• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Silk’n Jewel XL

Permanente en veilige ontharing voor thuis
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Door de geavanceerde HPL™ -technologie naadloos te combineren met een elegant ontwerp en gemak, is de Silk'n Jewel XL het ideale apparaat voor permanente ontharing dat veilig is voor thuisgebruik. Ontworpen voor ultiem gebruiksgemak, doet dit handige apparaat al het werk voor jou dankzij de Touch & Glide technologie en Skin Colour Sensor. Het bevat welgeteld 150.000 lichtpulsen, waardoor het apparaat lang meegaat en de enige is die je ooit wilt hebben.

 • Gepatenteerde HPL™ technologie voor veilig thuisgebruik
 • Bevat een massieve 150.000 lichtpulsen
 • Handige Touch & Glide technologie
 • Met 5 instelbare niveau’s & ingebouwde Skin Colour Sensor
 • Voor mannen en vrouwen met zelfs donkerdere huidtypes
 • Ideaal voor haar op het hele lichaam en gezicht
 • Inclusief 2 jaar garantie

Wat de Silk'n Jewel XL zo speciaal maakt, is niet alleen de revolutionaire technologie of het elegante ontwerp, maar ook de toewijding aan gebruiksgemak en waarde. Gemiddeld kan één IPL-salonsessie voor één lichaamsdeel ergens tussen de €50 en €350 kosten en omdat er meestal rond de 6 sessies nodig zijn, kan dit behoorlijk duur uitvallen. De Silk'n Jewel XL daarentegen dekt niet alleen meerdere sessies op het hele lichaam voor de kosten van slechts één IPL sessie, maar het is ook gemakkelijk te gebruiken vanuit het comfort van je eigen huis.

Silk’n Jewel XL eigenschappen

 • Klinisch bewezen en gepatenteerde HPL™ technologie
 • Touch & Glide technologie
 • Voor het gehele lichaam en gezicht
 • 150,000 lichtpulsen
 • Lange levensduur - het vervangen van cartridges is niet nodig
 • 5 niveaus
 • Aanpasbare snelheid
 • Ingebouwde Skin Colour Sensor
 • Kan na het zonnen worden gebruikt (energie niveau 1)
 • Aansluiten en klaar voor gebruik, opladen is niet nodig
 • Bedekt een gebied van 3 cm²
 • 2 jaar garantie inbegrepen

Gepatenteerde HPL™ technologie

HPL™ (Home Pulsed Light™) is exclusief van Silk'n en is de thuisversie van IPL (Intense Pulsed Light), een technologie die wordt gebruikt om permanent ongewenst haar van het lichaam te verwijderen met behulp van lichtpulsen. Deze technologie is ontwikkeld dankzij meer dan 15 jaar ervaring met IPL-technologie en gebaseerd op het principe van selectieve fotothermolyse. Het werkt door breed spectrum optische energie te leveren, die vervolgens door het donkere melanine pigment van het haar wordt geabsorbeerd. De energie wordt vervolgens omgezet in warmte die de haarschacht vernietigt en desgevolgs ook de follikel, zodat deze niet meer terug kan groeien.

Wat slim is aan de HPL™ technologie in de Silk'n Jewel XL is hoe het apparaat lagere energie-niveaus gebruikt, maar met een piekvermogen voor efficiënt en veilig thuisgebruik. Aangezien de optische energie wordt overgedragen via een zeer snelle puls, wordt elk nadelig effect op de omliggende weefsels, zoals bijvoorbeeld kan optreden bij laseren of IPL, geëlimineerd. Het betekent ook minder irritatie voor de huid, dus er is geen koelmechanisme zoals een gel nodig. Dit maakt het één van de meest handige, geavanceerde en veilige technologieën voor permanente ontharing, in het comfort van de eigen woning, beschikbaar.

5 niveaus

Dit innovatieve apparaat beschikt over 5 energie-instellingen die de frequentie van de HPL™ flitsen regelen. Het werkt door verschillende snelheden per instelling te gebruiken, zodat je de pulsen voor je eigen huidtype en haarkleur eenvoudig kunt regelen. Niveau 1 is bijvoorbeeld het snelste niveau omdat het 1 puls per seconde afgeeft en is het meest geschikt voor donkere huidtypes of voor degenen die net buiten in de zon zijn geweest. Niveau 5 is het langzaamste maar meest effectief, omdat het 1 puls per 3,5 seconde afgeeft, waardoor het het meest geschikt is voor lichtere huidtypes en laat in veel gevallen de beste resultaten in permanente verwijdering zien omdat de flitser langer op de haarzakjes in blijft werken.

Ingebouwde Skin Colour Sensor

Eén van de meest voorkomende zorgen en vragen als het gaat om apparaten voor permanente ontharing, is of het werkt op verschillende haar- en huidskleuren. Velen maken zich ook zorgen over verschillende delen van hun lichaam met verschillende tinten, zoals bijvoorbeeld het geval kan zijn na zonnen. Silk'n herkent dit probleem en heeft hun apparaten zodanig ontworpen dat ze zo inclusief en flexibel mogelijk zijn. De Silk'n Jewel XL heeft een ingebouwde Skin Colour Sensor die automatisch je huid scant en de kleur en het hierbij benodigde aantal lichtpulsen kan herkennen. Als de huid te donker is voor de huidige instelling, zal het apparaat geen lichtpulsen afgeven, zodat je naar een lagere instelling kunt overschakelen, waardoor volledige veiligheid wordt gegarandeerd. Hiernaast beschikt het ook over een veiligheidsmechanisme vergelijkbaar voor de ogen; de Silk'n Jewel XL geeft alleen een lichtflits af als het apparaat in direct contact met de huid staat, wat betekent dat wanneer het in de lucht (of op je ogen) gericht wordt, je beschermd bent.

Touch & Glide technologie

Voor het ultieme gebruiksgemak heeft de Silk'n Jewel XL slechts één knop. Dit klinkt misschien te eenvoudig om waar te zijn, maar eigenlijk, omdat het apparaat al het werk voor je doet met het detecteren van huidtinten en alleen flitst wanneer het in aanraking komt met de huid, is dit alles wat nodig is! Dankzij het intelligente ontwerp hoef je je niet langer druk te maken en tijd te verspillen aan het indrukken van knoppen om het licht zelf te laten flitsen; je plaatst het apparaat eenvoudig op de huid en wanneer het contact maakt geeft het automatisch lichtpulsen af. Hierdoor kun je eenvoudig op de knop drukken om het apparaat in te schakelen en naar het juiste niveau te navigeren en dan ben je klaar om gemakkelijk van het ene naar het andere gebied op je lichaam te glijden!

150.000 lichtpulsen

Silk'n Jewel XL bevat precies 150.000 lichtpulsen, wat betekent dat het gemaakt is om lang mee te gaan. Het betekent ook dat je je geen zorgen hoeft te maken over het kopen van extra cartridges, zoals bij veel producten van concurrenten, en dat er geen verborgen extra kosten zijn waar je rekening mee hoeft te houden. Het is daarom een geweldige langetermijninvestering (vooral in vergelijking met een IPL salonsessie waarbij prijzen kunnen variëren van €50 tot €350 voor één enkel lichaamsdeel!). Dankzij de wel 150.000 lichtpulsen zijn er tal van toepassingen voor je hele gezicht en lichaam, zelfs voor mensen met dikker haar!

Gemiddelde kosten van vaak toegepaste ontharingsmethoden

Silk’n Jewel XL

Silk’n Jewel XL
Eenmalige investering voor het hele lichaam

Scheren

Scheren
Gedurende het gehele leven van de gemiddelde vrouw

Matrix Vitality

Waxen
Gedurende het gehele leven van de gemiddelde vrouw

Follicle Strength

IPL (Salon)
Voor 6 sessies voor alle lichaamsdelen

Gebruiksaanwijzing

Bepaal voor je eerste sessie welk energieniveau het best voor jou geschikt is, en op welk deel van de huid je het apparaat wilt gebruiken door de grafiek hierboven of onderop de doos te raadplegen

 1. Steek de adapter-kabel in de ingang van het apparaat en vervolgens in een stopcontact.
 2. Bereid de huid voor door ervoor te zorgen dat het te behandelen gebied geschoren (niet gewaxt of geëpileerd), schoon, droog en vrij van producten is.
 3. Druk op de besturingsknop. Het apparaat wordt ingeschakeld (standaard ingesteld op energieniveau 1) en het geluid van een ventilator zal te horen zijn. Wanneer het ‘ready’ lampje aan gaat (ongeveer 1 seconde na het indrukken van de knop), is het apparaat klaar voor gebruik.
 4. Stel het energieniveau in door herhaaldelijk op de bedieningsknop te drukken totdat je het gewenste niveau bereikt.
 5. Plaats het behandelingsoppervlak op de huid. Als het volledig contact is, begint het ‘ready’-lampje langzaam te knipperen. Het apparaat zal dan automatisch de kleur van je huid detecteren en als het juiste niveau bereikt is zal het een lichtpuls doen flitsen en kun je een zacht gevoel van warmte en tintelingen ervaren.
 6. Blijf flitsen of glij verder totdat je het gebied volledig bedekt hebt. Wanneer je een hoog niveau gebruikt zijn de lichtflitsen langzamer. We raden je dan aan de flits-techniek toe te passen en in rijen te werken waarbij je na iedere flits een sectie verder beweegt. Wanneer je een lager niveau gebruikt, zijn de flitsen frequenter. We raden je dan aan de glij-techniek te gebruiken, waarbij je langzaam over de huid glijdt in één beweging waarbij het apparaat in continu contact met de huid blijft.
 7. Wanneer je klaar bent, zet je het apparaat uit door de control-knop lang ingedrukt te houden en vervolgens de adapter te ontkoppelen.

Raadpleeg de meegeleverde gebruikershandleiding voor meer informatie over het verwachte aantal sessies dat nodig is voor verschillende haartypes en meer gedetailleerde informatie over het gebruik van je apparaat.

Wat is inbegrepen

 • Silk’n Jewel XL Apparaat
 • Adapter
 • Reinigingsdoek
 • Handleiding
 • Garantiekaart

Waarom bij ons kopen?

Omdat Silk'n-producten zo populair zijn en er zo veel vraag naar is, kunnen er helaas veel bedrijven nep-versies van deze apparaten proberen te verkopen. Wij zijn in tegenstelling tot deze bedrijven, een officiële Silk'n Authorized Premium Partner, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat wij geen nep-versies maar alleen het echte product aanbieden. Je kunt er daarnaast gerust op zijn dat wij, in het zeldzame geval waarin je problemen ondervind, in direct contact met de fabrikant staan om deze spoedig op te kunnen lossen.

Advies

Dit apparaat mag niet worden gebruikt door kinderen, zwangeren of borstvoeding gevende vrouwen of volwassenen met beperkte fysieke sensorische of psychologische capaciteiten of mensen die geen ervaring met of kennis van het juiste gebruik van het apparaat hebben. Gebruik het apparaat niet op tatoeages, permanente make-up of gebieden met actief eczeem of andere huidaandoeningen. Gebruik niveau’s 2 tot 5 niet op een gebruinde huid of na recente blootstelling aan zonlicht (inclusief kunstmatige licht van zonnebanken). Houd het apparaat uit de buurt van water. Voor meer informatie over veilig en efficiënt gebruik van het apparaat, raden wij aan de volledige gebruikshandleiding te lezen.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(2)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 5

100% Gebaseerd op 2 Reviews

Beoordeel ons
 • Goed apparaat en pijnloos wat ik heel fijn vind

  S Sanne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Goedkope ontharing!

  A Anoniem small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.