ShytoBuy.nl

maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Pure Marine Collageen

120 Capsules | Krachtig Supplement Met Collageen

Niet alle collageen is gelijk in zijn kracht en voordelen, daarom maakt Pure Marine Collageen gebruik van een van de beste beschikbare bronnen, waardoor dit het ideale supplement is voor de zorg voor de gezondheid van jouw huid, botten en gewrichten. Toen het erop aankwam om het collageen te gebruiken in de formule, wilde het team achter MaxMedix ervoor zorgen dat ze het beste hadden; met alleen NatiCol® Marine Collagen afkomstig van Pangasius en Tilapia-vissen uit de regio's Amerika en Azië, biedt dit een premium en natuurlijk supplement met een sterkte van 1755 mg per portie, een van de sterkste die op de markt te vinden is.

  • Gezond huid-, bot- en gewrichtsonderhoud
  • Vermindert het uiterlijk van veroudering
  • Krachtige sterkte van 1755 mg per portie
  • Gemaakt met premium NatiCol® Marine Collageen
  • Neutrale smaak en geur
  • Geen kunstmatige kleurstoffen, aroma's, zoetstoffen of conserveringsmiddelen

Als een van de belangrijkste bouwstenen van het lichaam spelen gezonde collageenspiegels een sleutelrol in de gezondheid van de huid, botten en gewrichten. Dit maakt Pure Marine Collageen het perfecte supplement voor diegenen die hun natuurlijke niveaus een boost willen geven om zowel hun huid te verjongen voor een jeugdige uitstraling als om te zorgen voor hun botten en gewrichten om hen fit en actief te houden.

  • Glutenvrij
  • Zuivelvrij
  • Lactosevrij
19.99
$46.77
Je bespaart $23.37
Op Voorraad

Gratis levering vanaf €50.

Collageen in het lichaam

Als het belangrijkste structurele eiwit in de huid, botten en gewrichten, is collageen de sleutel tot hun gezondheid en onderhoud. Wanneer het lichaam jong is, zijn er voldoende niveaus van collageen, wat resulteert in een stevige en gladde huid, sterke botten en flexibele gewrichten. Veel factoren kunnen echter van invloed zijn op de natuurlijk voorkomende niveaus van collageen in het lichaam, zoals leeftijd, fysieke stress, omgevingsfactoren (zonlicht en vervuiling) en overmatig gebruik en belasting (voor botten en gewrichten). Voor de huid kan dit leiden tot oxidatieve stress en de tekenen van veroudering zoals rimpels, slappe huid en fijne lijntjes. Voor de botten en gewrichten kunnen ze een vermindering van beweging, broze botten en stijve gewrichten betekenen. Als gevolg hiervan is Collageen nu populair geworden in een aantal natuurlijke gezondheids- en schoonheidsproducten voor diegenen die op zoek zijn naar hulp bij tekenen van veroudering evenals degenen die deelnemen aan sport en een actieve levensstijl hebben.

Marine Collageen vs. Runder Collageen

Marine Collageen, vaak aangeduid als viscollageen, is een natuurlijk eiwit dat wordt gewonnen uit de schubben van zeevis. Deze vorm van collageen bevat moleculen die peptiden worden genoemd en die bekend staan ??om hun lage molecuulgrootte en gewicht. Als een resultaat van deze peptiden, wordt gezegd dat Marine Collageen 1,5 maal efficiënter wordt geabsorbeerd dan andere vormen, waaronder runderen en varkens. Dit is waarom het veel populairder wordt dan veel andere collageenbronnen, met zuivere vormen van marien collageen die vaak zeer krachtig en gunstig zijn voor het lichaam.

Vanwege de populariteit van deze vorm van collageen en de speciale eigenschappen van de peptiden, zijn ze nu ook uitgebreid bestudeerd. Meer in het bijzonder is het verband tussen deze verbazingwekkende peptiden en collageensynthese en -kwaliteit bestudeerd en er is gesuggereerd dat marine collageen gunstige eigenschappen voor de huid kan hebben en ook zeer nuttig is voor diegenen die een dieet volgen met hoge antioxidanten of huidverzorging.

NatiCol® Marine Collageen

Als een specifiek type Marine gehydrolyseerd collageen is NatiCol® Marine Collageen een premium-bron die is gemaakt volgens de hoogste kwaliteit. Dit specifieke type collageen is selectief afgeleid van Pangasius- en Tilapia-vissen afkomstig uit gebieden van Azië en Noord- en Zuid-Amerika en bestaat voor 95% uit zuiver marine collageen. Het is ook een van de beste kwaliteiten in omloop en om dat te bewijzen is het een koolhydraat-, vet- runder-, cholesterol- OGM- en conserveermiddelvrije bron van Collageen. Wat NatiCol® Marine Collageen zo uniek maakt in vergelijking met veel andere bronnen, is dat het een buitengewoon laag moleculair gewicht heeft en een enorme 8 verschillende aminozuren bevat met hun eigen individuele eigenschappen en voordelen.

Gebruiksaanwijzing

Neem simpelweg elke avond 3 capsules met een glas water. Voor consistentie raden wij aan dit elke avond rond hetzelfde tijdstip te doen. Elk potje bevat 90 capsules of 30 porties en gaat bij juist gebruik een maand mee. Om de resultaten van het product voor jou en je lichaam goed te kunnen beoordelen, raden we aan dit supplement minimaal 3 maanden te gebruiken.

Volledige lijst van ingrediënten

Actieve ingrediënten: Marine Collageen.

Overige ingrediënten: gelatine (capsule), magnesiumstearaat.

Puur en natuurlijk supplement

Dit supplement is gemaakt met alleen puur marine collageen en bevat geen kunstmatige kleur-, smaak-, zoetstoffen of conserveermiddelen en is dus veilig om in te nemen zonder bekende bijwerkingen. Dit product is tevens Halal gecertificeerd. Aangezien de capsuleschil echter is gemaakt van gelatine, is deze niet geschikt voor vegetariërs en veganisten. Net als bij het nemen van nieuwe supplementen, raden we altijd aan om de ingrediënten te controleren op persoonlijke allergenen. Dit supplement is niet bedoeld voor mensen jonger dan 18 jaar.

Lees meer
Pure Marine Collageen 120 Capsules | Krachtig Supplement Met Collageen

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(0)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 5

75.00% Gebaseerd op 4 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Goed collageen product

A Anoniem
Geverifieerde aankoop

Ik kan dit nog niet beoordelen want ik heb het nog niet gebruikt maar de service was perfect

F FS
Geverifieerde aankoop

Doet geweldig werk, kan zeker het verschil voelen.

S Sara
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Gerelateerde producten