maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Native Remedies Candidate tegen Candida

Door Native Remedies

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Candidate is een natuurlijk middel dat het teveel aan candida (een gist die van nature voorkomt in je lichaam) vermindert en gezondere balans van probiotische flora in de buik ondersteunt. Native Remedies Candidate is een homeopathisch middel om schimmelinfecties te verlichten door symptomen door een teveel aan candida te verminderen, zoals behoefte aan suiker, vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, huidinfecties en kalknagels.

 • Verhoogt energieniveau
 • Vermindert behoefte aan suiker
 • Vermindert overmatige groei van candida
 • Behandeling schimmelinfectie homeopathie
 • Stimuleert de groei van prebiotische flora
 • Vermindert terugkerende schimmelinfecties
 • Gemaakt met natuurlijke ingrediënten

Candida is een schimmel dat met kleine beetjes de spijsvertering helpt. Maar als er een teveel aan is kan dit tot allerlei klachten leiden. Candidate helpt om die overmatige groei te verminderen zodat je spijsvertering kan blijven functioneren. Bestel het product met UPS en ontvang het de volgende werkdag.

Lees meer

Wat is candida?

Candida is een schimmel, een klein soort gist, dat in je mond en darmen leeft. De functie van candida is om te helpen bij de spijsvertering en voedselopname. Maar als er een teveel aan is, kan het zich door de darmwand bewegen en allerlei gezondheidsklachten veroorzaken, zoals schimmelinfecties, vaginale schimmelinfecties, spijsverteringsproblemen en huid- en nagelinfecties.

Candidate is samengesteld met natuurlijke ingrediënten die een teveel aan candida verminderen en op die manier infecties, zoals terugkerende schimmelinfecties die over het hele lichaam voor kunnen komen, kunnen voorkomen.

Hoe ontstaat een teveel aan candida?

De gezonde bacteriën in je darmen houden de candida meestal onder de duim. Maar wanneer je voeding veel geraffineerde koolhydraten en suiker bevat, kan dit de gisten voeden. Ook veel alcohol, stress, orale voorbehoedsmiddelen, antibiotica, en het eten van veel gefermenteerd voedsel, kan de groei van candida in de hand werken.

Hoe werkt Candidate?

Candidate is een middel op basis van homeopathie gemaakt van natuurlijke ingrediënten die ontwikkeld zijn om schimmelgroei bij de bron uit te roeien. Dit kan ‘candidiasis’ voorkomen; schimmelinfecties zoals vaginale schimmelinfecties. En op de langere termijn kan het ook candidiasis voorkomen door de groei van gezonde probiotische flora in je darmen te ondersteunen.

De selectie van kruiden die voor Candidate worden gebruikt, kunnen het darmkanaal kalmeren, celschade door candida herstellen, en het functioneren van de lever en het immuunsysteem ondersteunen. De heilzame ingrediënten van Candidate zijn ondermeer Pau d’arco schors, wat antioxidanten kan activeren en helpt om een gezonde balans van flora in het lichaam te behouden. En citroengras om de algehele gezondheid te ondersteunen, de regeneratie van cellen te stimuleren en darminfecties te behandelen.

Hoe gebruik ik Candidate?

Volwassenen & Kinderen ouder dan 12 jaar: Los een paar druppels op in een ¼ kopje water of sap, na de maaltijd. Neem 6 weken lang, 3x per dag 0.50ml in.

Hoe lang gaat 1 flesje mee?

Indien gebruikt zoals voorgeschreven, gaat een flesje Candidate tot 40 dagen mee.

Wat zijn de ingrediënten homeopathie?

Pau d’arco (schors), Goudsbloem (bloemen), Citroengras (kruid), plantaardige glycerine en gedemineraliseerd water.

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen bij ShytoBuy is heel eenvoudig, klik op de button ‘Plaats in winkelmand’ om je bestelling te starten. We bieden je diverse betaal- en leveringsmethoden om aan je wensen tegemoet te komen. En als je vandaag nog bestelt, kan je je producten morgen al ontvangen.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (100% Gebaseerd op 4 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Uitstekend product!
 • * Verzachtende en kalmerende. Precies wat ik nodig had
 • * Werkt echt! Ideaal voor spruw problemen
 • * Het is geweldig en het werkt erg goed! Het was snel en efficiënt. Top product
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief