• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Remescar Silicone Litteken Stick

5.4g Stick | Litteken Behandeling
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Remescar Silicone Scar Stick Treatment is een nieuw, innovatief en makkelijk te gebruiken product dat cosmetica eigenschappen combineert. Het is makkelijk aan te brengen en kan helpen om littekens achter je te laten. Gebruik het vandaag om een soepele en zachte huid te onthullen.

 • Remescar helpt om bestaande en nieuwe littekens te verminderen
 • Egaliseert de huid tint
 • Vernieuwt huidlagen
 • Vermindert brandend, stekend, jeukend gevoel
 • Geschikt voor gebruik op gezicht en lichaam

De resultaten van Remescar Silicone Scar Stick Treatment zijn klinisch bewezen. Hetgene dat dit product onderscheid van de rest zijn de siliconen filters die op je huid zitten. De sticks bevatten UV-filters die als extra beschermingsfactor dienen voor de huid. De krachtige UV-filters geven je huid nog een extra bescherming tegen zowel UV A als UV B. Deze stick is mede hierdoor uitermate geschikt voor zowel het gezicht als voor de rest van het lichaam.

Wat is Remescar Silicone Scar Stick Treatment?

Je gezicht en lichaam kunnen vol zitten met littekens als gevolg van een operatie, wonden, acne of ongevallen. Remescar Silicone Scar Stick Treatment werd geformuleerd om de verschijning van deze littekens zoveel mogelijk te beperken. Ongeacht de oorzaak van je littekens, deze stick kan de oplossing zijn waar je naar zocht. Deze litteken behandeling bevat ook SPF bescherming, om verdere schade aan de huid te voorkomen.

Hoe werkt het?

Remescar Silicone Scar Stick Treatment is gemaakt met behulp van een natuurlijke formule. Er zijn 3 belangrijke ingrediënten die dit product onderscheiden van andere. Dankzij deze ingrediënten is het ook een effectieve formule geworden. Deze 3 ingrediënten zijn: siliconen, glycerine en UV-filters.

Siliconen kalmeren, hydrateren, beschermen en vernieuwen de bovenste huidlagen zodat deze collageen produceren. Glycerine zorgt voor het genezingsproces van de huid. De UV-filters beschermen tegen fel zonlicht, die schadelijk kan zijn voor de huid.

Hoe kan ik de Remescar Silicone Scar Stick Treatment gebruiken?

Het mooie van deze stick is dat het zo gemakkelijk te gebruiken is. Gewoon rechtstreeks op het litteken gebied aanbrengen. Dit twee maal per dag voor ongeveer 2-3 maanden. Zorg er wel voor dat de huid schoon en droog is voor het aanbrengen.

Hoe bestel ik mijn Remescar Silicone Scar Stick Treatment?

Het bestellen van de Remescar Silicone Scar Treatment bij ShytoBuy is gemakkelijk, veilig en discreet. Plaatst u uw Remescar Scar Treatment bestelling voor 16:30 uur op een werkdag dan heeft u het pakketje de volgende dag al in huis. Begin u bestelling nu door te kiezen voor de optie ‘Toevoegen aan mandje’.