• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

BodyBlendz Oats Oats Baby

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

BodyBlendz Oats Oats Baby is een unieke body scrub met haver. Deze scrub is perfect voor u om van een zeer droge huid af te komen. Haver body scrub kan helpen om jeuk op de gevoelige huid te verminderen. Ook vermindert het de huiduitslag en een droge schilferige huid. Het verhoogt de productie van collageen, die u een rustgevend effect geeft en helpt tegen striae.

 • Helpt tegen een droge huid
 • 100 % natuurlijke ingrediënten
 • Bevat haver
 • Vermindert de aanblik van striae
 • Verhoogt de productie van collageen
 • Werkt als verjonging van de huid
 • Verzacht de huid
 • Inclusief koffiebonen, jojoba olie en amandelolie
 • Verwijdert dode huidcellen
 • Kan zowel gebruikt worden op het lichaam en het gezicht
 • Vrij van conserveringsmiddelen

BodyBlendz Oats Oats Baby zorgt dat het droge huid verandert in een zachte huid. De ultrafijne body scrub is rijk aan actieve ingrediënten die speciaal zijn ontwikkeld voor u. De ingrediënten zijn verzameld uit de hele wereld . BodyBlendz Oats Oats Baby is snel en effectief te gebruiken!

Wie is BodyBlendz?

BodyBlendz vindt dat je de beste product moet gebruiken als je jouw huid wilt scrubben met een body scrub. Alle Lichaam scrubs van BodyBlendz Oats Oats Baby zijn van topkwaliteit en worden samengesteld uit ingrediënten uit de hele wereld. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en alle oliën zijn koud geperst en met extra vergine olijfolie

BodyBlendz Oats Oats Baby helpt je met het vechten tegen je probleemzones en verwijdert cellulitis, striae en een saai grijs huid met hun natuurlijke body scrubs.

De ingrediënten van BodyBlendz Oats Oats Baby

Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en zuiver met actieve ingrediënten. Maak een zachtere huid met deze professionele body scrub door het verwijderen van dode huidcellen.

Wat is het verschil tussen de verschillende BodyBlendz body scrubs?

De Coconut Delight De Coconut Delight is zeer hydraterend en is ideaal voor huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. De essentiële oliën verwijdert dode huidcellen, het vuil en make-up. Deze body scrub kan ook helpen tegen rimpels in de huid. Coconut Delight werkt preventief tegen cellulitis, veroudering van de huid en beschermt tegen beschadigingen door de zon.

De Haver Scrub is perfect om jeuk, huiduitslag en droge schilferige huid te verlichten. Deze scrub verhoogt de natuurlijke productie van collageen, dat glad striae helpt. De Haver Scrub specifiek gericht voor cellulitis, striae, acne, eczeem en psoriasis.

De Coffe Scrub is gevuld met actieve ingrediënten zoals cafeïne en zeezout, die perfect geschikt is voor het richten van cellulitis en striae. Het helpt ook om de behandeling van acne en roodheid te verminderen en verbetert de huid toon en textuur.

De Sugar Daddy Scrub is extra hydraterend en zeer aanbevolen voor gebruik op de gevoelige huid. Het is perfect om te helpen bij het verminderen van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Het kan ook worden gebruikt voor behandeling van ingegroeide haartjes, eczeem, keratosis en gepolariseerd (kleine rode vlekken op de achterkant van de armen / benen).

Hoe kan ik BodyBlendz Oats Oats Baby gebruiken?

1. - Gebruik het in bad of onder de douche

2. - Maak de lichaam overal nat

3. - Draai de kraan uit

4. - Neem een handvol van de fijne body scrub - en scrub zo los!

5. - Scrub met je handen in een cirkelvormige beweging, en zorg dat je schrobt op probleem gebieden, zodat u de dode huidcellen verwijdert!

6. - Na het toebrengen, laat scrub op je lichaam zitten voor 5-10 minuten

7. - Reinig je lichaam met water en geniet nu van je je geëxpandeerd en vochtige huid

Je kunt BodyBlendz Oats Oats Baby elke keer gebruiken wanneer je een douche neemt, om de beste resultaten te bereiken. Je kunt echter ook gemakkelijk 2-3 keer per week gebruiken, ook bespaar je het verbruik. Breng een blob ter grootte van een 5 kroon en scrub je gewenste gebied.

Zorg ervoor dat je de tas sluit met body scrub na gebruik, zodat het niet uit droogt!

Kan ik BodyBlendz Oats Oats Baby gebruiken als ik een gevoelige huid?

BodyBlendz scrubs is in verschillende varianten en zijn specifiek bestemd voor alle huidtypen en is bijzonder voor de droge en gevoelige huid. Alle BodyBlendz ingrediënten zijn 100% natuurlijk en is eigenlijk zo schoon dat je ze kunt eten! Maar laten we gewoon vasthouden van het gebruik ervan op het lichaam.... ;-)

Kan iedereen gebruik maken van BodyBlendz Oats Oats Baby?

BodyBlendz™ Oats Oats Baby scrubs bevatten cafeïne en wordt niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap, omdat de inhoud van cafeïne in het lichaam door middel van je poriën. Na de zwangerschap, kun je BodyBlendz Oats Oats Baby weer opnieuw gebruiken om je te ontdoen van de striae!

Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(0)
4 STERREN
(1)
3 STERREN
(0)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Goed 4

80% Gebaseerd op 1 Reviews

Beoordeel ons
 • Dit product voelt zo prettig aan. gebruik het bijna iedere dag zo goed is

  a anoniem

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.