• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Seksueel genot - Verbeter je Intieme Belevingen

In de laatste 10 jaar is het gebruik van mini vibrators en penisringen voor een betere seksuele beleving, flink gestegen. Deze gemakkelijk te gebruiken en bijzonder stimulerende producten kunnen beide partners helpen om hun seksuele genot tot ongekende hoogten te laten stijgen.

Wat is seksueel genot?

De definitie van seksueel genot is nogal vaag omdat iedereen zijn eigen invulling daaraan geeft. Voor vrouwen kan seksueel genot stimulatie, penetratie, orale seks of stimulatie van de G-spot zijn. Bij mannen is dat vaak penetratie, stimulatie, orale seks en het bereiken van de G-spot. Er zijn vele manieren waarop je genot kunt ervaren en de fijnste manier voor jou is een kwestie van proberen.

Hoe belangrijk is genot?

Genot is heel belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor de gezondheid van je relatie met je partner. Als jij of je partner niet tevreden zijn of vinden dat de seks gewoon niet bevredigend is, kan dat een negatieve impact hebben. Seks zou een fijne en plezierige beleving moeten zijn. Als dat niet zo is, stopt men vaak met het hebben van seks. Het gebruik van een vibrerende penisring en vibrator, zorgt ervoor dat de vrouw net zoveel voelt, of misschien wel meer, als haar partner.

Alternatieve manieren voor een betere beleving

Er zijn veel manieren om je plezier tijdens de seks te verhogen en elke man of vrouw vult dit op een eigen manier in. Veel mensen vinden het fijn om oraal bevredigd te worden of iemand oraal te bevredigen, en anderen niet. Verschillende mensen raken door verschillende dingen opgewonden. Er wordt vaak gedacht dat alleen seksuele penetratie tot orgasmes kan leiden, maar er zijn veel nieuwe en innovatieve speeltjes beschikbaar die je helpen om seks nog spannender en bevredigender te maken. Vibrerende penisringen, en mini vibrators en andere speeltjes voor vrouwen, zijn vaak gemakkelijk te gebruiken en staan seks niet in de weg. Deze alternatieve methoden zijn overal verkrijgbaar, betaalbaar en kunnen je nog meer genot geven.

Wat kunnen minivibrators voor me doen?

Een constante stimulans en penetratie op de juiste plekjes kan zorgen voor meer genot en bevrediging, maar dat kan soms best vermoeiend zijn. Daar kunnen mini vibrators bij helpen. Mini vibrators zijn om diverse redenen heel populair voor solo gebruik en gebruik samen met een partner. De belangrijkste reden is dat ze voor meer genot en een betere climax kunnen zorgen. De mini vibrators zorgen voor pulsaties die vrouwen intens bevredigen en hen ongeëvenaarde orgasmes geven.

Hoe kunnen onze producten jou helpen aan nieuwe belevingen?

Hier bij ShytoBuy hebben we een brede range van producten samengesteld die meer voor je doen. Ze geven nog meer genot en laten je seksuele climaxen en belevingen nieuwe hoogten bereiken. Onze range penisringen zorgt ervoor dat je betere erecties krijgt en langer van seks kunt genieten. De vibrerende penisringen bieden beide partners ultiem genot. Ook bieden we veel speeltjes voor vrouwen, zoals minivibrators. Deze zijn heel populair en kun je tijdens het voorspel of tijdens de penetratie gebruiken voor extra opwinding. Ze zijn bovendien makkelijk mee te nemen.

Bekijk onze online range aan penisringen en spannende speeltjes voor vrouwen, en gun jezelf nog meer plezier tussen de lakens!