maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

ProFollica

Verfijn je selectie

Profollica is natuurlijk formule tegen haaruitval. Het bestaat uit verschillende stappen om haaruitval tegen te gaan. Profollica kun je zonder doktersrecept bestellen en is dus een veilige formule. Het is een formule die van binnenuit de DHT niveaus weer in belans probeert te brengen.
Profollica is natuurlijk formule tegen haaruitval. Het bestaat uit verschillende stappen om haaruitval tegen te gaan. Profollica kun je zonder doktersrecept bestellen en is dus een veilige formule. Het is een formule die van binnenuit de DHT niveaus weer in belans probeert te brengen.

De oorzaak voor haaruitval

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben, dus het is van belang om voor jou als bezoeker van deze site wel bewust te zijn met welke type haaruitval jij te maken hebt.
Na 15 jaar wetenschappelijk onderzoek is het bewezen dat DHT niveaus haaruitval beïnvloeden. Wanneer mannen ouder worden kan DHT (dihydrotestosterone) de haar follikel laten krimpen daardoor het haarzakje uiteindelijk verdwijnt. DHT is het testosteron dat dit proces in werking kan zetten, waardoor er producten op de markt zijn gekomen die DHT niveaus verlagen.

DHT producten tegen haaruitval

Door de jaren heen zijn er verschillende producten op de markt gekomen die effectief zouden moeten werken tegen haaruitval, doordat ze het DHT niveau verlagen. Type medicijnen tegen haaruitval die je waarschijnlijk snel zal tegenkomen in je zoektocht naar anti-haaruitproducten is Propecia. Bij producten, zoals shampoo tegen haaruitval bijvoorbeeld, spreekt met over minoxidil. Minoxidil is een stofje dat in Nederland niet zomaar verkocht mag worden. Afhankelijk van de hoeveelheid minoxidil in het product, kan je dit product mogelijk wel op doktersrecept krijgen. Dit is een vrij agressief ingrediënt. Uit studies blijkt dat maar liefst 18% van de mannen die gebruik maken van medicijnen tegen haaruitval op lange termijn onomkeerbare seksuele bijwerkingen krijgen! Het is dus niet voor niets dat de overheid deze producten daarom verbiedt.

De Natuurlijke Veilige Profollica Formule tegen haaruitval

Profollica doet het anders. Ze zijn gekomen met een natuurlijke anti-haaruitval formule, ook samengesteld om de DHT niveaus aan te pakken. Een groot voordeel is dat dit product niet op doktersrecept besteld hoeft te worden en is met o.a. veel natuurlijke ingrediënten samengesteld. Dit programma is dus minder agressief dan producten zoals minoxidil.

Het tweestappenplan van Profollica

Stap 1 – Dagelijks supplement
Dit product zorgt er van binnenuit voor dat je lichaam de juiste kruiden, aminozuren, proteïnes, enzymen en voedingswaarden binnenkrijgt. Hierdoor wordt de DHT productie makkelijker te controleren.

Stap 2 – Activator haargel met Trichogen
Deze haargel heeft met klinisch onderzoek bewezen dat het de haargroei bij 90% van de gebruikers kan activeren door DHT in het lichaam aan te pakken.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief