• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Behandelingen voor de Ziekte van Peyronie

De ziekte van peyronie is een vervelende aandoening die iedere man kan krijgen. Lees hier verder wat voor middelen er zijn om peyronie effectief te behandelen.

de ziekte van peyronie

Soms hebben mensen er moeite mee om hun problemen te delen met anderen. Deze vorm van verlegenheid ontstaat wanneer jij je niet comfortabel voelt bij de mensen rondom jou heen. Mensen zijn namelijk bang dat ze mogelijk geheimen of problemen aan hun omgeving weggeven waarvoor veroordeeld zullen door hun omgeving. Dankzij deze schaamte kiezen vele mensen er voor om hun problemen voor de wereld te verhullen, waardoor zij ook hun emoties en gevoelens moeten onderdrukken. Deze vorm van verlegenheid kan in de weg staan van optimaal van het leven genieten, en kan ook bijdragen aan seksuele afwijkingen. Vandaag de dag hebben vele mensen last van seksuele afwijkingen.

de ziekte van peyronie

Seksuele afwijkingen hebben een negatief effect op het persoonlijke van mensen en kunnen zorgen voor spanningen tussen mensen. Het is dan ook belangrijk om niet constant rond te lopen met seksuele afwijkingen, maar om de problemen te delen met mensen die je kent. Door een arts te bezoeken kan jij er voor zorgen dat jouw seksuele afwijkingen verholpen worden.

De ziekte van peyronie was voor het eerst ontdekt in 1743 door een Franse doktor. De ziekte van peyronie is een afwijking die voorkomt bij mannen en is het gevolg van verwondingen of traume aan de penis. Deze aandoening kan voorkomen bij mannen van alle leeftijden en kan voor ernstige pijn in de penis zorgen, en kan er ook voor zorgen dat penis krom wordt wanneer deze stijf wordt. Bij ernstige varianten van deze aandoening kan het ook leiden tot een erectiestoornis. Deze aandoening zal niet vanzelf verdwijnen en je kan het beste een arts bezoeken met advies over hoe je dit moet behandelen.

De meest voorkomende symptomen zijn de vorming van littekenweefsel in de penis, wat er voor zorgt dat de penis niet langer recht zal zijn wanneer deze stijf wordt. Ook kan het lastiger worden om nog een erectie te krijgen en kan de penis zelf korter worden. Dit alles kan er toe leiden dat het zeer lastig wordt om nog op een normale manier geslachtsgemeenschap te hebben.

De meest voorkomende oorzaak voor de ziekte van peyronie, zijn ongelukken die gebeuren gedurende de seks. Dit leidt er toe dat bloedvaten barsten, die later herstellen als littekenweefsel. Er lijkt ook een genetisch component mee te spelen, waardoor sommige mensen sneller deze aandoening krijgen dan anderen. En als laatste kan de oorzaak ook liggen bij autoimmun ziekten en bepaalde vormen van medicatie.

oplossingen voor de ziekte van peyronie

In de traditionele geneeskunde zijn er vele methoden om de ziekte van peyronie te genezen. Dit zijn echter wel holistische methoden, wat betekent dat het langer zal duren voordat zowel de oorzaken als de symptomen volledig zijn genezen. Een voordeel van de traditionele geneeskunde is dat het geen bijwerkingen kent. Hier zijn een aantal methoden en middelen waarmee jij de ziekte van peyronie kan behandelen, zonder het nemen van gevaarlijke medicatie.

Pensipompen - Penispompen zijn cilinders die om de penis worden geplaatst en waar omheen een vacuüm wordt gecreëerd. Dit vacuüm zorgt ervoor dat er meer bloed in de penis komt, waardoor je een erectie krijgt. Penispompen kunnen helpen tegen erectiestoornissen die veroorzaakt zijn door de ziekte van peyronie en de vorm van de cilinder zal voorkomen dat de penis krom wordt, waardoor het ook kan helpen tegen de kromming van de ziekte van peyronie.

Curcumin capsules - Deze capsules worden gemaakt van het extract van de haridra specerijen. Haridra is een een veelgebruikt kruid dat helpt tegen ontstekingen en vele voordelen voor de gezondheid biedt. Het kan zeer effectief zijn voor het behandelen van de ziekte van peyronie en helpt daarnaast ook tegen de angstigheid en stress die veroorzaakt wordt door deze aandoening.

Kachnaar Guggul - Dit is een natuurlijke mix van natuurlijke kruiden, zoals kachnar, amalaki, haritaki, bibhitaki, gember, zwarte peper, pippali en varuna. Dit product kan zeer effectief zijn voor mannen die worstelen met de ziekte van peyronie en het is beschikbaar in capsulevorm.

conclusie

De ziekte van peyronie is een vervelende aandoening die een zware last op het seksleven van iemand kan leggen. Het is dan ook belangrijk om niet te lang rond te lopen met dit probleem, maar om snel hulp te zoeken. Er zijn gelukkig genoeg verschillende methoden die je kan proberen om de ziekte van peyronie te bestrijden.