maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Nexus Vibro™ Prostaat Massager

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De Nexus Vibro Prostate Massager is ontworpen om je een complete prostaat massage te geven. Dit kan ernstige prostaatproblemen voorkomen, zoals prostatitis en onvruchtbaarheid. Met 5 vibrerende functies geeft het je daarbij natuurlijk maximaal genot tijdens de massage.

 • Ontworpen om de gezondheid van de man te verbeteren
 • Kan seks en masturbatie nog intenser maken
 • 5 krachtige vibrerende standen met microchip technologie
 • Kan bloedcirculatie naar de prostaat verbeteren
 • Stimuleert het perineum met de trademark kogel
 • 1 jaar garantie

Naast de geribbelde staaf van 11.5 cm, heeft de Nexus Vibro Prostate Massager een kiezelsteenvormig uiteinde dat je helpt de diepste plekjes van je prostaat te bereiken en meer en intensere orgasmes te krijgen. Daarnaast helpt het op de langere termijn ook voor je seksuele gezondheid.

Lees meer

Wat is de Nexus Vibro Prostate Massager?

Nexus Vibro is de allereerste P-Spot massager voor mannen die gebruik maakt van een microchip technologie om de prostaatklier te stimuleren. De roestvrijstalen, waterproof kogel is naadloos in de stijlvolle schacht verwerkt en kan in 5 vibrerende snelheden worden gezet. Nexus Vibro heeft een geribbelde buitenkant om het anale kanaal en de G-spot maximaal te stimuleren en is ontworpen voor optimaal genot en comfort bij elke massage.

Hoe kan de Nexus Vibro mijn gezondheid verbeteren?

Door de prostaatklier regelmatig te masseren, wordt het bereiken van orgasmes gemakkelijker dan voorheen. Vaker ejaculeren, kan de gezondheid van de prostaat positief beïnvloeden omdat de aanmaak van nieuwe prostaatvloeistof wordt gestimuleerd. Ook wordt de bloedsomloop naar het bekken gestimuleerd wat je algemene gezondheid ten goede komt omdat witte bloedcellen je immuunsysteem verbeteren.

Wie kan de Nexus Vibro gebruiken?

Een prostaat massage is een gezonde en aangename activiteit die je op discrete wijze onderdeel van je persoonlijke seksleven kan maken. Nexus Vibro kan zowel door hetero-, homo-, en biseksuele mannen worden gebruikt om een gezonde prostaat te behouden en om nog meer te genieten van seks. Ook mannen die al langere tijd prostaatproblemen hebben, kunnen dit hulpmiddel gebruiken om hun prostaatklier, die net onder de blaas zit, te masseren en zo te ontspannen.

Is het pijnlijk in gebruik?

Door het goed te testen, is bewezen dat dit apparaat eenvoudig ingebracht kan worden om zo juist voor meer genot in plaats van ongemak te zorgen. Voor degenen die onbekend zijn met het gebruik van massage-apparaten, is het goed om voldoende glijmiddel op de anale zone en het apparaat zelf te gebruiken, zodat de wrijving minimaal is.

Kan het gedeeld worden?

Het kan regelmatig gebruikt worden voor zowel gezondheidsdoeleinden, en seksuele doeleinden. Om infecties te voorkomen, worden gebruikers geadviseerd om de massager na elk gebruik met heet water en zeep schoon te maken en er zeker van te zijn dat het op de juiste manier wordt gesteriliseerd voordat het ingebracht wordt. Om het apparaat zo hygiënisch mogelijk te houden, kan deze beter niet worden gedeeld met meerdere partners zonder dat deze grondig schoongemaakt is.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (76% Gebaseerd op 5 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * De verschillende standen laten je echt genieten !
 • * Zeker mijn geld waard. Intens plezier van dit product.
 • * Ik was echt niet klaar om anaal te proberen tot mijn vriend dit voor me kocht. Nu kunnen we niet meer zonder!
 • * De vibratie werkt goed! maar liefst 5 standen!
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief