maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Erection Inducer Device

€226.95

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Het EID Erection Inducer Device is ontworpen om je te helpen je seksuele prestaties te verbeteren. Het kan je zowel op korte, als op langere termijn helpen.

 • Ontworpen voor langer durende erecties
 • Bij langduriger gebruik komen de erecties vaker vanzelf
 • Kan in combinatie met medicatie voor impotentie gebruikt worden
 • Duizenden tevreden klanten hebben er al baat bij gehad
 • Een niet-ingrijpende techniek
 • 3 maanden garantie

Het EID Erection Inducer Device creëert een vacuüm rond je penis waardoor er bloedtoevoer ontstaat. Bij regelmatig gebruik kan het helpen om de conditie van het weefsel in de penis te verbeteren, waardoor ook je erecties beter worden.

Lees meer

Wat is de EID Erection Inducer Device?

Het EID Erection Inducer Device is een natuurlijk alternatief voor pillen en medicatie, en kan je seksuele prestaties verbeteren. De EID Erection Inducer Device kan een oplossing op de korte termijn bieden en je direct een erectie geven. Bij langduriger gebruik helpt het je om ook zelf weer vaker erecties te krijgen.

Hoe werkt het EID Erection Inducer Device?

EID Erection Inducer Device zorgt voor een vacuüm rondom je penis wat de bloedtoevoer bevordert. Het bloed vult de corpus cavernosa kamers in de penis, wat tot een stevige en harde erectie kan leiden. Je erectie kan je nog langer behouden met behulp van een penisring die je over de penis schuift en zo het terugstromen van het bloed tegenhoudt.

Door je bloedtoevoer regelmatig te stimuleren, breng je het weefsel in de penis in een betere conditie. Dat komt omdat vers, zuurstofrijk bloed essentiële voedingsstoffen kan aanvoeren die belangrijk zijn voor het verbeteren van je erecties.

Hoe gebruik ik het EID Erection Inducer Device?

Breng wat glijmiddel aan op je penis en plaats de cilinder erover met een 30-45 graden neerwaartse hoek. Pomp om een vacuüm te creëren. Wanneer je pompt, zorgt het vacuüm voor een gezwollen conditie en een volle erectie zonder pijn of ongemak. Het wordt aangeraden dat je tussen elke pomp door tenminste 10-20 seconden pauze inlast. Om je erectie langer te behouden, plaats je een penisring rond de basis van je penis. Hiermee kan je tot wel 45 minuten van een erectie genieten. Na ejaculatie kan je de ring er afhalen en deze opnieuw gebruiken.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie?

Veel gebruikers krijgen direct na gebruik van dit apparaat al een erectie, die tot 45 minuten kan duren. Wanneer je het een aantal keer per week gebruikt, kan je na ongeveer 8 weken een verbetering in het krijgen van erecties bemerken. Hoewel het resultaat per individu verschilt, ervaren de meeste mannen na 3 maanden dat ze ook zelf vaker erecties kunnen krijgen bij regelmatig gebruik.

Zijn er bijwerkingen?

Het apparaat kan niet tot fysieke schade leiden omdat het is uitgerust met een veiligheidsonderdeel die voorkomt dat je jezelf pijn doet. We raden aan dat je vóór gebruik, eerst je huisarts raadpleegt wanneer je wondjes of andere beschadigingen op je penis hebt.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (86.67% Gebaseerd op 3 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (84.53% Gebaseerd op 181 )

 • * Ik ben bijna 67 en neem al jaren Viagra in. Maar dat werkte steeds minder goed en ik kon niet meer op een goede erectie vertrouwen. Ik voelde me depressief en dacht dat dit misschien het proberen waard zou zijn. Niet alleen is het meer effectief, maar het scheelt ook een klein fortuin. Je kunt mij als tevreden klant zien.
 • * Een van de mannenbladen adverteerde dit een poosje geleden. Het werkt dus echt! Erectieproblemen? Welke erectieproblemen?
 • * Ik was een beetje geïntimideerd door alle verschillende onderdelen maar zodra ik er aan gewend was, was het eigenlijk heel gemakkelijk te gebruiken. Ik schaamde me heel erg voor mijn erectieproblemen maar nu is het alsof ik weer 20 ben. Ik ben heel blij met dit product en zou het iedereen willen aanraden.
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief