maandag - vrijdag | 11.00 - 16.00

Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Intensive Dikke Darm Zuivering

60 Capsules | Detox supplement

Overzicht

Heb je voortdurend last van een opgeblazen gevoel, obstipatie of gasvorming? De manier waarop je maagdarmstelsel functioneert, is van invloed op je spijsverteringssysteem, je energie, je gewicht, je huid en je complete welzijn. MaxMedix® Intensieve Dikke Darm Reiniger is samengesteld met vezels, voedingsstoffen en probiotica die infecties, constipatie en een langzame spijsvertering tegen gaan.

  • 10 daagse reiniging
  • Helpt bij afvallen
  • Geeft verlichting bij constipatie, gasvorming en een opgeblazen gevoel
  • Bevat vezels, voedingsstoffen en mineralen
  • Verbetert de spijsvertering
  • Makkelijk in te nemen supplement

Leven met spijsverteringsproblemen kan oncomfortabel en heel vervelend zijn. Onze intensive darm-reinigingspillen zijn speciaal gemaakt om de symptomen hiervan te verlichten en je darmkanaal te reinigen zodat het weer normaal kan functioneren.

  • GMP
  • Vegan
  • Glutenvrij
  • Expert formule

Menstrual cup inforgraph

Wat is een darmreiniging?

Een darmreiniging is een manier om je dikke darm en het spijsverteringskanaal te ontgiften, meestal door een vorm of combinatie van natuurlijke supplementen. De meeste darmreinigers verwijderen ook de goede darmflora, waardoor juist ontstekingen en spijsverteringsproblemen kunnen ontstaan. MaxMedix® Intensieve Dikke Darm Reiniger is samengesteld om je darmkanaal te revitaliseren. Darmreiniging kan ook helpen om af te vallen; wanneer het de obstructie in je darmkanaal verwijdert, die je opgeblazen laat voelen, kun je een smallere taille krijgen. Je hebt misschien gehoord van colon hydrotherapie, waarbij water door het darmkanaal wordt gespoeld. Deze vaak ietwat gênante en ingrijpende procedure, kan worden voorkomen door het gebruik van MaxMedix® Intensieve Dikke Darm Reiniger.

Hoe helpt de Intensieve Dikke Darm Reiniger?

Veel mensen leven met constipatie, darmproblemen, constante gasvorming of een opgeblazen gevoel, wat soms veroorzaakt wordt doordat het eten wat we eten, niet goed door ons lichaam verteerd kan worden. Dat kan een behoorlijke impact hebben op de manier waarop onze darmen functioneren, op ons gewicht en hoe we ons dagelijks voelen. Intensieve dikke darm Reinigingspillen bevatten vezels, voedingsstoffen, mineralen en probiotica, die helpen om je lichaam van de belangrijke voedingsstoffen te voorzien die het door een slechte spijsvertering anders niet kan opnemen. Ze helpen de infecties die in je darmkanaal zijn ontstaan door een ophoping van gifstoffen, weer te herstellen. Intensieve Dikke Darm Reiniger helpt je om een kleinere taille te krijgen en je minder opgeblazen te voelen, door gebruik te maken van sennabladextract; een natuurlijk laxeermiddel.

Ingrediënten

Met probiotica

MaxMedix® Intensieve Dikke Darm Reiniger bevat ook probiotica, die dit darmenreinigend product met kop en schouders boven vergelijkbare producten uit laat steken. Probiotica zijn goede bacteriën die schadelijke bacteriën zoals E.coli onschadelijk maken. De intensieve darmreiniging verstoort de balans van je natuurlijke darmflora niet zoals andere producten dat doen. Deze darmreinigingspillen reinigen dus niet alleen je darmkanaal, maar ze zorgen ook dat er goede bacteriën groeien.

Menstrual cup inforgraph

Onze Aanbiedingen

Klantenbeoordelingen

Onderstaande reviews zijn subjectief van aard. Wegens regelgeving rondom gezondheidsclaims mogen wij maar een beperkt aantal claims op onze website tonen. We verzoeken je daarom vriendelijk om geen pijnklachten of ziektes te noemen in je review. Reviews waar gezondheidsclaims in staan worden zo goed mogelijk gemodereerd door ons team.

5 STERREN
(5)
4 STERREN
(4)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

80.00% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik heb snel last van verstopping. Een vriendin heeft me dit aangeraden en sindsdien voel ik me stukken beter.

C Chantal
Geverifieerde aankoop

Sinds het gebruik van dit product voel ik me veel beter. Daarnaast ben ik ook al een bijna een kilo kwijt!

Q Quinty
Geverifieerde aankoop

Reiniging is geweldig en voel me stukken beter!

L Leonie
Geverifieerde aankoop

Mijn opgeblazen gevoel is verdwenen. Hierdoor zit ik lekkerder in mijn vel en voel ik me gezonder.

B Bas
Geverifieerde aankoop

Supplement is erg makkelijk om in te nemen en de werking van mijn spijsvertering is echt verbeterd!

K Kirsten
Geverifieerde aankoop

Geweldige service en aflevering. Ik bestelde via de telefoon en de klantenservice was zeer behulpzaam.

B Bas
Geverifieerde aankoop

Voor mijn werk ben ik altijd onderweg en daarom eet ik niet altijd zo gezond als ik zou willen. Ik doe deze 10-daagse reiniging zo nu en dan en deze is geweldig.

S Stevens
Geverifieerde aankoop

Ik voel me vaak opgeblazen en verstopt. Deze 10 daagse reiniging heeft me echt geholpen.

J Jasperz
Geverifieerde aankoop

Voel me zoveel beter en frisser na de reiniging. Ik heb andere producten geprobeerd en ik zeg niet dat ze niet werkten, maar deze is veruit de beste die ik heb gehad.

C Clara
Geverifieerde aankoop

Deze reiniging heeft me zo goed geholpen, echt een aanrader

L Lotte

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk