrerende en pulserende functies, kun je je huid nu nog dieper reinigen om een gezonde, egale en stralende huid te onthullen.

 • Gemakkelijk te gebruiken en waterproof om in bad of de douche te gebruiken
 • Helpt 6x zoveel make-up te verwijderen dan handmatige reiniging
 • Gebruik dagelijks voor milde en diepe reiniging
 • De Silk’n Sonic Clean Plus kan binnen een aantal minuten het gehele gezicht behandelen
 • Geleverd met 2 vervangbare borstelkoppen

Verwijder tot 6x meer vuil en make-up van je gezicht met de Silk’n Sonic Clean Plus. Deze nieuwe en innovatieve reiniger heeft een ergonomisch ontworpen handvat zodat je het nog gemakkelijker kunt gebruiken. Je kunt de geweldige resultaten hiervan morgen al ervaren, als je op werkdagen voor 16.00 uur bij ons bestelt.

Lees meer

Wat is de Silk’n Sonic Clean Plus?

Traditionele gezichtsreinigers en makeupreinigingsdoekjes behoren tot het verleden dankzij de Silk’n Sonic Clean Plus. Deze gemakkelijke en dagelijks te gebruiken gezichtsborstel is waterproof en heeft 2 verschillende standen en snelheden, zo dat je de ideale reiniging zelf kunt bepalen. De reiniger kan alle delen van je gezicht behandelen inclusief je voorhoofd, wangen, neus en kin. Het roterende borstelstuk reinigt je huid diep om deze van vuil, make-up en andere schadelijke stoffen die gedurende de dag je huid aantasten, te ontdoen.

De Silk’n Sonic Clean Plus gebruiken

De Silk’n Sonic Clean Plus gebruiken is heel eenvoudig. En je kunt het ook in bad of onder de douche gebruiken, omdat het waterproof is. De Sonic Clean kan gebruikt worden op het voorhoofd, neus, kin en wangen.

Maak je gezicht nat met warm water en breng het apparaat aan op de genoemde zones. De gezichtsreiniger heeft een ingebouwde timer van 60 seconden en schakelt zich hierna automatisch uit om je te laten weten dat je een ander deel van je gezicht kunt behandelen.

Wie kan de Silk’n Sonic Clean Plus gebruiken?

De Silk’n Sonic Clean Plus kan zowel door mannen als vrouwen die op een grondige wijze het vuil van hun gezicht willen verwijderen, gebruikt worden. Vrouwen vinden het apparaat extreem handig bij het verwijderen van makeup; veel van hen kunnen hiermee tot 6x zoveel makeup verwijderen dan met handmatige reiniging.

Snelle resultaten

Het fijne van de Silk’n Sonic Clean Plus is dat je bijna direct resultaat ziet. Vanaf het eerste gebruik, kan je al een egalere huid ervaren. Bij dagelijks en regelmatig gebruik, kan je een stralender teint krijgen.

De Silk’n Sonic Clean Plus reinigen

De gezichtsborstel is heel eenvoudig te reinigen. Het gedeelte waar je het vasthoudt kan schoongemaakt worden met een vochtige doek en gedroogd worden met een doek. De borstelkop zelf kan afgenomen worden en moet na elk gebruik worden gereinigd. Doe dit door het met warm water en milde zeep af te spoelen om achtergebleven vuil of make-up te verwijderen. Schud resterend water af en droog met een doek.

Wat zit er in de doos?

 • Silk’n Sonic Clean Plus gezichtsborstel
 • 1 adapter
 • 2 vervangbare borstelkoppen
 • 1 oplaadbare houder
 • Gebruiksaanwijzing

Hoe bestel ik mijn Silk’n Sonic Clean Plus?

Je Silk’n Sonic Clean Plus online bij ShytoBuy bestellen is veilig, gemakkelijk en snel. Wanneer je je bestelling voor 16.00 uur op werkdagen plaatst, kun je dit product al de volgende dag gaan gebruiken. Start je bestelling nu door op de button ‘Plaats in winkelmand’ te klikken.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief