maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Glide 150,000

Door Silkn

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Het is de luxe manier om een gladde en zijdezachte huid te krijgen. Met de Silk’n Glide 150,000 geniet je van een glad lichaam en gezicht. Dit superzachte en gladde ontharingsapparaat is niet alleen pijnloos, het is ook FDA goedgekeurd om het veilig en op effectieve wijze thuis te kunnen gebruiken.

 • Ervaar tot 50% minder haargroei na 3-5 behandelingen
 • Biedt maarliefst 150,000 lichtflitsen – je hoeft nooit na te vullen!
 • Kan je een volledige lichaamsontharing bieden in minder dan 30 minuten
 • Heeft snelle, gladde bewegingen en speciale flitsen voor specifieke zones
 • Geschikt voor de donkerder gekleurde huid en kan na blootstelling aan de zon gebruikt worden
 • Ideaal voor het gehele lichaam én gezicht, inclusief bikinilijn en bovenlip
 • De Silk’n Glide 150,000 heeft 5 energiestanden voor verschillende snelheden en intensiteit
 • Inclusief luxe opbergkoffer en zacht schoonmaakdoekje
 • Met 2 jaar garantie

Deze elegante, kersenrode Silk’n Glide 150,000 wordt geleverd met een stijlvol, multipurpose koffertje om het apparaat veilig en gemakkelijk in op te bergen, thuis en op vakantie. Geniet van het ergonomische en lichtgewicht design, en de voordelen van dit revolutionaire HPL apparaat. Ontharen was nog nooit zo efficiënt en duurzaam! Het kan morgenmiddag al van jou zijn als je vandaag voor 16.00 uur bestelt.

Lees meer

Wat is het?

Silk’n Glide 150,000 is een ontharingsapparaat dat gebruik maakt van HPL (Home Pulse Light), zodat je het thuis kunt gebruiken. Het heeft een luxe opbergkoffertje wat ideaal is om mee op reis te nemen. Het licht dat dit ontharingsapparaat uitzendt, wordt bij elke flits omgezet in hitte, waardoor het haarzakje niet meer goed kan functioneren. Deze gepatenteerde technologie is geheel veilig, klinisch goedgekeurd en wordt aanbevolen door artsen. Professionele resultaten behalen binnen je eigen huis was nog nooit zo makkelijk en veilig. En, zelfs na een paar complete lichaamsbehandelingen hoef je je Silk’n Glide 150,000 cartridges niet te vervangen, de 150,000 die erbij geleverd worden zijn meer dan genoeg!

In tegenstelling tot andere apparaten, kan de het gebruikt worden op een donkerder gekleurde huid en de huid die recentelijk aan de zon is blootgesteld. Dat komt door de nieuwe lage energiestand, die tot 5 verschillende intensiteiten heeft, zodat je zelf de meest effectieve en comfortabele intensiteit van HPL kan bepalen.

Het werkt

Het Silk’n Glide 150,000 ontharingsapparaat werkt op twee manieren: de Pulsing en de Gliding methode. De Gliding methode is nieuw, uniek en supersnel. Individuele lichtflitsen worden automatisch elke 1,5 seconde uitgestraald. Dat betekent dat je het apparaat simpelweg over de huid die je wilt ontharen laat glijden. Misschien de beste manier wanneer je haast hebt en de lage energiestand wilt gebruiken. De Pulsing functie van dit apparaat is geschikt bij hogere energiestand en is beter om kleinere gedeeltes van je huid te behandelen.

HPL technologie

Silk’n Glide 150,000 gebruikt HPL (Home Pulse Light) technologie om een veilige en milde manier van ontharing mogelijk te maken door lichtflitsen met een lage energiestand. Het stimuleert het proces van permanent en op lange termijn ontharen. HPL zijn korte lichtflitsen die uitgestraald worden en in een kortdurende hitte worden omgezet wanneer ze de donkerdere haarzakjes bereiken. De lichtere huid rond de haar wordt niet geraakt. De hoge kracht van dit ontharingsapparaat biedt kwalitatieve en professionele resultaten zodat je op een pijnloze manier van een gladde en zijdezachte huid kunt genieten.

Snelle behandelingen

De tijd die Silk’n Glide 150,000 behandelingen innemen, is afhankelijk van het gebied waar het apparaat voor gebruikt wordt. Dit ontharingsapparaat zendt één lichtflits per 1.5-3.5 seconden uit. Deze snelheid kan aangepast worden door de energiestand-knop in te drukken, tot je de gewenste intensiteit hebt gevonden. Het apparaat past zich dus aan aan je gebruikswensen. Bijvoorbeeld wanneer je het op een donkerdere huid of huid die blootgesteld is geweest aan de zon, wilt gebruiken of het wilt gebruiken wanneer je haast hebt.

Het wordt aangeraden om 6-8 behandelingen uit te voeren met 2-4 weken tussen de behandelingen in. Zo kan het Silk’n Glide 150,000 ontharingsapparaat al je haarzakjes aanpakken, omdat sommige haren in een rustende toestand kunnen zijn, en het apparaat ze dan niet kan verwijderen. Na de eerste behandelingen en wanneer je resultaten begint te zien, kan je de Silk’n Glide gebruiken wanneer nodig.

Snelle resultaten

Sommige gebruikers zien al na 3-4 weken een vermindering van haar met 50%. Dat geeft aan hoe snel en gemakkelijk het is om een gladde en superzachte huid te krijgen. Het is belangrijk te realiseren dat haartypen en haarkleur van invloed zijn op de snelheid waarmee het haar verwijderd kan worden. De resultaten verschillen dus per persoon. Omdat je haar in cycli groeit, is het belangrijk de Silk’n Glide 150,000 vaker te gebruiken zodat ook de slapende haarzakjes uiteindelijk verwijderd worden.

Wat zit er in de doos?

 • Silk’n Glide 150,000 apparaat •
 • AC adapter
 • Gebruiksaanwijzing
 • Luxe opbergkoffer en zacht schoonmaakdoekje

Gemakkelijk te gebruiken

Het Silk’n Glide 150,000 ontharingsapparaat is heel gemakkelijk te gebruiken. Gebruik de Pulse of Glide modus om ongewenst haar op een pijnloze manier te verwijderen. Let op de gemiddelde tijd die je aan elk gebied moet besteden. De ontharingsmethode is heel snel en het ergonomische design biedt een zeer comfortabele gebruikerservaring.

Veilig te gebruiken

Het product is heel veilig te gebruiken, is FDA goedgekeurd en wordt aanbevolen door artsen. Hoewel het een manier van ontharing biedt, is het zo ontwikkeld dat je het veilig en effectief thuis kunt gebruiken. De HPL technologie gebruikt een fractie van de hoeveelheid energie die door een professionele uitrusting wordt gebruikt, terwijl het toch dezelfde kwalitatieve resultaten biedt. De Silk'n Glide heeft een garantie van 2 jaar.

De Silk’n Glide 150,000 is een ontharingsapparaat met een ingebouwde huidsensor. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken of je huid wel geschikt is om het veilig te behandelen. Het apparaat zal gaan flikkeren wanneer je het apparaat niet kunt gebruiken. De Silk’n Glide 150,000 zal ook alleen lichtflitsen uitstralen wanneer het in contact staat met je huid. Hierdoor kan het niet gebeuren dat het in je ogen flitst, je hoeft dus geen veiligheidsbril op!

Hoe moet ik bestellen?

Je Silk’n Glide 150,000 kopen kan online. Bij ShytoBuy gaat dat eenvoudig, veilig en snel. Als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, kan je je product al de volgende werkdag in huis hebben. Klik op bestellen om je bestelling te starten.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (90% Gebaseerd op 2 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Wat werkt het goed zeg, geen spijt van de aankoop
 • * Hoef nu veel minder vaak te scheren. Wel waard voor het geld wat ik heb uitgegeven.
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief