maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Nexus

Verfijn je selectie

De Nexus range is een internationaal bekende lijn van innovatieve producten voor mannen en vrouwen, met een sterke focus op design en kwaliteit. De Nexus range is daarmee ook hét antwoord op de groeiende vraag naar luxe seksspeeltjes voor mannen.
De Nexus range is een internationaal bekende lijn van innovatieve producten voor mannen en vrouwen, met een sterke focus op design en kwaliteit. De Nexus range is daarmee ook hét antwoord op de groeiende vraag naar luxe seksspeeltjes voor mannen.

Nexus is een Brits merk en werd in 2005 opgericht langs de oevers van de Thames rivier in Londen. Met trots werken ze samen met een team van toegewijde ontwerpers en ingenieurs. Het Nexus team is een gevarieerde groep van professionals; elk persoon voegt een grote schat aan kennis en inzichten toe. Met die ervaringen blijft Nexus de concurrentie altijd voor en blijven ze aan de top.

De Nexus range ontstond doordat de markt voor vrouwelijke seksspeeltjes verzadigd leek te zijn, terwijl de markt voor mannen juist te weinig bood. Ze gingen aan de slag met hoge kwaliteit prostaat en perineum massagers, die uiterst succesvol bleken te zijn. Dit succes bewijst niet alleen dat er een markt is voor deze producten voor mannen, maar ook dat de Nexus range aan de vraag naar deze producten voldoet. Koop je een Nexus product, bereid jezelf dan voor op een beleving van een geheel nieuwe dimensie, dankzij de range van vibrerende en niet vibrerende siliconen en roestvrijstalen speeltjes apparaten.

Hoewel de focus op mannen ligt, kunnen ook vrouwen van Nexus producten genieten. De range omvat bijvoorbeeld de Anal Starter Kit, die door beide seksen kan worden gebruikt als eerste stap naar anaal plezier, en er zijn er nog veel meer. Hoewel anale seks vaak geassocieerd wordt met homoseksualiteit, wijst onderzoek uit dat niet alleen homoseksuele stellen anale seks bedrijven. Anale seks is zeker niet ongewoon bij heteroseksuele stellen, en ook anale seksspeeltjes worden vaak voor individueel plezier gebruikt. Het geeft vaak evenveel voldoening als andere seksuele activiteiten, zodat de prostaat ook wel vaak de mannelijke G-spot wordt genoemd.

Nexus is een toegewijd producent van functionele seksspeeltjes van hoge kwaliteit. Ze worden gemaakt van luxe materialen, die gegarandeerd keer op keer, een optimaal resultaat geven. Nexus snapt het belang van een gezond seksleven en met hun oog voor detail en design zorgen ze er met elk product voor dat je nog meer kunt genieten.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief