maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Clearogen Vlek Verwijderaar

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Clearogen Vlek Verwijderaar is de eerste belangrijke stap om je acne onder controle te krijgen. Door vuil, make-up en talg raakt acne nog meer geïrriteerd waardoor het erger wordt dan nodig is. Deze cleanser geeft een heerlijk schuim waarmee je de symptomen van acne in simpele dagelijkse stappen op afstand houdt en zorgt dat deze zich niet verder uitbreidt.

 • Verwijdert vuil, make-up, talg en bacteriën op effectieve wijze
 • Bevat botanische extracten die de huid revitaliseren en verjongen
 • Gebruik als onderdeel van de Clearogen Set voor de beste resultaten
 • Mild schuimende cleanser reinigt en brengt vochtbalans van de huid in balans
 • Dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen
 • Hoeft eenmaal per dag gebruikt te worden

In tegenstelling tot andere cleansers, is Clearogen Vlek Verwijderaar speciaal samengesteld met verjongende en verzachtende ingrediënten, die vurige uitbraken kalmeren en overmatige talgproductie verminderen. Overmatig talg kan de schadelijke bacteriën die acne veroorzaken stimuleren, wat vaak een voortdurende en ontmoedigende cyclus van uitbraken tot resultaat heeft

Lees meer

Wat is het?

Clearogen Vlek Verwijderaar is onderdeel van de Clearogen Vlek Verwijderaar Set; een collectie van speciaal samengestelde, moderne formules die bij gecombineerd gebruik helpen acne effectief te bestrijden. Gebruik het vóór de andere producten van de set, om de huid schoon te houden waardoor uitbraken niet verergeren en ongemakkelijke irritaties worden voorkomen. Het zorgt voor een gladde, zuivere en gezonde huid door poriën schoon te maken. Dat maakt deze cleanser voor de onzuivere huid een echte must-have voor degenen die voor eens en altijd met acne af willen rekenen.

Waarom is het belangrijk mijn huid schoon te houden?

Hoewel make-up en vuil niet directe oorzaken zijn van acne, helpen ze het zeker ook niet! Daarom is Clearogen Vlek Verwijderaar essentieel om alles wat irritaties kan veroorzaken uit de weg te ruimen.

Veel mensen hebben huidverzorgende routines die vuil en de schadelijke invloeden van buitenaf effectief verwijderen. Zorgen voor een schone huid betekent dat je teint er gezonder uit ziet en dat kan je je jonger laten voelen met een fris uiterlijk. Deze cleanser is geschikt voor alle huidtypen, dus je kunt het gerust op een gevoelige of met acne bedekte huid gebruiken.

Hoe werkt het?

Clearogen Vlek Verwijderaar is het belangrijke eerste product binnen een set van drie producten om acne te bestrijden. Voor de beste resultaten gebruik je het samen met de andere twee producten uit de set.

Clearogen Vlek Verwijderaar bevat 2% salicylzuur. Dat helpt een abnormale celdeling weer in balans te krijgen en poriën schoon te maken. Het vermindert ook onzuiverheden zodat je huid er gezonder en egaler uit ziet.

Voordat je producten aanbrengt die de werkelijke oorzaak van acne aanpakken, moeten deze wel bij de bron kunnen komen om een goed resultaat mogelijk te maken. Door je huid eerst voor te bereiden met een cleanser verwijder je niet alleen onzuiverheden, maar maak je het ook gereed om je acne te bestrijden. Een schone, gladde huid vormt een perfecte basis om een toner of lotion op aan te brengen, zodat deze ook onder je huid hun werk kunnen doen en de werkelijke oorzaak van je acne aan kunnen pakken.

Hoe breng ik het aan en is het veilig te gebruiken?

Clearogen Vlek Verwijderaar geeft een mild schuim dat goed in de huid trekt en kan elke dag gebruikt worden. Verdeel het schuim over je gezicht, spoel het af met warm water en dep het zachtjes droog. De zachte bubbels in het schuim zorgen ervoor dat je huid niet onnodig geïrriteerd raakt en onzuiverheden verwijderd worden. Als je huid erg droog begint te worden, gebruik het product dan om de dag.

Clearogen Vlek Verwijderaar is alleen voor uitwendig gebruik, vermijdt daarom contact met de ogen. Komt het toch in contact met je ogen, spoel ze dan met water. Er zijn geen bijwerkingen bekend van dit product, het is geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. Het wordt wel aangeraden om alle ingrediënten van dit product te controleren om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor één van de bestanddelen.

Hoe kan ik het kopen?

De Clearogen Vlek Verwijderaar is zowel apart en als onderdeel van de complete Clearogen Vlek Verwijderaar Set verkrijgbaar. Beide kun je online bestellen bij ShytoBuy. Wij maken het mogelijk om je product al de volgende dag te ontvangen, wanneer je op werkdagen voor 16.00 uur je bestelling plaatst. Bestel direct en klik op de ‘In Winkelmand’ button hieronder.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (92% Gebaseerd op 5 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Inderdaad goed spul. Heeft mijn acne echt zwaar vermindert. In combinatie met de andere Clearogen producten.
 • * Erg fijne product dat ook nog is lekker ruikt!
 • * Droogt mijn huid niet uit zoals veel andere producten
 • * Gebruik het al een tijd en het doet wonderen
 • * Vlekken worden zo snel verwijdert, goed spul
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief