• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Penisverlenging en VigRX Plus Pillen

Meer dan 60% van de mannen zou willen dat ze een grotere penis hadden. Ze vergelijken hun penis met die van mannen in de kleedkamer, in de sportschool of op pornosites. Veel mannen zien hun penis grootte als een bewijs van mannelijkheid. Ze geloven dan ook hoe groter, hoe beter. Maar welke mogelijkheden hebben mannen die een penis vergroting willen?

Operatief

Er zijn verschillende manieren om een penisvergroting operatief uit te voeren. Een manier is een penisverlenging. De chirurg zorgt ervoor dat de penis hierbij naar voren wordt getrokken. Dit doet hij via een snee in de weefselbanden. Wanneer de weefselbanden zijn doorgesneden kan de procedure worden uitgevoerd. Na de operatie zal de penis langer lijken.

De andere manier is een penisverdikking. De penisverdikking zorgt ervoor dat de penis groter wordt doordat er een middeltje in de penis wordt gespoten. Dit middeltje noemen we een vulmiddel. Het meest gebruikte vulmiddel is vetcellen. Deze worden uit het lichaam gehaald door middel van liposuctie. De vetcellen komen uit de buik, de dijbenen of de heupen. Deze vetcellen worden dan gefilterd en ingespoten in de penis. Er zijn ook andere vulmiddelen:

 • Alloderm: Een middel verkregen uit huidweefsel. Dit is een vloeibaar middel dat net zoals de vetcellen in de penis gespoten kan worden.
 • Softvorm: Dit is een zacht buisje gemaakt van kunststof. Het buisje kan via een aantal kleine sneetjes in de penis gebracht worden.
 • Aquamid: een gel gemaakt op waterbasis dat in de penis gespoten kan worden.

Een operatie brengt natuurlijk een herstelperiode met zich mee en kan erg pijnlijk zijn. Gelukkig zijn er producten op de markt die vele male toegankelijker zijn voor dit probleem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de VigRX Plus pillen of een penispomp. VigRX Plus is een van de gerenommeerde merken die met enkel pillen jouw maximale grootte op natuurlijk wijze kunnen bereiken.

Penis vergrotende pillen van VigRX Plus

VigRX vermarkt haar supplementen al sinds 2001 en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest bekende merken wereldwijd voor de seksuele gezondheid van de man. Door middel van bepaalde stoffen en ingrediënten kunnen de VigRX Plus pillen de bloedtoevoer naar de penis vergroten. Als gevolg van deze verhoogde bloedtoevoer kan een grotere penis binnen handbereik zijn. VigRX Plus streeft naar een eenvoudige en pijnloze manier om de penis te vergroten.

Penisvergroter

Naast VigRX Plus pillen, kan een penisvergroter voor jou een optie zijn. Penisvergroters kunnen op lange termijn zorgen voor een permanente weefselexpansie. Mannen die penisvergroters gebruiken kunnen vanaf enkele weken tot een paar maanden resultaat zien. Afhankelijk van het type product en persoon, zullen resultaten verschillen en wordt er aangeraden onderzoek te doen alvorens de aanschaf van deze producten. Er zijn penisvergroter die gemakkelijk gedragen worden onder losse kleding of tijdens het slapen. De penisvergroter is net al de VigRX Plus een pijnloze en bewezen manier om een grotere penis te krijgen.

Penispomp

Een penispomp is, net als VigRX Plus, meer een oplossing voor de korte termijn. Overigens zijn er innovatieve pompen op de markt die ook op de lange termijn resultaat kunnen geven, maar dan vereist een toegewijde gebruiker. Over het algemeen wordt de penispomp gebruikt in de periode voor de geslachtsdaad. Penispompen kunnen de penis vergoten en een hardere erectie realiseren. Met de vacuümpomp verhoog je de bloedstroom naar de penis. Dit betekent dat er meer bloed in de penis kan stromen waardoor deze groter wordt. Omdat elk lichaam anders in elkaar zit, zullen de resultaten net als bij de VigRX Plus pillen per persoon verschillen.