Laagste prijs garantie
We vergelijken onze prijzen

Gratis levering vanaf €50
Verzonden door PostNL

Webshop Keurmerk
Sinds 2017

Bescherming van klantgegevens
Uw gegevens zijn veilig bij ons

Brain Complex

287 mg 60 Capsules | Mentale Prestaties Supplement

Overzicht

We beginnen allemaal de dag met zoveel willen doen maar voelen ons uiteindelijk moe en verliezen dan motivatie en energie. MaxMedix begrijpt dat een beetje extra ondersteuning kan helpen om je weer op het goede spoor te krijgen. Brein Complex is een innovatief natuurlijk supplement dat is ontwikkeld om mensen die een evenwichtige mentale energie willen behouden te helpen.

 • Helpt mentale energie, motivatie en focus te ondersteunen
 • Met Vitamine B om een gezond psychologisch functioneren te bevorderen
 • Om te helpen met vermoeidheid en vermoeidheid
 • Verrijkt met Bioperine en Cafeïne-extract
 • Bevat een unieke mix van Vitaminen
 • Neem er eenvoudig 2 capsules per dag

Ontworpen als gemakkelijk in te nemen capsules, kan het supplement een eenvoudige toevoeging aan je dagelijkse routine zijn. Met een natuurlijke formule die Cafeïne en Bioperine bevat, is het Brein Complex gecreëerd als de ideale natuurlijke manier om je te helpen je vitaliteit te herstellen en je te focussen op het behoud van je motivatie.

 • Glutenvrij
 • GMP
 • Vegetarisch

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar.

Energie en motivatie

Het is niet altijd gemakkelijk om focus te houden, vooral wanneer we allemaal dagen hebben waarop we ons moe voelen of afgeleid zijn van dagelijkse activiteiten. Het kan zo simpel zijn als 's morgens opstaan, een taak op het werk voltooien of gewoon op zoek gaan naar wat inspiratie. Wat de reden ook is, deze gevoelens kunnen leiden tot uitstelgedrag of uitputting, wat gevolgen kan hebben op je mentale energie. Typische oorzaken die kunnen leiden tot verlies van energie kunnen zijn:

 • Gebrek aan slaap
 • Lage vitamine-inname
 • Uitdroging
 • Stress

Een gebrek aan energie kan een belemmering vormen voor het bereiken van je persoonlijke doelen, wat frustrerend kan zijn. Daarom is het belangrijk om na te denken over manieren om je focus te behouden, vermoeidheid te verminderen en je energie te stimuleren. Natuurlijke supplementen zijn een optie die velen overwegen omdat ze meestal een aantal essentiële vitaminen en planten bevatten die bekend staan om hun voordelen bij het stimuleren van mentale energie. Het eten van het juiste voedsel, regelmatige lichaamsbeweging en ervoor zorgen dat je voldoende slaapt, zijn ook manieren om je energiek en gefocust te houden.

Brein Complex

Na uitgebreid onderzoek naar vitaminen en mineralen, vond MaxMedix een manier om de focus te ondersteunen en energie te stimuleren door Brein Complex te ontwerpen. Gemaakt met een reeks zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die bekend staan om hun gunstige eigenschappen, is dit natuurlijke voedingssupplement gemaakt om mensen te helpen die op zoek zijn naar motivatie en energie. Samengesteld in glutenvrije capsules, is Brein Complex een dagelijks supplement en ideale aanvulling op je dagelijkse routine.

Ingrediënten

Brein Complex bestaat uit belangrijke ingrediënten die speciaal zijn gekozen vanwege hun vele voordelen, in het bijzonder het bevorderen van mentale focus, energie en motivatie. De actieve ingrediënten in de formule zijn onder andere:

Image of Vitamins
Vitamine Mix (E,C,B5, B12)

Verschillende vitaminen, met name C en B, worden gebruikt om de vitaliteit van het brein een boost te geven. Bekend om hun bijdrage aan een gezond functioneren van psyche en zenuwstelsel, helpen deze vitaminen ook bij het verminderen van uitputting en vermoeidheid.

Image of Caffeine
Cafeïne

Dit extract komt van pas bij het helpen verbeteren van de alertheid en concentratie. Cafeïne, vaak aangetroffen in dranken zoals koffie en thee om te helpen bij het wakker worden, is één van de meest populaire en natuurlijke manieren om de mentale energie te ondersteunen.

Image of Taurine
Taurine

Een amino sulfonzuur dat kan worden gevonden in vlees en zuivelproducten, maar ook in een vorm geschikt voor veganisten. Taurine wordt al jaren gebruikt om het mentale en fysieke functioneren te ondersteunen en is alom bestudeerd. Klik hier voor meer informatie.

Image of Bioperine
Bioperine (Zwarte Peper Extract)

Zwarte peper wordt wereldwijd veel gebruikt, met zijn hete smaak afkomstig van de interactie van zijn actieve componenten. Piperine, één van deze componenten, vormt bioperine en wordt gebruikt om de biologische beschikbaarheid van andere voedingsstoffen te verbeteren. Klik hier voor meer informatie. .

Image of Bacopa
Bacopa

Bacopa is ook bekend als Bhrahmi en is een plant afkomstig uit Ayurveda-tradities. Van oudsher wordt het gebruikt als adaptogeen dat het lichaam helpt stressvolle situaties te doorstaan. Recentelijk is er onderzoek gedaan naar de plant en cognitieve functies.Lees hier meer.

Image of Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba

Dit extract is afkomstig van de Chinese Ginkgo Biloba-boom en werd traditioneel gebruikt om energie en vitaliteit te stimuleren. Er is momenteel onderzoek naar Ginkgo Biloba gaande met betrekking tot het gebruik ervan om te helpen met cognitieve controle en mentale activiteit. Klik hier voor meer informatie..

Gebruiksaanwijzing

Om van alle voordelen van het Brein Complex te genieten, neem je gewoon 2 capsules per dag in met water. Aangezien elke fles 60 capsules bevat, zou deze 30 dagen mee moeten gaan. Er wordt aangeraden dit supplement gedurende 3 maanden te proberen om echt goed te kunnen beoordelen hoe het helpt.

Veilig en natuurlijk supplement

Brein Complex is vegetarisch en veganistisch en bevat een glutenvrije formule. Het supplement bevat natuurlijke ingrediënten en is in het Verenigd Koninkrijk gemaakt volgens hoge GMP-normen, daarom heeft het geen bekende bijwerkingen.

Brain Complex 287 mg 60 Capsules | Mentale Prestaties Supplement

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(3)
4 STERREN
(7)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)

Uitstekend

reviews 4.5

78.18% Gebaseerd op 10 Klantenbeoordelingen

Geverifieerde aankoop

Ik heb mijn voorraad van twee maanden bijna op en het heeft me zoveel geholpen tijdens mijn Master!

T Thomas
Geverifieerde aankoop

Fijne natuurlijke manier om je een soort van boost te geven. Het is geen zwaar effect maar je voelt je wel echt beter!

I Imke
Geverifieerde aankoop

Ik heb mijn voorraad van twee maanden bijna op en het heeft me enorm geholpen tijdens mijn Masters!

P Prudencia
Geverifieerde aankoop

Voel me veel fitter dankzij deze capsules

B Bianca
Geverifieerde aankoop

Wow krijg er meer energie van

F Femke
Geverifieerde aankoop

Merk dat ik rustiger ben in mijn hoofd en kan me nu beter concentreren

J Joeri
Geverifieerde aankoop

Ik ben nu veel minder moe als ik opsta

D Danny
Geverifieerde aankoop

Ik merk goed dat ik nu langer en geconcentreerder dan werken

L Lisanne
Geverifieerde aankoop

Heel blij mee!!

T Thuur
Geverifieerde aankoop

met deze tabletten heb ik echt een betere concentratie

M Marcel

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Dit vind je misschien ook leuk