• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Melaniq®

90 Capsules | Natuurlijk Haar Pigmentatie Supplement
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Melaniq® is een speciaal geformuleerd voedingssupplement, gemaakt om de haar pigmentatie en de haarkleur te ondersteunen in grijzer wordend haar. Dit wetenschappelijk getest supplement helpt met het leveren van vitale nutriënten aan de haarfollikels en vermindert zo de impact van factoren die pigment levels kunnen verlagen. Dit maakt het een ideaal supplement voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om voor hun grijze of grijzer wordende haar te zorgen.

 • Moleculair voedingssupplement voor haar pigmentatie
 • Ontwikkeld om de melanine productie te ondersteunen
 • Voedt grijzer wordend haar
 • Wetenschappelijk geteste natuurlijke formule
 • Met Koper voor normale haar pigmentatie
 • Geneesmiddelvrij en niet getest op dieren.

Wat Melaniq® zo’n uniek supplement maakt is zijn natuurlijke formule die ontwikkeld is om als katalysator te werken voor de melanine productie en jou helpt de controle terug te krijgen over je grijzer wordende haar. Deze innovatieve formule is gemaakt met 11 hoofdingrediënten die allen in harmonie samenwerken; inclusief Koper, L-Tyrosine and Biotine, samen met een mix van complementaire verbindingen inclusief vitamines en planten extracten.

Ouder worden en grijzer wordend haar

Haar pigmentatie is gereguleerd door verschillende biologische factoren inclusief nutriënten en micro-elementen die op een natuurlijke wijze door het lichaam worden voorzien. Over tijd vertraagt de natuurlijke pigment productie en dit resulteert in het natuurlijke proces van grijzer worden. Wanneer vergrijzing plaatsvindt, hangt de omvang ervan af van een aantal factoren, waaronder genetica, de omgeving, stress, roken, blootstelling aan ultraviolette straling en een onevenwichtig dieet. Voor veel mensen begint de vergrijzing van hun haar vanaf hun dertiger jaren, maar ongeveer 74% van de mannen en vrouwen zullen niet geheel grijs worden tot ze tussen de 45 en 65 jaar zijn. Mensen die een hekel hebben aan hun grijze haar kunnen dit proberen te verbergen met verf, maar dit kan tijdrovend zijn en de kleur kan snel uitgroeien. Dit is waarom steeds meer mensen zich wenden tot natuurlijke supplementen die gemaakt zijn voor haar pigmentatie en het haar helpen in plaats van het te verdoezelen.

Shyuk Foligain Range Info Female
 • Erfelijk
 • Omgeving
 • Stress
 • UV blootstelling
 • Ongebalanceerd dieet

Melaniq®

Het bedrijf achter Melaniq®, Oxford Biolabs, definieert zichzelf op het nastreven van de ontwikkeling van wetenschappelijk geteste en geneesmiddelvrije producten die worden ondersteund door onderzoek van wereldklasse. Melaniq® vormt geen uitzondering op deze hoge standaard. Op basis van hun uitgebreide expertise bij het creëren van een van Europa’s best verkopende haarsupplementen, creëerde het team van Oxford Biolabs Melaniq® als een veilig en natuurlijk gebaseerd supplement dat is ontworpen om de tekenen van haarveroudering te bestrijden. Het doet dit door zorgvuldig geselecteerde ingrediënten te gebruiken die zijn gekozen op basis van hun potentieel om het haar te helpen en voeden en haarpigmentatie te behouden. Vervolgens worden deze in hun optimale concentraties in elke capsule geplaatst om een hoogwaardig en wetenschappelijk getest voedingssupplement te bieden voor mannen en vrouwen met grijzer wordend haar.

Gebruiksaanwijzing

Neem drie capsules per dag met eten en water. Wij raden aan om een in de ochtend, middag en avond te nemen (bij elke hoofdmaaltijd). Elk potje Melaniq® bevat 90 capsules en is bij juist gebruik goed voor 1 maand.

Hoofdingrediënten

De Melaniq® capsules zijn wetenschappelijk geformuleerd met ingrediënten waarvan bekend is dat ze de normale pigmentproductie in de haarzakjes ondersteunen en nutriënten bieden voor de biosynthese van melanine en de promotie van gezond haar. De Melaniq®-formule is ook natuur0gebaseerd, wat betekend dat elk ingrediënt van nature in voeding wat we eten gevonden kan worden. Deze worden meestal in grotere concentraties en zuiverheden gebruikt dan dat er in de natuur gevonden wordt, om zo de formule zo goed mogelijk te maken.

Koper
Koper
Koper wordt beschouwd als zeer gunstig voor het lichaam en kan gevonden worden in voeding zoals volle granen, noten en groende bladgroenten. Het kan zeer nuttig zijn voor het haar aangezien koper bijdraagt aan de normale haarpigmentatie. Er zijn ook studies uitgevoerd naar het verband tussen grijs haar en lage koperconcentraties. Klik hier voor meer..
Vitamine C
Vitamine C
Dit nuttige vitamine draagt bij tot de vermindering van moeheid en vermoeidheid en tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Bovendien lijkt experimenteel bewijs de hypothese te ondersteunen dat oxidatieve stress een belangrijke rol speelt in het verouderingsproces. Verschillende studies hebben ook het verband onderzocht tussen oxidatieve stress en grijzer wordend haar. Klik hier voor meer informatie.
Groene Thee
Groene Thee
Dit populaire ingrediënt wordt vaak aangetroffen in orale en lokale productformuleringen. Dit komt omdat Groene Thee rijk is aan catechinen die bekend staan om hun revitaliserende eigenschappen voor de hoofdhuid. Het verband tussen polyfenolverbindingen in Groene Three en gezond en sterk haar is ook uitgebreid bestudeerd. Lees hier meer.
Biotine
Biotine
Biotine draagt niet alleen bij aan het onderhouden van normaal haar, het is ook een essentiële cofactor voor verschillende belangrijke enzymen als water oplosbare vitamine. Dieetgebrek van deze belangrijke cofactor is in verband gebracht met ongezond haar, waardoor Biotine een zeer belangrijke vitamine is. Ontdek hier en hier meer over dit onderzoek.
Lycopeen
Lycopeen
Als een van de pigmenten in een grote familie van planten pigmenten bekend als carotenoïden, is Lycopeen verantwoordelijk voor de rood-roze kleuren die te zien zijn in tomaten, roze grapefruits en andere voedingsmiddelen. Ze kunnen ook nuttig zijn voor het lichaam; de eigenschappen van Lycopeen en carotenoïden zijn onderzocht in een aantal studies, met de nadruk op hun potentiële antioxidantactiviteit. Lees hier meer.
Vitamine D3
Vitamine D3
Als onderdeel van een groep van in vet oplosbare micronutriënten is het bekend dat vitamine D3 bijdraagt ​​aan de normale absorptie van calcium, fosfor en andere biologische functies. De belangrijkste verbinding van vitamine D is D3 of Cholecalciferol. Een gebrek aan vitamine D3 is aangetoond in wetenschappelijke studies om mogelijk een rol te spelen bij vroegtijdig grijzer wordend haar. Klik hier voor meer.
L-Tyrosine
L-Tyrosine
Het pigment melanine wordt gevonden in de huid, ogen en haar en wordt geproduceerd via een proces genaamd melanogenese (van Griekse "creatie"). L-tyrosine, een belangrijk aminozuur, kan gunstig zijn voor dit proces en het is onderzocht op zijn bioregulatorische activiteit en de positieve rol ervan in het proces van melanogenese. Klik hier voor meer informatie hierover.

Volledige lijst van ingrediënten

Groene thee-extract, ascorbinezuur, capsulehuls Pullulan, L-tyrosine, Ascophyllum Nodosum, Quercetine, dihydraat, magnesiumzouten van vetzuren (scheidingsmiddel), kopergluconaat, lycopeen, pteroylmonoglutaminezuur, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine.

Veilig Supplement

Aangezien Melaniq® gemaakt is van de beste natuurlijke ingrediënten en gebaseerd is op gedegen wetenschappelijk onderzoek, is het veilig om het in te nemen zonder bekende bijwerkingen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en bevat geen gluten, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. Het is ook medicijnvrij en niet getest op dieren. Dit product is niet bedoeld voor gebruik door kinderen of zwangere en borstvoeding gevende vrouwen.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(1)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 4.5

90% Gebaseerd op 2 Reviews

Beoordeel ons
 • makkelijk in te nemen capsules. Ben net begonnen maar tot nu toe gaat alles goed.

  t

 • gekocht omdat ik wat gelezen had over Oxford biolabs. Erg interessant om te zien dat ze voedingssupplement zonder kleurstoffen en conserveermiddelen kunnen maken om mijn probleem om te lossen. Resultaten moeten nog blijken, maar ben al wel vast gebonden

  R

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.