maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

NUVO® Origins tegen haaruitval - geschikt voor Man & Vrouw

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Help haarverlies vandaag nog tegen te gaan met NUVO® Origins, de natuurlijk evolutie van de haartransplantatie. Dit product is de afgelopen 20 jaar in 3 klinische studies bewezen dat het de haaruitval met 100% kan stoppen. Dit revolutionaire haargroeimiddel werkt zeer effectief voor mannen en vrouwen. Volledig gemaakt van natuurlijke basis ingrediënten.

 • Stopt 100% met haaruitval
 • 71% van de gebruikers in klinische studies hebben nieuwe haargroei gemerkt
 • Klinisch bewezen resultaten
 • Zie haar verbeteringen in slechts 3 maanden
 • 'S werelds meest unieke, veilige en succesvolle formule tegen haaruitval
 • Gebruikt alleen natuurlijke basis ingrediënten- geen minoxidil
 • Handige capsules in combinatie met serum
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Gratis bezorgd!

Oorspronkelijk gemaakt in een chirurgische haartransplantatie kliniek in de VS. De ongelooflijke NUVO® Origins natuurlijke capsule en serum in combinatie, bevatten ingrediënten die bewezen hebben om haaruitval te stoppen en haargroei weer te stimuleren. Als u last heeft van een dunner haarlijn, recessie van haar op het hoofd of algemeen dunner haar, raden we dit haar-restaurateur aan.

Lees meer

Wat is het?

Het is volledig anders dan alle andere natuurlijke haaruitval oplossingen! NUVO Origins bestaat uit twee belangrijke onderdelen: handige capsules voor dagelijks in de ochtend en een revolutionaire serum voor gebruik in de avond op je haar, voordat je naar bed gaat. Het maakt gebruik van een volledig natuurlijke formule die klinisch drie keer is getest om te bewijzen dat het mogelijk is om haaruitval te stoppen.

Het team achter NUVO Origins zijn ongelooflijk gepassioneerd in het omgaan met de kwestie van haaruitval en dunner wordend haar. Als u worstelt met de verschijnselen weten wij hoe verwoestend het kan zijn, waardoor de nood, zelfbewustzijn over uiterlijk en het gevoel van wat er te doen is om te helpen.

Klinisch bewezen haartransplantatie

NUVO Origins is ervan overtuigd dat ze met hun producten het vermogen hebben om haaruitval te stoppen. De groei bevorderde meer dan 71% van de mensen die het hebben gebruikt. NUVO Origins zijn één van de enige natuurlijke haaruitval merken die geldig, objectief en onafhankelijk is van derden die professionele reviews hebben gepubliceerd. Zij omvatten twee gepubliceerde onderzoeken, waaronder een mijlpaal universitair onderzoek, dat geleid heeft tot de oprichting van de huidige en de meest baanbrekende formulering.

NUVO Origins is onderworpen aan drie klinische studies in totaal, met inbegrip van een dubbelblind placebo-gecontroleerde studie. De deelnemers rapporteerde dat er geen enkele bijwerkingen of negatieve effecten waren en de meeste deelnemers meldden dat hun haaruitval was gestopt. Ze weigeren om chemicaliën te gebruiken, zoals minoxidil in hun formule, en in plaats daarvan kozen zij voor alleen natuurlijke ingrediënten.

De wetenschap achter NUVO Origins

Het is niet ongewoon om producten te kopen in de vorm van een natuurlijke aanvulling of als een serum voor je haar. Dus, wat maakt dit haar-restaurateur zo anders? Ten eerste, NUVO Origins gebruikt uitsluitend alleen natuurlijke ingrediënten. Ten tweede worden deze ingrediënten getransporteerd door een eigen geneesmiddelafgiftesysteem. De sterkste gedeelte van het actieve preparaat kan waarborgen over de bloedstroom naar het weefsel. Het is de enige natuurlijke product met de voordelen van geneesmiddel producten, maar zonder de nadelige neveneffecten. NUVO Origins haar-restaurateur is gebaseerd op rond de 20 jaar van de klinische en fundamentele wetenschap onderzoek, zodat u er zeker kan zijn van de behandeling van uw haaruitval, met de veiligste en meest effectieve formule.

Resultaten

Hoe eerder het proces van haarverlies dat door NUVO Origins wordt toegepast, hoe effectiever de behandeling.

Verwacht zichtbare verbeteringen van deze haar-restaurateur binnen drie maanden. Dit wordt bepaald uit de resultaten uit klinische studies en het feit dat het haar de neiging heeft om elke maand een halve centimeter te groeien.

Hoe gebruik ik NUVO Origins?

Dit haar-restaurateur is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en past moeiteloos in elke dagelijkse routine. Dit is zeer belangrijk omdat het bij regelmatig gebruik van NUVO Origins, je de resultaten snel kunt merken. Neem gewoon één capsules per dag, bij voorkeur in de ochtend. Ga dan verder naar het lokaal gebaseerde serum dat van toepassing is voor op je haar, voordat je 's nachts gaat slapen. Haartransplantatie is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Volkomen veilig te gebruiken

Vanwege de volledig natuurlijke basis ingrediënten van NUVO Origins, moet u geen bijwerkingen ervaren. Plus, in klinische studies waren er geen nadelige en negatieve opmerkingen bij het gebruik van de capsules en haar serum. Geniet van de voordelen vergelijkbaar met die van een geneesmiddel op basis formule, maar zonder de bijwerkingen.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (80% Gebaseerd op 3 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Het was een onbekend product voor me, maar de resultaten zijn daar.
 • * Mijn sceptische houding vanwege de natuurlijke ingrediënten, was van korte duur. Na 40 dagen merkte ik al verschil. Ik ben nog steeds niet klaar, maar vind het nu al top!
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief