• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Huidinfecties Natuurlijke Producten en Behandelingen

Huidinfecties en schimmelinfecties kunnen er lelijk uitzien en voor onzekerheid zorgen. Ga daarom het gevecht aan tegen de symptomen hiervan, zodra ze de kop opsteken, met onze range van natuurlijke producten. Bepaalde keuzes in het dagelijkse leven, zoals gezond eten, kunnen je lichaam helpen om beter weerstand te bieden tegen infecties. Maar ook als de symptomen al zichtbaar zijn, hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn veel oplossingen die je verlichting kunnen geven...

Huidinfecties kunnen ongemakkelijk en gênant zijn om mee te leven, vooral wanneer ze op delen van het lichaam voorkomen die niet bedekt zijn. De beste methode om de symptomen van huidinfecties te verminderen is om deze in een vroege fase te herkennen en direct een goede behandeling te starten zodat de infectie bestreden kan worden en zich niet verder kan verspreiden. Sommige schimmelinfecties van de huid kunnen niet altijd op natuurlijke wijze genezen, dan is het dus belangrijk om er iets tegen te doen. Voor andere huidaandoeningen, zoals wratten, is 100% genezing niet altijd mogelijk; mensen die hier aan lijden blijven vaak gevoelig voor nieuwe infecties. Maar dankzij merken als Zymaderm is er altijd een goed homeopathisch middel tegen waterwratjes of wratjes voorhanden, zodat je op een veilige en effectieve wijze verlichting ondervindt van de ongemakken die deze kunnen veroorzaken.

De term ‘huidinfectie’ wordt gebruikt voor een breed scala van aandoeningen, waaronder virale infecties, bacteriële infecties en schimmelinfecties. Als je denkt dat je misschien een huidinfectie hebt, raden we je aan om een huisarts te raadplegen die de diagnose met zekerheid kan stellen en hiervoor de juiste behandeling kan voorstellen. In veel gevallen kunnen huidinfecties gemakkelijk en veilig door je dokter zelf, of poliklinisch worden behandeld. Bij sommige aandoeningen zal je zelf de behandeling moeten toepassen (vaak in de vorm van tabletten of een topische crème). Als je denkt dat je misschien een ernstige huidinfectie zoals wratten of herpes hebt opgelopen, ga dan altijd langs de huisarts.

De meeste huidinfecties kunnen vanzelf overgaan en hebben op de lange termijn niet veel effect. Echter zijn er huidinfecties zoals ringworm en schurft die kunnen leiden tot ernstige gezondheidsklachten als ze niet op tijd behandeld worden. Je loopt dan het risico dat de infectie pijnlijker en meer zichtbaar wordt. Bij het kiezen van de juiste huidinfectie behandeling van een schimmels, is het belangrijk dat je de lijst met ingrediënten voor gebruik zorgvuldig doorneemt, om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor één van de bestanddelen in het product. Let na het starten van de behandeling altijd op of je abnormale vlekjes of blaartjes op de huid ziet verschijnen. Als dit het geval is, stop dan direct met het gebruik van het product en raadpleeg je huisarts voor je het opnieuw gaat gebruiken. Gelukkig komt dit bijna zelden voor. Bij ShytoBuy vind je alleen producten die 100% natuurlijk zijn, zodat je de symptomen van huidinfecties kunt verlichten zonder het risico van bijwerkingen. Dus kijk snel online bij ShytoBuy voor een natuurlijk middel tegen schimmelinfecties van de huid, wratjes, gordelroos, of welke huidaandoening dan ook. En ga je dag weer zonder ongemakken en met meer zelfvertrouwen tegemoet!

Rosacea Huidinfectie

Rosacea is een huidaandoening waar veel mensen last van hebben. Mensen weten niet altijd dat er iets aan te doen is, maar daar gaan wij verandering in brengen. Hier bij ShytoBuy hebben we een range producten met natuurlijke ingrediënten voor jou geselecteerd die helpen om de symptomen van Rosecea behandelen te verlichten. We doen er alles aan zodat jij de huidinfecties kan aanpakken voor weer een gladde huid.

Antiaging

Ouder worden hoort nu eenmaal bij ons leven. Op een bepaald moment krijgen we er dus allemaal te maken. Denk hierbij aan ontevredenheid bij haaruitval. Dit wordt dunner en grijzer. In het gezicht wordt het zichtbaar doordat er meer fijne lijntjes en uiteindelijk rimpels ontstaat. Maar dat betekent niet dat je er niets aan kunt doen. Anti-ageing producten zijn een ideale manier om rimpels te verminderen of het in ieder geval zo lang mogelijk proberen uit te stellen. In veel van onze producten zit collageen verwerkt zodat het onder je huid aan de slag kan gaan.

Misschien denk je dat je alleen de tekenen van ouder worden en rimpels kunt bestrijden zodra je die hebt. Dat was misschien ooit zo, maar er is nu een range van anti-aging producten, vochtinbrengers en anti-aging crèmes die je helpen om de tekenen van ouderdom al aan te pakken voordat ze verschijnen. Maak je niet ongerust als je al rimpeltjes hebt en er jonger uit wilt zien zonder lijntjes, vouwtjes en kraaiepootjes. Dankzij vele innovatieve technologieën is er zeker een goede anti-aging crème, supplement of serum beschikbaar die je daar perfect mee kan helpen. Anti-aging crèmes zijn in populariteit gestegen de afgelopen jaren en dat komt mede door de vooruitgang in de technologie. Desondanks bevat het merendeel van anti-aging producten schadelijke stoffen en chemicaliën die op korte termijn misschien de tekenen van het ouder worden verminderen, maar op de lange duur een schadelijke invloed hebben op de huid. Bij ShytoBuy hebben we een selectie van natuurlijk samengestelde anti-aging producten die speciaal geselecteerd zijn voor hun eigenschappen om de huid te doen herleven en de tekenen van het ouder worden te verminderen. Deze producten helpen je ervoor te zorgen dat je huid er zo lang mogelijk stralend, jong en levendig uit blijft zien.

Rimpels

Rimpels bij vouwen is een ding. Ze komen voor in de huid en zijn kenmerkend door het tekort aan collageen. Hierdoor wordt er minder elastine en vocht vastgehouden. Ondanks dat is een natuurlijk proces is en bij iedereen voorkomt zijn we er niet blij mee. Rimpels kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een teveel aan slechte omstandigheden. Denk hierbij aan teveel zon zonder bescherming, roken en stress. Zon bevat uvstraling dat schadelijk kan zijn voor de huid. Roken is verantwoordelijk voor het afbreken van collageen dat zich in de huid bevindt. Hierdoor kun de huid ook grauwe kijken. Teveel stress is niet goed voor je lichaam en dat heeft een weerslag op de huid.

Hoeveel rimpels mannen of vrouwen krijgen is niet duidelijk en afhankelijk van de hoeveelheid negatieve factoren op het lichaam natuurlijk. Je kunt er helaas niet aan ontkomen, maar je kunt er wel alles aan doen om het zo lang mogelijk uit te stellen. Daarnaast is het heel erg afhankelijk van welke type huid je hebt. De een heeft nu eenmaal meer geluk dan de ander. Gelukkig zijn er verschillende huidexperts die proberen nieuwe oplossingen te ontwikkelen tegen de verschillende soorten rimpels en huidinfecties.

Met onze drukke levensstijlen, vinden we nauwelijks nog de kans om voldoende aandacht te besteden aan onze huidverzorging. Hoewel de huid een belangrijk onderdeel is van het lichaam, vergeten we die vaak. Maar met goede producten voor een natuurlijke huidverzorging kan ShytoBuy de helpende hand bieden!

Onze merken

Bij ShytoBuy, geloven we sterk dat huidverzorging meer is dan alleen het uiterlijk. Een slechte huid of tint, kan een teken zijn van een slechte gezondheid. We raden daarom altijd aan om een goede huidverzorging te combineren met een gezonde en gebalanceerde voeding. Het vinden van voldoende tijd om te sporten en gezond te eten, is belangrijk om ervoor te zorgen dat je huid in topconditie is en er zachter en gladder uitziet. En dat kan een echte boost zijn voor je zelfvertrouwen! Misschien is het soms lastig, maar met de inspirerende vooruitgang in de huidverzorgingstechnologie de afgelopen jaren, is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om er gezond en jonger uit te zien!

Huidverzorgingsproducten

ShytoBuy’s uitstekende reeks van natuurlijke huidverzorgingsproducten kan je al binnen een maand een betere tint geven, zonder dat je daarvoor je verzorgingsroutine op zijn kop hoeft te gooien. Afhankelijk van je huidtype, kan dagelijks gebruik van huidverzorgingsproducten, zoals anti-rimpelcrèmes, je een gladdere, stevigere, vollere en egalere huid geven, waardoor je je natuurlijke schoonheid weer kunt laten zien! Kies bij ShytoBuy uit verschillende crèmes, lotions en supplementen voor uiteenlopende huidcondities. Maar ook als je een microdermabrasie apparaat wilt kopen om veilig thuis te gebruiken, ben je bij ShytoBuy aan het juiste adres!

Natuurlijk weet iedereen dat je huid regelmatig goed gereinigd en gehydrateerd moet worden. Maar weinig mensen weten dat de huid ook nog andere behoeften heeft. Idealiter voed je je huid dagelijks met intensieve behandelingen, waardoor de buitenste laag van de huid zichzelf kan herstellen om er glad en egaal uit te zien. Voor de beste resultaten wordt het aangeraden dat je deze producten net voor het slapen gaan aanbrengt, zodat de formules ’s nachts de huid kunnen herstellen en betere resultaten geven.

Goede hygiëne

Naast een goede hygiëne, kunnen de natuurlijke huidverzorgingsproducten van ShytoBuy ook specifieke huidproblemen behandelen. Ze bieden oplossingen voor diverse veelvoorkomende problemen zoals spataderen en acne, zodat je je weer zekerder kan voelen over je huid. Naast geavanceerde crèmes, lotions en supplementen, kun je bij ShytoBuy ook je eigen microdermabrasie apparaat kopen, zodat je je huid er perfect uit kunt laten zien zonder daarvoor een afspraak met de schoonheidsspecialiste nodig te hebben.

Wat zijn acne, puistjes en pukkels?

Acne is de meest voorkomende reden dat voor pukkels. Het kan zo zijn dat het hele lichaam daarvan slachtoffer is, maar het kan ook zo zijn dat de ene plek op het lichaam er gevoeliger voor is dan de andere. Het komt het meeste voor bij jongeren tijdens de middelbare school, namelijk gedurende de pubertijd. Deze leeftijd kan beginnen rond je 11e en doorlopen tot je 18e, maar voordat de meeste mensen echt van de pukkels af zijn kan het wel 25 jaar. Het blijft lastig om in deze periode pukkelvrij door het leven te gaan. Om littekens te voorkomen wordt dan ook aangeraden en zoveel mogelijk vanaf te blijven. Hoe moeilijk dat ook kan zijn.
Op latere leeftijd zien we dat mannen er sneller last van kunnen hebben dan vrouwen. Dit kan bijvoorbeeld komen door ongezonde voeding en stress. Maar ook sporten kan hierin een rol spelen. Armen en rug zijn dan plekken waar we puistjes vaak zien terugkomen.
Acne manifesteert zich voornamelijk op het gezicht. Na de pubertijd gaan dit soort uitbraken vaak vanzelf weer over. Zorg ervoor dat je goed voor jezelf zorgt. eet voldoende fruit en voorkom slechte vetten zoals kaas en bladerdeeg producten.

Hoezo krijg ik puistjes?

Onder het huidoppervlak zitten kleine vetklieren. Deze klieren produceren talg die de huid soepel en glad houdt. De poriën in de huid maken het mogelijk voor deze talg om naar het huidoppervlak te komen. Gedurende de pubertijd produceer je meer talg dan toen je nog een kind was. Dit is het resultaat van normale hormonale veranderingen die de vetklieren stimuleren. Hoe meer talg je produceert, hoe vettiger de huid aan zal voelen en hoe ernstiger de acne kan worden. Ook produceren sommige mensen van nature nu eenmaal meer talg dan anderen. Je moet er dus een beetje geluk mee hebben. Drink voldoende water en vermijd vettig eten, dan kan al verschil maken.

Soms kunnen poriën verstopt raken. Dit komt omdat de huid rondom de poriën dikker wordt, of omdat dode huidcellen de poriën opvullen. Daarnaast kan het zijn dat je onbedoeld vaak met vieze handen aan je gezicht zit. Tip: let maar eens op of je vaak met je kin op je handpal rust. Deze verstoppingen zijn zichtbaar in de vorm van mee-eters en puistjes. De verkleuringen die je ziet zijn vanwege pigmenten en hebben dus niets met vuil te maken. Vervolgens zal de talg zich ophopen onder de verstopte porie, waardoor er dus een bultje kan ontstaan. In de meeste gevallen zal acne niet ernstiger worden dan dit. Als je het wilt behandelen, zorg dan altijd voor een schone huid.

Echter kan de opgehoopte talg een broedplek voor bacteriën worden. Op zich is dat niet zo erg, want er leven altijd bacteriën op de huid. Daarnaast zijn deze bacteriën vaak niet gevaarlijk, maar als het er teveel worden kan het immuunsysteem er tegen optreden. Dit resulteert in een ontsteking waardoor er roodheid ontstaan. Bij dit type ontsteking wordt de huid rondom de puistjes rood en raken de puisten zelf gevuld met pus. In de meeste gevallen zullen deze ontstoken uitbraken uit zichzelf weer genezen, maar de huid kan verkleurd blijven nadat de ontsteking verdwenen is. Ga niet zomaar knijpen aan de huid, want dan kunnen er littekens achterblijven op de huid die nooit meer volledig weggaan. Als je het risico toch wilt nemen, raden we je aan om dit bij de schoonheidsspecialiste te laten zijn. Zij kunnen de huid mooi schoon maken en gecontroleerd jouw huid behandelen. Ook zou je een extra blik op voeding kunnen werpen en via de zonnebank de puistje kunnen uitdrogen. Maar ook hier geld, doe het niet te vaak omdat zonnebanken ook de nodige risico''s met zich mee kan brengen.

De bovenste beschrijving is de oorzaak voor veruit de meeste acne gevallen. Echter zijn er ook nog andere factoren die kunnen bijdragen aan acne, en er zijn factoren die huidinfecties erger kunnen maken. Daarnaast zijn er ook een hoop andere beweringen over wat kan bijdragen aan acne.