• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Natuurlijke Methoden voor een Erectiestoornis

Erectieproblemen zijn vervelend en kunnen een normaal en plezierig seksleven in de weg staan. Het kan dus nuttig zijn om een aantal methoden door te nemen waarmee jij weer een goede erectie kan krijgen.

een cholesterol-verlagend dieet

Een te hoog cholesterol kan een negatief effect op de gezondheid, en ook de kwaliteit van de erectie kan hieronder lijden. Voor een erectie is het namelijk nodig dat het hart extra bloed in de penis pompt. Het bloed in de penis zorgt ervoor dat de zwellichamen zich kunnen opvullen, waardoor deze vervolgens opzwellen. Hierdoor kan de penis vervolgens stijf worden. Het stijf worden van de penis klemt ook de aderen af die ervoor zorgen dat bloed de penis weer kan verlaten, waardoor de penis zijn hardheid behoudt.

Een te hoog cholesterol, of adeverkalking, kan er voor zorgen dat er minder bloed via de aderen naar de penis kan stromen, waardoor de zwellichamen zich minder goed kunnen vullen, en de penis dus minder goed volledige hardheid kan bereiken. Een cholesterol-verlagend dieet is relatief makkelijk te realiseren wanneer jij je bewust bent van wat je eet. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiesen om een cholesterol-arme variant van smeerboter te gebruiken voor het brood, in plaats van de normale variant. Vermijd ook producten waarvan bekend is dat zij bijdragen aan een hoog cholesterolgehalte, en kies in plaats daarvan voor producten die daartegen helpen, zoals vette vis en visolie supplementen.

rode ginseng

Rode ginseng is een potente wortel uit China die wordt gebruikt als een potentie verhogend middel. Het wordt dan ook al eeuwen gebruikt om erectieproblemen en een laag libido te genezen. Rode ginseng zorgt er voor dat het lichaam meer rode bloedlichaampjes aanmaakt, waardoor ons bloed meer zuurstof kan bevatten en ons lichaam hierdoor beter is om goed te functioneren. Rode ginseng is dan ook een zeer populair middel in de wereld van de topsport. De werking van rode ginseng op de erectie is grondig onderzocht. De resultaten wijzen uit dat bepaalde mannen een gevoeligheid hebben voor de bestandsdelen van rode ginseng. Deze gevoeligheid heeft als gevolg dat de potentie positief wordt beïnvloedt. Hierdoor kan rode ginseng een zeer potent middel voor sommige mannen zijn om snel van hun erectieprobleem af te komen.

jelken

Een andere krachtige en beproefde methode tegen erectiestoornissen, is om de penis regelmatig te 'trainen' door hem dagelijks te jelken. Jelken is een handmatige trek-en-strek oefening waarmee je de zwellichamen van de penis traint om meer bloed te ontvangen, waardoor je een potentere erectie krijgt. Ook activeer je zo het ontspanningsmechanisme van de penis, waardoor de bloedvaten in de penis beter open gaan staan, waardoor deze meer bloed kunnen ontvangen. Door regelmatig te jelken kan je er dus niet alleen voor zorgen dat je weer een erectie krijgt, maar kan je ook mogelijk een grotere penis krijgen. Als alternatief kan je ook overwegen om een penispomp te gebruiken waarmee een zelfde soort oefeningen doet.

bekkenbodemspier oefeningen

Het trainen van de bekkenbodemspieren heeft vele voordelen, en deze zullen met name op de lange termijn zichtbaar worden. Zo helpt het tegen incontinentie en kan het zeer effectief zijn voor mannen die erectieproblemen hebben. Door het regelmatig trainen van de bekkenbodemspieren, gaan deze spieren meer bloedtoevoer van het lichaam opeisen. De aderen die de bekkenbodem van bloed voorzien, vervolgen hun weg door de penis. Hierdoor kan de penis door bekkenbodemspier trainingen een grotere bloedtoevoer krijgen.

voorkom psychische problemen

Weliswaar is een erectiestoornis een fysiek probleem, maar bij vele gevallen is er sprake van een psychoische of mentale oorzaak van het probleem. Mannen met faalangst, of die last hebben van prestatiedruk, kunnen soms moeite hebben hun penis omhoog te krijgen tijdens seks. Een erectie stoornis die op deze manier wordt veroorzaakt kan traumatisch zijn, want een man gaat aan zijn eigen seksuele gezondheid twijfelen. Hierdoor kan het probleem van de erectiestoornis zelfs erger worden. Om dit te voorkomen kan het goed zijn om je meer te richten op de partner en minder op het eigen genot.

middelen tegen erectieproblemen bestellen

Het bestellen van producten tegen erecitestoornissen bij ShytoBuy NL is zeer eenvoudig. Wij maken gebruik van een beveiligd betalingssysteem, en het is mogelijk om jouw bestelling de volgende dag al in huis te hebben. Plaats je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur, en je zal dit product de volgende dag in huis hebben.