maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

MaxMedix™ Penispomp voor een grotere penis

Door maxmedix™

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De MaxMedix Penispomp is een unieke en makkelijk te gebruiken penispomp die je verschillende voordelen kan bezorgen: het vergroot de penis en zorgt voor langdurige en harde erecties. Deze penispomp is licht qua gewicht en kan op eenvoudige en discrete wijze worden getransporteerd.

 • Speciaal ontworpen om de penis te vergroten en om te helpen bij het krijgen van sterke erecties
 • Elke behandeling duurt ongeveer 10 minuten
 • Resultaten zijn al zichtbaar na de eerste behandeling
 • Licht in gewicht en compact in gebruik
 • 100% veilig en pijnloos
 • Kan zorgen voor blijvend resultaat zonder gevaarlijke operaties en procedures
 • 1 jaar garantie

Sluit je nu aan bij duizenden tevreden mannen die de populaire MaxMedix Penispomp de afgelopen jaren al hebben gebruikt om hun penis te vergroten en seksleven te verbeteren. Het product wordt snel en discreet (zonder vermelding van merk- en productnaam) geleverd.

Lees meer

WAT IS DE MAXMEDIX PENISPOMP?

In tegenstelling tot vele andere producten is de MaxMedix Penispomp speciaal ontworpen om alle aspecten van je seksleven te stimuleren: niet alleen zorgt het voor een vergroting van de penis, maar het kan ook helpen bij het harder maken van erecties en zorgt voor meer controle over ejaculaties. De pomp bevat bovendien een unieke trilstand voor optimaal genot tijdens gebruik.

HOE WERKT DE MAXMEDIX PENISPOMP?

De MaxMedix Penispomp maakt gebruik van een cilinder die over de penis moet worden gezet om een vacuüm te creëren. Door de handpomp te gebruiken wordt de lucht langzaam uit de cilinder getrokken, zodat bloedtoevoer naar de penis wordt gestimuleerd en weefsel als het ware wordt opgerekt. Door het product regelmatig te gebruiken wordt de penis permanent vergroot en worden harde erecties gestimuleerd.

HOE GEBRUIK IK DE MAXMEDIX PENISPOMP?

Bevestig het rubberen onderdeel aan het uiteinde van de cilinder. Bevestig de pomponderdelen aan het andere uiteinde van de cilinder. Breng een kleine hoeveelheid glijmiddel aan op het rubberen onderdeel, zodat je gemakkelijk de penis door het rubberen uiteinde in de cilinder kunt stopen. Houd de cilinder stevig vast, terwijl je met de andere hand de pomp kunt gaan bedienen. Voor extra stimulatie raden we aan om de trilfunctie te gebruiken.

ZIJN ER BIJWERKINGEN?

Gebruik de MaxMedix Penispomp niet te vaak, zodat je geen last krijgt van pijn of zwellingen aan de penis. Mocht dit gebeuren stop dan gelijk met gebruik van het apparaat, omdat dit kan zorgen voor problemen met de bloedvaatjes. Als je last hebt van fysieke problemen of indien je recent een penisoperatie hebt ondergaan, raadpleeg dan je (huis)arts voor gebruik. Gebruik het apparaat niet langer dan 10 minuten per dag.

DISCREET EN SNEL BESTELD

Bestellen via ShytoBuy NL is simpel, eenvoudig, en discreet. Klik op ‘Bestellen’ en voeg het product toe aan je winkelmand. Vul vervolgens je gegevens in op het bestelformulier om de bestelling af te ronden. Je kunt de MaxMedix Penispomp morgen al thuis geleverd krijgen wanneer je voor 16.00 uur bestelt, dankzij onze 24-uurs service.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (84% Gebaseerd op 5 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Echt een aanrader. Niet te geloven dat mijn penis al zo snel begon te groeien.
 • * Snelle levering en snel resultaat.
 • * Heb al veel geprobeerd om mijn erecties te verbeteren. Maar deze penispomp lijkt dat toch eindelijk te werken.
 • * Als je worstelt met de grote van je penis is dit zeker te overwegen.
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief