• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

iWhite Whitening Kit

Mondwater, tandpasta and bitjes
Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De iWhite Whitening Kit bestaat uit drie complementaire producten en is revolutionair voor het bleken van tanden. Elk met hun eigen unieke triple-action whitening-technologie. Deze kit bevat een mondwater, tandpasta en wegwerpbakjes en heeft alles wat je nodig hebt om je tanden er wit, schoon en gezond uit te laten zien.

 • Complete set met 3 onderdelen
 • Thuis bleken systeem
 • Tegen tandplak en vlekken
 • Filmgekristalliseerde calciumtechnologie
 • Veilig voor tanden, tandvlees en glazuur
 • Geen waterstofperoxide of alcohol

Wat dit productassortiment zo uniek maakt, zit in hun formules. Door schadelijke chemicaliën zoals waterstofperoxide te vermijden, helpt het om het uiterlijk van tanden te verminderen zonder schade op de lange termijn te veroorzaken. Naast het bleken, heeft deze set tot doel om de tanden van schadelijke plaque en tandsteen schoon te maken en u met frisse adem te laten, voor prachtige parelwitte tanden waar u van kunt houden!

De iWhite Whitening Kit

Mouthwash

Mondwater
Dit mondwater werkt op 3 manieren op je tanden. Ten eerste maakt het gebruik van Blue Covarine om een ultradunne laag over de tanden te plaatsen om de glans weer te geven. Ten tweede gebruikt het Hexametaphosphate om tandplak te helpen verwijderen. Ten derde helpt PAP om de tanden diep te reinigen en te helpen bij het kleuren.

Toothpaste

Tandpasta
De iWhite-tandpasta werkt ook op 3 manieren. Het maakt gebruik van PAP om bacteriën te reinigen, microzuiverende kristallen voor verkleuring en om het oppervlak van de tanden te polijsten, en uiteindelijk polyfosfatische deeltjes om te beschermen tegen toekomstige verkleuring en opbouw van tandplak.

Trays

Bakjes
Deze gemakkelijk te gebruiken wegwerpbakjes zijn gebaseerd op FCC (Film-Crystallized Calcium) -technologie en hebben tot doel het uiterlijk van de tanden witter te maken en te versterken. Vooraf ingevuld en klaar voor gebruik, zijn dit de ideale manier om een prachtig wit uitziende lach te verkrijgen.

Ingrediënten

Mondwater: Aqua, Glycerin, Sodium Hexametaphosphate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Fluoride, Potassium Acesulfame, Monosodium Citrate, PVM/MA Copolymer, CI 74160, C12-15 Pareth-3, Sodium Laureth Sulfate.

Tandpasta: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Cyclodextrin, Disodium Pyrophosphate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Citric Acid, Cellulose Gum, Phthalimidoperoxycaproic Acid, CI 77891, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Monosodium Citrate, Limonene.

Bakjes: Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Chondrus Crispus Powder, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Aroma, Citric Acid, Methylparaben, Acrylates/Acrylamide Copolymer, Paraffinum Liquidum, Xylitol, Monosodium Citrate, Xanthan Gum, PVM/MA Copolymer, Calcium Lactate, Calcium Gluconate, Potassium Acesulfame, Polysorbate 85, BHT, C12-15 Pareth-3.

Gebruiksaanwijzingen

Mondwater
Mondwater
Begin met het schudden van de fles om de drievoudige actie-formule te activeren. Laat gedurende dertig seconden een redelijke hoeveelheid rond je mond gaan en spuug dit vervolgens uit en spoel af. Wacht ten minste 30 minuten na gebruik voordat u drinkt of eet. Gebruik tweemaal daags na het poetsen voor een optimaal resultaat.
Tandpasta
Tandpasta
De iWhite-tandpasta is ontworpen om net zo gemakkelijk te zijn als alle andere tandpasta’s. Neem gewoon een kleine hoeveelheid tandpasta en borstel grondig op de tanden. Gebruik het twee keer per dag ('s ochtends en' s avonds) of na elke maaltijd naar voorkeur. Niet doorslikken of inslikken.
Bakjes
Bakjes
Verwijder een bakje uit het verzegelde sachet en plaats deze in de mond, zorg ervoor dat de gel volledig in contact is met de tanden. Sluit je mond voorzichtig over het dienblad maar bijt niet. Houd twintig minuten in je mond voordat je de bak verwijdert en weggooit. Spoel je mond met water.

Advies

Elk product in deze kit is klinisch onderzocht, gemaakt volgens de hoogste normen en bevat geen alcohol of waterstofperoxide en is dus veilig voor thuisgebruik. Voordat u een van deze producten voor de eerste keer gebruikt, raden we aan de volledige lijst met ingrediënten te lezen in geval van persoonlijke allergieën. Gebruik deze producten alleen zoals aangegeven.