• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Methoden tegen haaruitval

Haaruitval zien veel mensen als een probleem en het is daarom ook belangrijk om te weten wat je er tegen kunt doen. Hieronder vind je 9 aspecten die kunnen helpen om haaruitval te verminderen. Omdat we bij veel aspecten een oplossing kunnen bieden, kun je gerust bekijken en vergelijken wat het beste bij jou past. Is dat een laserapparaat van HairMax of probeer je liever eerst een verandering in jouw eetpatroon en gewoontes aan?

Maaltijden

Eet vis! Haar leeft van proteïne, zink en vitamine B12. Naast vis zitten deze stoffen ook in nootjes, bonen en groenten.

Masseren

Masseer shampoo en conditioner goed in. Hierdoor stroomt er meer bloed naar de hoofdhuid, waardoor het haar beter kan groeien.

Viviscal

Viviscal is een supplement dat een combinatie van Vis-proteïne, Vitamine C, Zink en Biotine bevat. Deze combinatie helpt om het haar gezonder te maken zodat dikker haar ontstaat.

Stijlen

Stijl je haar niet te veel, want hiermee beschadig je het haar. Stijl en verf jij je haar? Dan kun jij je haar nog sneller beschadigen en dunner maken. Wanneer je er toch leuk uit wil zien, kun je met de juiste producten er wel voor zorgen dat zo min mogelijk schade toebrengt. Producten die we bij ShytoBuy aanbieden zijn te vinden op onder andere onze sectie haaruitval .

Minoxidil

Minoxidil is FDA goedgekeurd en heeft jaren lange onderzoeken doorstaan. Dit stofje zorgt ervoor dat de haarfollikels dikker worden waardoor er een grotere pluk haar voor terug groeit. Hierdoor ontstaat dikker en voller haar. Ongeveer 50% van de vrouwen met haarproblemen gebruikt dit product en vele zijn tevreden. Onze Spectral producten van DS Laboratories zouden hierbij een oplossing kunnen bieden.

Lasers

Laserbehandelingen kunnen erg nuttig zijn tegen haarverlies. Deze behandelingen stimuleren de haarzakjes om te groeien. Uit onderzoek is gebleken dat de dichtheid van het haar bij regelmatig gebruik, in slechts 26 weken, is verbeterd.

Als je denkt dat een laserbehandeling iets voor jou is, kan je bijvoorbeeld kiezen voor de HairMax lasers. Er zijn 4 verschillende HairMax laser producten:

 • HairMax LaserComb™ Advanced 7
 • HairMax LaserComb™ Lux 9
 • HairMax LaserComb™ Ultima 12
 • Hairmax Laserband 82

De HairMax-lasers stimuleren de haargroei, verminderen dunner wordend haar, activeren slapende haarzakjes en verhogen het volume van het haar.

De welbekende Stress-factor

Stress kan ervoor zorgen dat je haar langer de tijd nodig heeft om te groeien. Dit kunnen alle soorten stress zijn. Denk bijvoorbeeld aan een scheiding, verhuizing etc. Het belangrijke is dus ontspanning. Neem tijd voor jezelf of probeer meditatie.

Hormonen

Als haaruitval een serieus probleem vormt dan is het misschien een goed idee om hormonen te proberen. Bij sommige mensen zit haaruitval in hun genen, diegene hebben vaak last van haaruitval rond de menopauze. Hormonen kunnen helpen om de hoeveelheid haar uitval te verminderen.

Injecties

Een drastische maatregel, maar het werkt wel. Door direct te injecteren op de hoofdhuid wordt de hormoon activiteit geblokkeerd. Hierdoor heb je geen last meer van dun haar of haaruitval.