maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Prostaze

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

PROSTAZE ™ voor mannen met 120 capsules is een voedingssupplement special ontworpen ter bevordering van een gezond prostaat. Dit voedingssupplement kan helpen om blaasklachten, urineren klachten en slaappatronen te verbeteren. Daarnaast kan de PROSTAZE ™ jouw seksuele uithoudingsvermogen verbeteren. De antioxidanten vitaminen en mineralen in de PROSTAZE ™ kan een gezonde prostaat stimuleren. De PROSTAZE™ is gunstig voor mensen met prostaat problemen en mannen die de boven genoemde klachten ervaren.

 • Helpt bij urineproblemen
 • Ondersteunt een gezonde prostaat functie
 • Kan helpen om seksuele prestaties te verbeteren
 • Kan helpen om beter slaappatroon te stimuleren
 • Effectief voedingssupplement met essentiële vitaminen en voedingsstoffen
 • 100% natuurlijke en biologische ingrediënten

Urineer jij vaak? Een gevoelige blaas? Lig je ‘s nachts wakker omdat je weer nodig moet plassen? Dit zijn allemaal tekens van een vergrote prostaat. 30% van de mannen krijgen hier na hun 50e mee te maken. Vergrote prostaat kan lastig en ongemakkelijk zijn. Met PROSTAZE ™ voedingssupplementen kun je deze klachten proberen te verhelpen. De PROSTAZE ™ kan jou helpen om een optimale en een gezonde prostaat te bereiken via een veilige en natuurlijke manier.

Lees meer

Wat is PROSTAZE ™?

PROSTAZE ™ is een voedingssupplement dat kan helpen met natuurlijke ingrediënten om een gezonder prostaat te bereiken. Het gebruik van volledig natuurlijke ingrediënten maakt dit product een unieke product. Dit product maakt gebruik van verbeterde bio beschikbaarheid. Dit betekent dat de werkzame bestanddelen gemakkelijker worden geabsorbeerd door de darmwand. Waardoor de ingrediënten sneller en gelijkmatiger in de bloed kunnen stromen.

Dit biologische product streeft er naar dat elke ingrediënt tot zijn volle potentie werkt en zodat er geen gunstig vitaminen, nutriënten of antioxidantia worden verspild in het lichaam. Deze capsules kunnen zeer nuttig en effectief zijn in het verbeteren van prostaatfunctie.

Wat is het prostaat?

Het is belangrijk om te weten wat de prostaat is en de impact van niet goed werkend prostaat te herkennen. De prostaat is een klier die onder de blaasuitgang bevindt om de plasbuis heen ligt. De prostaat is een belangrijk klier. Daarnaast dient het prostaat de functie van het voortplantingssysteem. Een goedwerkend prostaat is in staat een melkachtige vloeistof te produceren, die Alkaliteit toevoegt aan de sperma. Wanneer deze klier groot wordt kan de blaas onderdruk staan. Waardoor de plasbuis geknepen wordt en daardoor kunnen mannen urine problemen ervaren. Dit is heel hinderlijk en niet prettig voor mannen.

En ander symptoom van een vergrote prostaat is een verlaagd libido. Een vergrote prostaat komt voor bij mannen die de 40 passeren. Statistieken zeggen dat minstens 3 op de 10 mannen boven de 50 plasklachten hebben. De PROSTAZE™ met 120 capsules kan de prostaat in de juiste vorm terug proberen te krijgen waardoor deze klachten verdwijnen.

Wat zijn de ingrediënten?

PROSTAZE™ met 120 capsules zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn verrijkt met essentiële voedingsstoffen. Deze actieve ingrediënten kunnen zeer effectief zijn om een gezonde prostaatfunctie te stimuleren.

Hieronder de ingrediënten

 • Geconcentreerde vitamine d: deze regelt calcium en fosfor niveaus en kan zeer nuttig zijn bij het handhaven van een gezond immuunsysteem en prostaatkanker.
 • Beta-sitosterol: Een natuurlijk voorkomende plantensterolen die kunnen helpen om het cholesterolgehalte laag te houden.
 • De andere bestanddelen van PROSTAZE omvatten selenium, borium, zink, koper en magnesium.

Deze natuurlijke formule kan op veilige en efficiënte wijze een goede gezonde prostaat bevorderen. Zorg dat je de ingrediëntenlijst volledig leest om allergische reacties te voorkomen.

Hoe en wanneer kan ik PROSTAZE ™ gebruiken?

Je kunt deze voedingssupplement dagelijks gebruiken. Je mag per dag 2 capsules innemen. Je neemt idealiter 1 capsule in de ochtend en 1 capsule de avond in. Deze capsules kunnen zonder doktersrecept ingenomen worden, maar kunt natuurlijk altijd jouw arts raadplegen wanneer je PROSTAZE™ inneemt in combinatie met andere medicijnen.

* buiten bereik van kinderen houden

Hoe bestel ik PROSTAZE ™?

Kopen bij ShytoBuy kan veilig, gemakkelijk en discreet online. Klik gewoon op het gewenste aantal PROSTAZE ™ en ga dan naar bestellen. Hier kun je kiezen tussen verschillende betaling en leveringsmethoden die speciaal zijn afgestemd op jouw behoeften.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (100% Gebaseerd op 4 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * De Prostaze Capsules heeft mijn geholpen met mijn urineproblemen.
 • * al een tijdje heb ik last van mijn prostaat, nadat ik deze capsules genomen heb zijn mijn symptomen minder geworden.
 • * De capsules zijn makkelijk in te nemen. Ik ben er blij mee
 • * Het duurde wel even voordat ik iets merkte, maar ik kan nu zeggen dat deze capsules mij geholpen hebben.
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief