maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Clearogen

Verfijn je selectie

Clearogen is opgericht door ervaren dermatologen en is er volledig op gericht om je huid een effectieve en natuurlijke oplossing te bieden tegen de oorzaak van acne; DHT. Voor hun range van gemakkelijk te gebruiken en effectieve producten, maakt Clearogen gebruik van innovatief wetenschappelijk onderzoek en de laatste medische bevindingen.
Clearogen is opgericht door ervaren dermatologen en is er volledig op gericht om je huid een effectieve en natuurlijke oplossing te bieden tegen de oorzaak van acne; DHT. Voor hun range van gemakkelijk te gebruiken en effectieve producten, maakt Clearogen gebruik van innovatief wetenschappelijk onderzoek en de laatste medische bevindingen.

De Clearogen Acne Treatment Kit is toonaangevend in de aanpak van de oorzaak van acne. In tegenstelling tot andere merken die acne tegengaan, is de Clearogen Anti-Acne Treatment Kit de enige die acne bij de oorzaak bestrijdt. Deze oorzaak is het acne-veroorzakende hormoon DHT. Vergeleken met andere merken die een korte termijn oplossing bieden door de acne te bedekken, heeft dit merk een uniek 3 stappen plan ontworpen om onzuiverheden te verminderen. Elke stap is onderzocht en samengesteld door een team van ervaren dermatologen. Dat betekent dat deze kit je huid het allerbeste kan bieden en specifieke acneproblemen aan kan pakken.

Het idee achter het merk is om niet alleen de bestaande acne en onzuiverheden aan te pakken, maar ook om de kans op nieuwe acne te verkleinen. Clearogen komt voort uit de Advanced Skin and Hair Inc Company. Hier werden de anti-DHT ingrediënten initieel gebruikt tegen dunner wordend haar en haarverlies. Dit leidde ertoe dat Clearogen en haar ervaren team van dermatologen deze anti DHT ingrediënten ook succesvol toepasten om de oorzaken van acne te bestrijden.

Vanaf het begin is het doel van Clearogen geweest om een oplossing tegen acne te vinden. De range die hiervoor is ontwikkeld bestaat uit 3 stappen: een reiniger, een toner en een lotion. Elk product bevat een unieke formule die een gladdere en egalere huid bevordert. Veel andere merken en producten bieden sterke formules die agressief zijn voor je huid. Sommige veroorzaken daarbij ongewenste bijwerkingen en pakken acne niet werkelijk bij de wortel aan, iets wat Clearogen wel doet. Voor dit merk is de conditie van je huid is het allerbelangrijkst. Dat is te merken aan de zorgvuldige manier waarop het de ingrediënten van de producten samenstelt. De producten worden maandenlang aan onderzoek en testen onderworpen, en de formules zijn vooral samengesteld met natuurlijke, en vaak botanische ingrediënten.

Het merk neemt bij de ontwikkeling van haar producten ook de moderne lifestyle in overweging, door producten te maken die slechts 1 keer per dag gebruikt hoeven worden en snel aangebracht kunnen worden. Door deze zorg en dit oog voor detail, zijn de producten geschikt voor zeer veel verschillende typen gebruikers van allerlei leeftijden. Voor de miljoenen tieners en volwassenen wereldwijd die op een zeker moment met acne te maken krijgen.

Sommige aanpassingen in levensstijl, zoals een gezond eten, veel water drinken en een goed verzorgingsregime, kunnen bijdragen aan een betere huid. Producten zoals Clearogen acne lotion in combinatie met de toner en reiniger, zijn speciaal samengesteld om écht resultaten op de lange termijn mogelijk te maken, door het vervelende acne- en talgverhogende hormoon DHT te bestrijden.

* Wij maken u erop attent dat de resultaten van onze producten per individu kunnen variëren. Het wordt aanbevolen deze producten te gebruiken naast een voedzaam gebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Alle klant beoordelingen op deze website zijn oprecht.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief