maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Magic Kegel Twins ™ vibrator

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De gloednieuwe Magic Kegel Twins zijn nu beschikbaar voor jou. Deze vibrator is ontworpen om de bekkenbodemspieren te versterken. Deze moderne vibrator kan gebruikt worden met een mobiele applicatie waarmee je jouw doelen kunt vaststellen, bijhouden en de resultaten kunt zien. De vibrator is geschikt voor vrouwen die hun orgasme willen bevorderen en vrouwen die incontinentie willen voorkomen.

 • De Magic Kegel Twins kan bekkenbodemspieren trainen
 • Vibrator met Bluetooth verbinding naar telefoon
 • Kan helpen om incontinentie te voorkomen
 • Kan leiden tot meer intense orgasmes
 • Waterdicht en oplaadbaar via USB
 • 1 jaar garantie

Vrouwen kunnen elasticiteit van de bekkenbodem verliezen. Magic Kegel Twins kan hiermee helpen door het versterken van de spieren in de bekkenbodem. Deze vibrator is zeer eenvoudig te gebruiken. Bovendien kun je doormiddel van jouw mobiel jouw eigen doelen vaststellen.

Lees meer

De Magic Kegel Twins

Deze vibrator is in eerste instantie ontworpen om de bekkenbodemspieren te versterken. Deze Magic Kegel Twins kan gebruikt worden in combinatie met een Apple of een Android mobiel waarvoor een applicatie beschikbaar is. Na het downloaden van de app kun je via een bluetooth verbinding jouw doelen vaststellen. Je kan dan starten met de training. De Magic Kegel Twins is gemaakt van siliconen en is volledig waterdicht.

Hoe belangrijk is de bekkenbodem in het lichaam?

De bekkenbodem bestaat uit spieren en bindweefsel. De functie van de bekkenbodem is om onder andere de baarmoeder, de blaas, de vagina en het rectum in hen plaats te houden. Als de bekkenbodemspieren verslappen kan dit tot incontinentie leiden. De Magic Kegel Twins helpt de bekkenbodem te trainen en daarmee problemen te voorkomen. Daarnaast kan Magic Kegel Twins jouw seksleven verbeteren.

Hoe werktMagic Kegel Twins ?

Het is noodzakelijke om de bijhorende applicatie te downloaden voor gebruik. Op deze applicatie kun je 6 verschillende trainingen kiezen en krijg je een virtuele coach voor het meten van resultaat. Als je jouw doelstelling haalt wordt je beloond door middels berichten.

De Magic Kegel Twins bestaat uit 2 ballen die voorzien zijn van trilfunctie. Je kunt de vibrator in de vagina plaatsen en dan beginnen met jouw training. De applicatie zal jou de frequentie en intensiteit van de opwinding doorgeven. Na een paar weken kun je al resultaten merken.

Hoe gebruik ik de Magic Kegel Twins ?

Je kunt de Magic Kegel Twins met of zonder applicatie gebruiken. Het voordeel van de applicatie is toegang tot precieze informatie en keuze uit verschillende trainingen. De applicatie zorgt er ook voor dat jouw vooruitgangen gemeten worden. Hiermee weet je precies waar je het beste aan kunt werken.

Beginnersfunctie
Dit is een beginnersniveau die aanbevolen wordt voor vrouwen met weinig seksuele ervaring. Deze oefening versterkt de bekkenbodemspieren en het kan jouw seksleven verbeteren. Deze oefeningen zijn zeer geschikt voor vrouwen die hun bekkenbodemspieren willen verbeteren maar ook de kracht van de bekkenbodem willen ontdekken.
Nieuwe moeder
Deze oefening is geschikt en aanbevolen voor vrouwen die net hun eerste kind hebben gekregen. Veel vrouwen merken dat hun bekkenbodemspieren slapper zijn geworden. Tijdens een bevalling wordt de vagina uitgerekt en verliest de bekkenbodem zijn elasticiteit. Met deze functie kun je jouw bekkenbodem weer in ‘Shape’ brengen.
Beginnersfunctie
Dit is een beginnersniveau die aanbevolen wordt voor vrouwen met weinig seksuele ervaring. Deze oefening versterkt de bekkenbodemspieren en het kan jouw seksleven verbeteren. Deze oefeningen zijn zeer geschikt voor vrouwen die hun bekkenbodemspieren willen verbeteren maar ook de kracht van de bekkenbodem willen ontdekken.
Baby project
Deze oefening wordt aanbevolen voor vrouwen die graag een baby’tje willen. Deze training kan helpen bij voorbereiden op een bevalling en hiermee spieren willen training.
Huwelijksreis
De oefening ‘honeymoon’ wordt aanbevolen voor vrouwen die matig tot geen seksuele ervaring hebben. Door deze oefening worden de bekkenbodem getraind en de smering verhoogd om de seksleven te verbeteren.
Rehabilitatie
‘Het herstel van de spieren’ Deze oefening wordt aanbevolen voor vrouwen met incontinentie problemen. Kegel oefeningen kunnen effectief zijn tegen incontinentie en seksuele disfunctie.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (96% Gebaseerd op 10 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Kende deze techniek nog niet, maar werkt goed. Ik ben enthousiast over de kwaliteit. Het voelt daarnaast ook precies zoals het omschreven staat. In het begin snapte ik niet helemaal hoe het werkte met die app en bluetooth, maar klantenservice was behulpzaam en vind het toch wel handig om alles te hebben. plus dan krijg je ook meer garantie. Vind het ook best wel grappig om de trainingen via een app bij te houden. Kan het product aanraden aan vrouwen die deze bekken training ook willen proberen.
 • * Product was super netjes geleverd in een neutrale verpakking. De kegeltjes laden snel op en heb al verschillende geprobeerd. Je merkt wel echt verschil tussen de niveaus dus dat is goed. Product was wel uitgebreider dan ik had gedacht. Echt wel waar voor je geld dus. Dat met die bluetooth moet ik nog uitzoeken, maar dat ga ik wel doen omdat het positiefs met de garantie periode betekende.
 • * Kan het iedereen aanraden. Ik ben nog steeds beginner en ik had geen problemen met het starten met dit soort kegeltjes.
 • * Niet goedkoop speeltje natuurlijk, maar ik zie het als 6 verschillende vibo's in 1 doos. Mooi design en makkelijk schoon te maken. Ik ben er dus blij mee :)
 • * Echt heel efficiënt, de timing is perfect en het trilt perfect voor de komende jaren .
 • * Ik ben zeer tevreden!
 • * Zeer goed product ! Ik slaagde erin om de ballen heel snel te koppelen aan mijn iPhone. Bedankt
 • * Het is geweldig om oefeningen te doen.
 • * Heb het product nu al een week. tot nu toe 2x gebruikt. Ik zal dit de komende weken veel serieuzer doen en jullie op de hoogte houden.
 • * Houd er eigenlijk niet van om een review achter te laten bij dit type product, maar aangezien het anoniem kan wil ik jullie wel laten weten dat ik tevreden ben over dit product. Het kwam in een mooie doos met allemaal losse tril balletjes. Ik merk duidelijk verschil tussen de niveaus en ben gelijk gestart met het tweede niveau, want de eerste vond ik te soft. Ik kan me voorstellen dat dit product voor alle vrouwen geschikt is.
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief