maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Durex

Verfijn je selectie

Als je aan condooms denkt, is het eerste merk dat wellicht in je naar boven komt Durex. Dat komt omdat Durex al 75 jaar bestaat en met haar condooms de standaard heeft gezet op het gebied van veiligheid, comfort en plezier.
Als je aan condooms denkt, is het eerste merk dat wellicht in je naar boven komt Durex. Dat komt omdat Durex al 75 jaar bestaat en met haar condooms de standaard heeft gezet op het gebied van veiligheid, comfort en plezier.

Of je nu denkt aan condooms of seksuele producten zoals glijmiddelen, dan het is waarschijnlijk dat je aan de naam Durex denkt. Het loopt al meer dan 80 jaar voorop als het gaat om anticonceptie voor mannen en dat zal ook nog lang zo blijven. Als het om condooms gaat, is Durex hét merk en het gebruikt alleen het beste van ruwe materialen om uitzonderlijke resultaten te kunnen behalen. Hun missie om veilige seks ook leuk en fijn te maken, komt goed overeen met die van ons, daarom is ShytoBuy een trotse retailer van deze effectieve range condooms.

Comfort, veiligheid en plezier zijn de drie pijlers van Durex, en met deze filosofie zijn ze een succesvol en gewild merk geworden. Ze hebben een betrouwbaar en zeer sterk klantenbestand op weten te bouwen. Alle soorten condooms worden dermatologisch getest, en als ze tijdens het testen niet aan de eisen voldoen, dan zal een hele batch van 432,000 condooms de fabriek niet verlaten.

Durex heeft een uitgebreide range ontwikkeld die de internationale standaarden overtreft. Deze standaarden eisen dat een condoom 18 liter lucht kan bevatten in een ‘luchtdruk test’. Durex condooms kunnen wel 40 liter lucht bevatten zonder te barsten. Om verdere kwaliteit te waarborgen, worden de condooms ook in meer dan 2 miljoen test per maand, getest op het vasthouden van water om er zeker van te zijn dat ze niet lekken. Dankzij zulke zorgvuldige testen weet je zeker dat veiligheid heel serieus genomen wordt.

Niet alleen legt Durex de lat steeds hoger bij het testen van producten, tijdens onderzoekprojecten wordt bovendien continu gekeken hoe hun producten nog verder verbeterd kunnen worden. Het signaleren van trends in gedrag leidt vaak tot nieuwe productgebieden en –ideeën. Door op deze manier onderzoek uit te voeren, loopt Durex voorop als het gaat om veiligheid, maar ook als het gaat om fijnere en intiemere seks mogelijk te maken en partners op hun gemak te stellen. Seksueel plezier speelt vaak een grote rol in het leven van mensen en vooral nu er verschillende producten bestaan om seks nog fijner maken. Daarvan maken de producten van Durex een groot deel uit; deze maken de leuke en intieme momenten nóg spannender en speciaal. Helaas komen zwangerschappen bij tieners en jongeren steeds vaker voor, wat vaak het resultaat is van onveilige seks. Durex maakt zich hard om het belang van veilige seks te promoten, en dat doen wij ook.

Als er één merk is dat je kunt vertrouwen, dan is het Durex. Het wordt door miljoenen mensen wereldwijd gebruikt. Ontdek net als hen de uitgebreide range van Durex condooms.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief