maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

LELO Luna Beads Mini vaginale balletjes

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De LELO Luna Beads Mini zijn de perfecte, luxe kegel balletjes voor ervaren gebruikers. Ontdek het nu en begin met het ervaren van betere en intense orgasmes. De mini-balletjes zijn beschikbaar in verschillende gewichten die je kunt onderscheiden door middel van verschillende kleuren.

 • Medisch materiaal van hoge kwaliteit en luxe design
 • Gebruik in huis, op het werk of onderweg
 • Ideaal voor ervaren gebruikers die hun orgasmes willen intensiveren
 • Biedt de mogelijkheid op aangename wijze kegeloefeningen te doen met wisselende gewichten
 • Gepresenteerd in een stijlvolle verpakking, compleet met een satijnen opbergtas
 • Inclusief 2x 29 gram en 2x 38 gram zware balletjes voor snelle progressie
 • Ongelooflijk discreet in gebruik. Train zonder te zweten!
 • 1 jaar garantie en 10 jaar extra kwaliteitsgarantie na registratie

De LELO Luna Beads Mini zijn het ultieme geheim voor intense orgasmes en een betere spiercontrole. Als je op zoek bent naar de perfecte manier om de conditie van de bekkenbodem en vagina te verbeteren voor meer controle en intense orgasmes, dan zijn deze mini-balletjes de perfecte keuze. Bestel vandaag de Luna Beads Mini voor 16:30 uur en ontvang het product de volgende werkdag al in huis.

Lees meer

WAT ZIJN DE LELO LUNA BEADS MINI?

Deze luxe kegel balletjes van hoge kwaliteit zorgen voor een comfortabele en zelfs plezierige work-out voor je vagina bij gebruik. Door deze kegel oefeningen uit te voeren stimuleer je de bekkenbodemspieren om de kegel balletjes zo goed mogelijk vast te houden en te stabiliseren.

HOE WERKEN DE LELO LUNA BEADS MINI?

De LELO Luna Beads Mini bevat twee verschillende gewichten, die iets zwaarder en kleiner zijn dan de gewichten van de LELO Luna Beads Classic variant. Hierdoor moeten je spieren nog harder werken om de kegel balletjes vast te houden. Daarom raden we deze kegel balletjes aan als je een ervaren tot zeer ervaren gebruiker bent.

Je profiteert op vele manieren bij het doen van deze kegel oefeningen. Door je bekkenbodemspieren te versterken krijg je niet alleen een strakkere vagina, maar stimuleer je ook een betere controle over de blaas en een betere sekservaring voor jou en je partner. Na het inbrengen van de balletjes, zullen deze vrij intern rond bewegen, waardoor je tijdens elke beweging ongelooflijke sensaties voelt.

HOE GEBRUIK IK DE LELO LUNA BEADS MINI?

We raden je aan eerst de lichte kegel balletjes te gebruiken om je spieren te trainen, voordat je begint met de zwaardere beads. Je kunt simpelweg één balletje inbrengen (maak gebruik van het balletje dat vast zit aan de vingerlus) of je kunt twee balletjes aan het combinatie harnas bevestigen en inbrengen. Breng altijd een grote hoeveelheid glijmiddel op waterbasis aan op jezelf en de beads voor gemakkelijk gebruik en een optimale ervaring.

Luxueze producten gemaakt voor jouw plezier Goedgekeurd door de Amerikaans FDA Zonder Ftalaten

VEILIG TE GEBRUIKEN

De LELO Luna Beads Mini zijn zeer veilig in gebruik, doordat ze gemaakt zijn van alleen de beste medische materialen, zoals silicone en ABS Plastic, wat ook aangenaam aanvoelt op de huid. Voor een maximaal comfort raden we je aan om altijd glijmiddel op waterbasis te gebruiken en aan te brengen op de balletjes voor gebruik. Geniet op discrete wijze en verbeter je leven (met name je seksleven), dankzij deze luxe kegel balletjes, zonder dat ook maar iemand het doorheeft!


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (84% Gebaseerd op 5 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Ik had nog nooit geisha balletjes gebruikt, maar het werd me aangeraden. Ze zijn fijn, en je hoort ze bijna niet. Goed schoon te maken, doordat je de balletjes er uit kan halen.
 • * Het gebruik ervan is wel even oefenen.
 • * Vrouwlief is er helemaal gelukkig mee. En ik ook. Echt LELO kwaliteit, goed schoon te houden, echt een aanrader.
 • * Product gekocht om bekkenbodemspieren te trainen. Want gewoon oefenen vergeet ik, maar nu ik de balletjes gebruik en daar bewust van ben, span ik mijn spieren beter aan, zo ben ik toch elke dag half uurtje aan het trainen voor sterkere spieren wat uiteindelijk goed is voor de sex ;) Balletjes zijn goed schoon te maken. Ik had ze kleiner verwacht, beetje glijmiddel is handig.
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief