maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Silicone Stretch Marks Crème 100ml Crème

Door Remescar

€39.95

Meer

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Remescar Silicone Litteken Crème is DE oplossing in de markt als je last van striemen hebt. Striemen, ook wel striae genoemd, zijn strepen die op de huid kunnen ontstaan wanneer de huid een snelle groei kent. Deze crème maakt gebruik van een innovatieve silicone-formule en kan ongewenste strepen langdurig verwijderen. Silicone kan, zoals bewezen, de zichtbare tekenen van striae al binnen 28 dagen reduceren.

 • Remescar Silicone Scar Cream
 • Een effectieve oplossing voor zichtbare striae
 • Werkt binnen 28 dagen
 • Speciale oplossing die siliconen bevat om een barrière te vormen
 • Maakt de huid sterker
 • Helpt om gebroken lagen van de huid te reconstrueren

Er zijn verschillende redenen voor striae zoals gewichtstoename, gewichtsverlies, zwangerschap en operaties. Remescar Silicone Litteken Crème voedt, hydrateert en regenereert je huid en is de totaaloplossing tegen ongewenste strepen.

Lees meer
Type: Cr?me
Grootte: 100 ml.

Wat is Remescar Silicone Scar Cream?

Remescar Silicone Litteken Crème is een dagelijks behandeling voor je huid en is eenvoudig op de te behandelen plekken toe te passen. De crème is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan effectief strepen op de huid verwijderen die door zwangerschap, gewichtstoename, gewichtsverlies of door andere redenen ontstaan. Silicone en andere natuurlijke ingrediënten voeden, hydrateren en vernieuwen je huid. Veel gebruikers zien al binnen 28 dagen zichtbare verbeteringen. Vrouwen kunnen deze crème al voor de zwangerschap gebruiken om de kans op striae te minimaliseren.

Wat is Striae?

De huid bestaat uit 3 lagen. De binnenste laag wordt de hypodermis genoemd en bevat zowel vet als bindweefsel. De middelste laag heet dermis en bevat haarfollikels en zweetklieren. De buitenste laag bepaalt je huidskleur en is waterdicht. Er zijn verschillende redenen voor striae zoals gewichtstoename, gewichtsverlies, zwangerschap en operaties. Striae kunnen ontstaan wanneer de huid een snelle groei kent en komen typisch voor op de buik, benen, heupen, billen of borst.

Striae komt vaak voor op de buik, benen, billen, heupen of borst. De middelste laag van de huid wordt uitgerekt waardoor striae ontstaat.

Hoe werkt Remescar Silicone Scar Cream?

Dit middel is gemaakt met plantaardige ingrediënten en silicone om je huid te voeden, te hydrateren en te regenereren en zodoende op een natuurlijke manier de ongewenste strepen te behandelen. De crème maakt gebruik van een innovatieve silicone-formule en kan ongewenste strepen langdurig verwijderen. Silicone repareert de huid tot in de binnenste laag en kalmeert ontstekingen. Klinische tests van onafhankelijke laboratoria bewijzen dat zichtbare verbeteringen al binnen 28 dagen mogelijk zijn. Remescar Silicone Litteken Crème is alleen met natuurlijke ingrediënten gemaakt en werkt zonder bijwerkingen.

Zoals eerder vermeld bevat de crème siliconen. Deze siliconen bieden een beschermlaag voor de huid en helpen om de huid te herstellen. Deze beschermlaag beschermt de huid tegen ontstekingen. De andere ingrediënten voeden de huid en zorgen voor een evenwichtige teint.

Hoe gebruik ik het?

Zorg er allereerst voor dat de huid schoon en droog is. Wrijf daarna de crème zachtjes in op het getroffen gebied. Gebruik de crème twee keer per dag voor ongeveer 2 tot 3 maanden.

Is het veilig om te gebruiken?

Remescar Silicone Litteken Crème gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten en werkt zonder bijwerkingen tegen huidstrepen. We raden je wel aan om de lijst van ingrediënten goed door te lezen om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor een van de bestanddelen.

Hoe koop ik mijn Remescar Silicone Scar Cream voor Striae?

Bestellingen bij ShytoBuy zijn gemakkelijk, veilig en nemen maar een paar minuten in beslag. Kies uit de diverse betaalopties en plaats je bestelling op werkdagen voor 16.00 uur om deze al de volgende dag te ontvangen.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (90% Gebaseerd op 6 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Na mijn zwangerschap had ik ontzettend veel last van striae. Dankzij dit product is het grotendeels verdwenen
 • * Ik ben in korte tijd erg veel afgevallen en daardoor kreeg ik last van striae. Niks leek er tegen te werken tot ik deze crème tegenkwam
 • * Ik had hetzelfde probleem als Francis en bij mij heeft het ook gewerkt
 • * Erg blij met de snelle service!
 • * De striae op mn heupen is bijna niet meer te zien dankzij deze crème
 • * Stria is echt verschrikkelijk ik ben blij dat ik met dit product een oplossing heb gevonden
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief