maandag - vrijdag | 9.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Fertility Blend™ Voor Vrouwen

Door Fertility Blend

€36.95

Op Voorraad
Bestelling voor 17.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Fertility Blend Voor Vrouwen begrijpt dat het proberen om zwanger te worden niet altijd zo simpel is als het lijkt en het helpt je om je vruchtbaarheid net dat ene beetje extra te geven. Het combineert wetenschappelijk bewezen, natuurlijke ingrediënten, die samenwerken voor een gezonder voortplantingssysteem.

 • Kan al binnen 3 maanden resultaat geven
 • Bevat Monnikenpeper en Groene thee
 • Speciaal voor vrouwen ontwikkeld
 • Makkelijk in te nemen, slechts 3 capsules per dag
 • Klinisch bewezen natuurlijke vruchtbaarheidsremedie
 • Bevat antioxidanten die al jaren worden gebruikt voor betere vruchtbaarheid
 • Eerste keus voor stellen met een kinderwens

Fertility Blend Voor Vrouwen biedt een geweldig natuurlijk alternatief voor vrouwen die meer ingrijpende methoden om hun vruchtbaarheid te verhogen, willen vermijden. Geef je lichaam de essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft, zonder je dagelijkse routine te verstoren, met deze gemakkelijk in te nemen capsules. Met dit vruchtbaarheidssupplement kun je net als andere duizenden stellen die Fertility Blend Voor Vrouwen al gebruikten, je reproductieve gezondheid en de onderliggende hormoonbalans verbeteren.

Lees meer

Wat is Fertility Blend Voor Vrouwen?

Fertility Blend Voor Vrouwen is een vruchtbaarheidssupplement dat je gebruikt als je zwanger wilt worden of de kans daarop wilt vergroten. Het bevat een natuurlijke mix van ingrediënten zoals Groene thee en Monnikenpeper. Ontdek de mooie eigenschappen van deze bestanddelen, die de reproductieve gezondheid van de vrouw positief kunnen beïnvloeden. Tijdens onderzoeken, uitgevoerd door de Stanford University Medical School, is vastgesteld dat deze mix van ingrediënten een uitzonderlijk resultaat biedt en geheel veilig is te gebruiken. Elke capsule geeft je alle voordelen van de afzonderlijke ingrediënten, in 1 makkelijk in te nemen tablet waarin de ingrediënten optimaal voor jou samen werken.

Waarom zou ik Fertility Blend Voor Vrouwen gebruiken?

Fertility Blend Voor Vrouwen is gemaakt omdat vruchtbaarheidsproblemen iedereen kunnen overkomen en diverse oorzaken kunnen hebben. Fertility Blend Voor Vrouwen kan je gebruiken wanneer het lastig is om zwanger te raken of wanneer je je kansen om zwanger te raken wilt verhogen. Als je het al langer dan een jaar probeert, is het goed om uit te vinden waarom het niet lukt. Maar bij sommige stellen lukt het eenvoudig niet omdat ze niet de optimale omstandigheden creëren om zwanger te raken, bijvoorbeeld door het op het verkeerde moment van de maand te proberen. Dan kan een beetje hulp wonderen doen!

In tegenstelling tot andere vruchtbaarheidsmethoden, verbetert Fertility Blend Voor Vrouwen niet alleen de vruchtbaarheid maar ook je algemene gezondheid. Omdat je geen recept nodig hebt voor de capsules, zijn ze gemakkelijk te gebruiken en passen ze goed in binnen elke levensstijl. Veel stellen die zwanger proberen te worden hebben de capsules al succesvol gebruikt.

Wat zijn de ingrediënten in Fertility Blend voor vrouwen en hoe kunnen ze helpen?

Fertility Blend Voor Vrouwen is een eersteklas vruchtbaarheidssupplement dat essentiële voedingsstoffen bevat om je vruchtbaarheid te boosten. Enkele van deze belangrijke ingrediënten zijn:

Groene Thee
Wordt gebruikt in veel traditionele medicijnen. Het is een antioxidant dat een goede conditie van de voortplantingsorganen, die vaak oxidatieve schade ondervinden, ondersteunt.
Chaste Tea
Dit komt oorspronkelijk uit de Mediterrane gebieden en Centraal Azië. Chaste Tea wordt gebruikt in traditionele en moderne medicijnen om zijn positieve invloed op de hormoonbalans. Dit ingrediënt wordt ook gebruikt om het luteïniserend hormoon (LH) te stimuleren, wat belangrijk is voor de ovulatie.
Monnikenpeper
Ook wel bekend als Vitex. Het is een ingrediënt dat bij vrouwen de hormoonbalans in stand houdt en een normale ovulatie ondersteunt.

Hieronder zie je een tabel dat de toename van de kans op zwangerschap en de toename van het reproductiehormoon Progestron laat zien bij gebruik van het vruchtbaarheidssupplement.

Andere ingrediënten van Fertility Blend Voor Vrouwen zijn L-Arginine, vitamine E, vitamine B6, vitamine B12, Foliumzuur, Ijzer, Magnesium, Zink en Selenium.

Is Fertility Blend voor vrouwen een medicijn?

Fertility Blend Voor Vrouwen is geen medicijn en bevat geen kunstmatige ingrediënten. Het is een voedingssupplement dat apart kan worden gebruikt om je vruchtbaarheid te vergroten. De bestanddelen in dit vruchtbaarheidssupplement worden gebruikt in moderne en traditionele supplementen om de voortplanting te ondersteunen.

Zijn er bijwerkingen?

Hoewel er geen bijwerkingen bekend zijn bij het gebruik van Fertility Blend Voor Vrouwen, kan dit alleen gebruikt worden door vrouwen ouder dan 18 jaar. Als je lijdt aan een medische aandoening, raadpleeg dan altijd eerst een arts voordat je met het gebruik van dit supplement start.

Wanneer is Fertility Blend voor vrouwen niet geschikt voor mij?

Wanneer je al zwanger bent of borstvoeding geeft zou je alleen supplementen moeten innemen die jouw arts aanbeveelt. Mocht je in het verleden last hebben gehad van bepaalde medische aandoeningen of voorgeschreven medicatie hebt gekregen, zou je je dokter of apotheker altijd moeten inlichten wanneer je een nieuw dieet start of begint met nieuwe supplementen. Dit product mag niet worden gebruikt in combinatie met Clomifeen, andere vruchtbaarheidsmedicijnen of andere behandelingen. Het kan wel gebruikt worden in combinatie met prenatale vitaminen. Stop met het gebruik van deze supplementen zodra je zwanger bent en informeer je arts dat je een voedingssupplement hebt ingenomen, waarvan in klinische studies is aangetoond dat het de progesterongehalte normaliseert. Vraag je arts of het verstandig is dat er een progesteron bijvoeder voorgeschreven wordt als alternatief op het stopzetten van Fertility Blend voor vrouwen om een gezonde progesteron niveau te behouden. Het is daarnaast het veiligst om tijdens de zwangerschap enige medicijnen of supplementen te vermijden, tenzij het voorgeschreven is door jouw arts.

Hoe neem ik mijn Fertility Blend Voor Vrouwen in?

Het wordt aangeraden om een totaal van 3 capsules per dag in te nemen, het liefst verdeeld over de dag. Gebruik het tenminste gedurende een periode van 3 menstruatie cycli om een aanzienlijke verbetering van de vruchtbaarheid te kunnen verwachten. Je kunt dit supplement gebruiken zolang als nodig is om zwanger te raken.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (87.27% Gebaseerd op 11 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * OMG! Na 2 jaar geprobeerd te hebben zwanger te worden, vertelde een vriendin me over Fertility Blend. Ik was zo wanhopig dat ik de Fertility Blend for Men ook voor mijn man heb gekocht en we begonnen er tegelijkertijd mee. Al binnen de eerste maand nadat ik met dit product was begonnen was ik tot mijn verbazing zwanger. Bedankt jongens, ik ben superblij.
 • * Ik had moeite om zwanger te worden en na een jaar proberen was ik na 3 maanden fertility blend te hebben gebruikt al na drie maanden zwanger. Bedankt.
 • * Makkelijk te bestellen, wordt de volgende dag al geleverd en fertility blend werkt goed!
 • * Dankzij dit ben ik nu zwanger. Ik raad het ieder vrouw aan.
 • * Ik gebruik dit product nu 2 maanden en ik merk er dingen veranderen. Ik kan niet wachten tot ik mijn doel bereik heb.
 • * Mijn zus is na 2 maanden zwanger geworden dankzij dit product
 • * Hopelijk wordt ik snel zwanger gebruik het nu 2 maanden.
 • * Gebruik het nu een tijdje en merk al dat mijn ongesteldheid regelmatiger is.
 • * Ben na 5 maanden zwanger geworden dankzij dit product ! Bedankt ShytoBuy
 • * Mijn man en ik gebruiken het product allebei hopelijk worden we snel zwanger
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief