• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Hoe penispillen helpen bij erectiestoornissen

Ben jij je ervan bewust dat antidepressiva en antipsychotica beiden kunnen bijdragen aan erectiestoornissen? Gelukkig zijn er oplossingen voor erectiestoornissen. De besten daarvan zijn erectiepillen. Maar voor dat je deze pillen tegen impotentie gaat proberen, is het beter eerst om te kijken naar de oorzaken van een erectiestoornis.

oorzaken erectiestoornissen

Er zijn een groot aantal aandoeningen en problemen die kunnen bijdragen aan een slechte seksuele gezondheid en erectiestoornissen:

medicijnen

Zoals ik al eerder vermelde, kunnen bepaalde medicijnen, zoals antidepressiva, antipsychotica, of medicijnen tegen een te hoge bloeddruk of cholesterol, allemaal ertoe leiden dat het moeilijker of zelfs onmogelijk wordt om een erectie te krijgen. Hetzelfde geldt voor recreatieve middelen, zoals alcohol, marihuana, cocaïne, en andere drugs.

pyschologische problemen

Geestelijke problemen zoals depressies, angstigheid, een laag zelfvertrouwen, stress, en bepaalde stoornissen, kunnen als gevolg erectiestoornissen hebben.

bijwerkingen chirurgie

Bepaalde medische ingrepen kunnen als bijwerking hebben dat je geen erectie meer kan krijgen, zoals het verwijderen van de prostaat of het aanleggen van een bypass. Ook het behandelen van bepaalde vormen van kanker in de darmen, blaas, rectum, plasbuis, of prostaat, kunnen bijdragen aan erectiestoornissen.

fysieke oorzaken

Overgewicht, hoge bloeddruk, diabetes, hart-en-vaatziekten, leveraandoeningen, rugklachten, en andere gezondheidsproblemen, kunnen allemaal leiden tot erectiestoornissen. Ook kan de oorzaak in de hormonale huishouding, of het functioneren van de hersenen liggen.

fysieke trauma’s en verwondingen aan de penis

Wie regelmatig fietst kan wellicht de zenuwen en bloedvaten naar de penis beschadigd hebben door verkeerd op het zadel te zitten. Ook de ziekte van peyronie, extreme kromming in de penis dankzij eerdere beschadigen aan het weefsel, kan ervoor zorgen dat een erectie niet meer mogelijk is.

natuurlijke middelen tegen erectiestoornissen

De psychologische oorzaken voor erectiestoornissen kunnen worden behandeld door middel van therapie. Voor andere problemen kan een combinatie van een gezondere levensstijl met veel lichaamsbeweging. Voor wanneer dit geen optie is vanwege tijdsgebrek of andere tekortkomingen, kunnen penispillen de uitkomst bieden.

Penispillen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die je geslachtsorganen ondersteunen, zonder daarbij je dagelijkse routine te verstoren. Ze kunnen meestal in combinatie met andere medicatie worden genomen, maar het is wel aanbevolen om dan eerst te raadplegen bij de arts. Er zijn vele merken beschikbaar met een goede en betrouwbare reputatie, zoals Prelox. Via het het internet zijn deze pillen gemakkelijk te bestellen.

lichaamsbeweging

Regelmatige lichaamsbeweging heeft twee positieve gevolgen voor je penis: ten eerste zorgt overgewicht ervoor dat je penis verstopt raakt onder je buikvet. Het vet kan ook de doorbloeding moeizamer maken, waardoor het lastiger wordt om een erectie te krijgen. Regelmatig sporten daarentegen, zal ervoor zorgen je een gezond hart-en-vaatstelsel hebt, waardoor ook je penis beter en sneller zich kan vullen met bloed. Het verbranden van vet zal ervoor zorgen dat je penis weer groter en zichtbaarder wordt. Ten tweede kan regelmatig sporten ook positief uitwerken op je psychische gezondheid. Sporten zorgt voor de productie van endorfine, wat je stemming verbetert en helpt tegen depressie. Hierdoor zal je lust, en daarmee je erectie, sterker worden, wat zal leiden tot penisvergrotingspillen.

gezond eten

Bij goede lichaamsbeweging hoort natuurlijk ook gezond eten. Ongezond voedsel draagt bij aan overgewicht, een hoog cholesterol gehalte, en mogelijk diabetes, wat allemaal je erecties en je penis geen goed zal doen. Een gezond dieet van veel fruit, groenten, en wit vlees, zorgt ervoor dat je in goede conditie blijft, en dat je penis en je erecties in topvorm zullen zijn.

jelken en kegeloefeningen

Naast algemene lichaamsbeweging, zijn er twee typen oefeningen waarmee je specifiek de penis kan verbeteren: jelken en kegeloefeningen. Met kegeloefeningen versterk je de bekkenbodemspieren, waardoor je erectie sterker wordt, je langer het klaarkomen kan uitstellen, en je ook intensere orgasmes kan beleven.

Jelken is veruit de beste en meest bekende penisoefening die er is. Als het ware ‘melk’ je je penis, waardoor je de doorbloeding stimuleert, wat zorgt voor een groei in het weefsel van de penis. Hierdoor zal je penis zowel groter als sterker worden.

genoeg rust

Slapen is nodig om je lichaam en geest de nodige rust te geven. Wanneer je uitgeput bent zal ook je penis minder goed kunnen presteren. En het krijgen van een ochtenderectie is altijd een goed teken dat je penis nog altijd goed functioneert.

maak van je penis gebruik

Om je penis in goede conditie te houden, dien je hem regelmatig te gebruiken. Mocht je een partner hebben, dan kan je dat doen door regelmatig seks met hem of haar te hebben. Ook kan je er voor kiezen om regelmatig een penispomp te gebruiken, zodat je erecties op topformaat blijven. Wij bevelen de Bathmate penispompen aan.

Zoals je ziet zijn er genoeg opties om de kwaliteit van je penis en je erecties te verbeteren, zonder allerlei extra middeltjes en crèmes te gebruiken. Met deze handklare tips kan ook jij snel de penis van een topatleet hebben.