maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Revivogen Voor Hoofdhuid

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Haarverlies stoppen en het haar sterker en gezonder maken is snel, makkelijk en veilig met de Revivogen Voor Hoofdhuid. Deze unieke formule is ontwikkeld door gerenommeerde, Amerikaanse experts op het gebied van haaruitval, en heeft al duizenden mannen en vrouwen binnen enkele maanden aan een vollere bos haar geholpen.

 • Speciaal ontwikkeld door gerenommeerde dermatologen en klinisch getest op effectiviteit
 • Kan zowel door mannen als vrouwen gebruikt worden op elk gedeelte van de hoofdhuid om haarverlies te voorkomen
 • Natuurlijke en veilige ingrediënten die geselecteerd zijn om hun eigenschappen haaruitval tegen te gaan en haarzakjes te versterken
 • Breng eenvoudig één keer per dag aan voordat je gaat slapen en je ziet binnen enkele weken resultaat
 • Bestel voor 16.00 uur en je product kan morgenmiddag al bezorgd worden in neutrale verpakking
 • 3 discrete flacons, genoeg voor 3 maanden gebruik

Het mooie van Revivogen Voor Hoofdhuid is dat het zowel op de korte als op de lange termijn voordelen biedt. Als je bij ShytoBuy bestelt, kan je de formule morgen al in huis hebben en er binnenkort de vruchten van plukken. We bezorgen je bestelling altijd in een neutrale en discrete verpakking.

Lees meer
Type: Serum
Duration: 90 Dagen
Grootte: 3 x 60 ml

Wat is Revivogen Voor Hoofdhuid en kan het werken bij mij?

Revivogen Voor Hoofdhuid is het resultaat van jaren van wetenschappelijk onderzoek en voorbereiding door gerenommeerde Amerikaanse dermatologen. Deze gepatenteerde, unieke formule bevat de meest krachtige ingrediënten die het DHT hormoon bestrijden (de voornaamste oorzaak van haaruitval in 95% van de gevallen). Dit innovatieve product biedt op lange termijn voordelen bij haarverlies, tegen een fractie van de prijs van andere behandelingen. Revivogen bestrijdt DHT maar reinigt ook de hoofdhuid om zo perfecte omstandigheden te creëren voor het haar om dikker, sterker en gezonder terug te groeien.

Wanneer kan ik resultaat zien?

Het eerste voordeel dat Revivogen biedt is dat het helpt om haarverlies te verminderen, soms al binnen een aantal weken. Veel gebruikers zien dat hun haar sterker wordt na een paar maanden. De beste resultaten zie je tussen 4-12 maanden. Omdat elk lichaam verschillend reageert op natuurlijke behandelingen, zullen de resultaten per individu verschillen.

Zijn er bijwerkingen?

In klinische testen, zag men bij minder dan 2% van de gebruikers, als enige reactie een milde irritatie. Er werden geen serieuze bijwerkingen gerapporteerd. Lees wel altijd eerst de lijst met ingrediënten voordat je een behandeling start, om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor één van de bestanddelen. Raadpleeg je arts wanneer je een verwonding aan je hoofd hebt.

Wat zijn de ingrediënten?

Elk ingrediënt in de Revivogen range is speciaal door dermatologen geselecteerd om zijn eigenschappen haaruitval tegen te gaan en sterkere, dikkere haargroei mogelijk te maken.

Deze ingrediënten zijn: SD Alcohol 40, Purified Water, Linolenic Acid, Oleic Acid, Saw Palmetto extract, Ethyl Laurate, Beta-Sisterol, Caffeine, Octyl Gallate, Dodecyl Gallate, Pyridoxal 5-Phosphate, Vitamin E, Procyanidin B2, Zinc Sulfate, Menthol, EDTA, Perfume.

Hoe bestel ik mijn Revivogen Voor Hoofdhuid?

Door je Revivogen formule online bij ShytoBuy te bestellen, voeg je je bij de duizenden mannen en vrouwen die onze website al gebruikt hebben om hun haarproblemen op te lossen. In tegenstelling tot andere webshops, leveren wij je product direct op het door jou gekozen adres, in een neutrale, discrete verpakking. Om je bestelling te starten, klik je op de knop ‘Plaats in winkelmand’.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (88% Gebaseerd op 5 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Geweldige klantenservice en geen jeuk meer op mijn hoofdhuid
 • * Makkelijk te gebruiken en ruikt lekker
 • * Gebruik het nu 2 weken. Ik denk nog te vroeg om iets te zeggen maar ruikt heerlijk
 • * Mij haaruitval is nog niet gestopt maar de jeuk op mijn hoofd wel
 • * werkte goed
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief