maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Keramene Ontharingscrème

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Keramene is een premium ontharingscrème voor mannen en vrouwen die last hebben van overmatige haargroei. In tegenstelling tot vele andere ontharingscrèmes verwijdert Keramene niet alleen haar op effectieve wijze, maar kan het ook als hulpmiddel dienen als definitief ontharingscrème. Het is een definitieve ontharingscrème in de zin van dat het de productie van haar in follikels induceert. Hierdoor kan het vermenigvuldigingsproces worden vertraagd en bespaar je kosten bij de salon op bijvoorbeeld een definitieve ontharingsbehandeling. De beste ontharingscrème eigenschappen zijn:

 • Gratis standaard levering
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Effectiever dan ontharingsgel
 • Unieke en innovatieve formule
 • Effectief middel bij dikke haren
 • Sterke ontharingscrème voor mannen
 • Ontharingscrème voor de gevoelige huid
 • Bijwerkingen: Soepelere & stralendere huid
 • Werkt op dezelfde wijze als een ontharingsgel
 • Unieke combinatie van wetenschappelijk geteste ingrediënten: abscisinezuur & palmatine

Keramene is een revolutionaire ontharingscrème die zorgt voor spectaculaire resultaten. Het maakt gebruik van vooruitstrevend onderzoek om resultaten op lange en korte termijn te bereiken. Keramene is dé oplossing voor mannen en vrouwen die af willen van hun overmatige haargroei.

Lees meer
Type: Cr?me
Grootte: 180 ml.

WAT IS KERAMENE ONTHARINGSCREME GEVOELIGE HUID?

Keramene is een premium product voor de bestrijding van overmatige haargroei. Dit revolutionaire middel biedt je de mogelijkheid om de controle over haargroei weer terug te krijgen. Keramene is het resultaat van de unieke mix van drie natuurlijke ingrediënten: abscisinezuur, palmatine en nordihydroguaiarentice zuur. Deze ingrediënten zorgen bij regelmatig gebruik voor een gladde huid tussen ontharings- en scheersessies door. Door minder te hoeven waxen en scheren verminder je het risico op ingegroeide haren, bultjes, en huidirritatie.

WAAROM ZOU IK KERAMENE GEBRUIKEN?

Keramene is een eenvoudige en effectieve oplossing voor het bestrijden van overmatige haargroei op verschillende delen van het lichaam, zodat je je beter voelt en meer zelfvertrouwen krijgt. Naast de gebruikelijke haargroei op de benen, onderarmen en bikinilijn hebben sommige vrouwen ook last van een mannelijk haargroei-patroon op het gezicht, de borsten en buik. Dit staat ook wel bekend als hirsutisme. Je kunt hierdoor een negatief zelfbeeld krijgen en je minder vrouwelijk voelen. Aan de andere kant hebben mannen soms last van overmatige haargroei op hun buik, rug, nek en oren. Bovendien kan ook hoofdhaar overmatig snel groeien, waardoor je soms (te) veel haar verliest.

HOE WERKT KERAMENE ONTHARINGSZALF ?

De Keramene formule werkt op de volgende twee wijzen:

 1. De ontharingscrème stimuleert haarzakjes om zo snel mogelijk over te gaan naar de Catagene fase. In deze fase van de haargroeicyclus stopt het haar met groeien. Het voorkomt dus dat het haar nog verder groeit en laat het haar zo snel mogelijk verwijderen.
 2. De formule bevat ook actieve ingrediënten die helpen bij het terugdringen van de productie van keratinocytes. Dit helpt de groei van achterblijvend haar te vertragen.

WIE KAN KERAMENE GEBRUIKEN?

Vele mannen en vrouwen proberen op een hopeloze manier hun haar te verwijderen om een gladde en zachte huid te krijgen. Door Keramene regelmatig te gebruiken hoef je minder te waxen, scheren of epileren, waardoor je minder tijd en geld hoeft te besteden aan het bestrijden van overmatige haargroei.

Keramene is ideaal voor mannen met overmatige haargroei op de rug, armen en borst. Afgezien van het feit dat je dit haar probeert te verbergen, zal je misschien ook veel geld kwijt zijn aan wax-sessies of moet je misschien zelfs je vrienden vragen te helpen bij het verwijderen van het overmatige. Keramene is een discrete, makkelijke, en goedkopere manier om deze gebieden te bestrijden.

Ook vrouwen die regelmatig oksels en benen moeten scheren kunnen veel baat hebben bij Keramene. Dankzij Keramene zal scheren minder vaak nodig zijn, en het scheren zal eenvoudiger gaan dan voorheen.

HOE GEBRUIK IK KERAMENE

Keramene is makkelijk te gebruiken. Breng twee keer per dag een ruime hoeveelheid van de Keramene crème aan over de probleemgebieden, bij voorkeur één keer in de ochtend en één keer in de avond. Als je sneller resultaat wilt zien, probeer dan om de probleemgebieden te scheren of te waxen voor gebruik van de crème. Wanneer de resultaten zichtbaar worden varieert van persoon tot persoon. Wanneer je het gewenste resultaat hebt bereikt, breng dan het gebruik van de crème terug tot één keer per dag. We adviseren je de crème te blijven gebruiken om een gladde en soepele huid te behouden.

KERAMENE IS VEILIG

Keramene is veilig te gebruiken zonder bekende bijwerkingen. Controleer voor gebruik de ingrediënten in geval van mogelijke allergieën.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (84% Gebaseerd op 5 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Eindelijk van dat vervelende haar af.
 • * Kan het iedereen aanraden.
 • * Keramene heeft mij echt geholpen.
 • * Echt super!
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief