maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Antarctilyne Plump3 Crème 50ml Crème

Door Skin Doctors

€48.95

Op Voorraad
Bestelling voor 16.00 uur worden op dezelfde werkdagen nog verzonden.

Hoogste Kwaliteit
Premium merken gebruiken de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Discrete Levering
Neutrale verpakking en discrete bankafschrift.

Skin Doctors™ Antarctilyne Plump 3 vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden. Het gebruikt daarvoor een drievoudige formule die 3 keer zoveel antarctilyne biedt dan standaard huidverzorgingsbehandelingen, en in 7 dagen de dichtheid van het collageen verdrievoudigt.

 • Vermindert het verschijnen van rimpels
 • Verdrievoudigt de dichtheid van het collageen in slechts 7 dagen
 • Vult lijntjes in het gezicht
 • Hydrateert je huid op een natuurlijke manier
 • Voor een gladdere, jongere teint

Skin Doctors Antarctilyne Plump 3 verhoogt de dichtheid van het collageen in de huid, en vult hardnekkige rimpeltjes, vouwtjes en groeven in het gezicht en vermindert ze met een derde in slechts 1 maand.

Lees meer
Type: Cr?me
Grootte: 50 ml

Wat is Skin Doctors Antarctilyne Plump 3?

Een gezonde productie van collageen heeft grote invloed op hoe je huid er uit ziet. Bijna 40% van alle proteïnen bij zoogdieren bestaat uit collageen en 75% van de huid bestaat uit collageen. Het werkt als een lijm die het verbindende weefsel vormt tussen de lichaamscellen. De Skin Doctors Antarctilyne Plump 3 is een innovatieve drievoudige gezichtscrème die het actieve ingrediënt Trylageen bevat. Dit boost het collageen en beschermt de huid tegen veroudering. Skin Doctors Antarctilyne Plump 3 gaat verder daar waar de werking van standaard antarctilyne formules ophoudt. Het werkt harder om de zichtbare tekenen te verminderen en de huid rimpelvrij te houden.

Hoe werkt Skin Doctors Antarctilyne Plump 3?

Skin Doctors Antarctilyne Plump 3 gezichtscrème bevat Trylagen, een revolutionair drievoudig ingrediënt dat gemaakt is met een combinatie van actieve peptiden en proteïnen. Het richt zich op de productie van collageen om rimpels en lijntjes in zowel de jonge als de volwassen huid, in 3 essentiële stappen te vullen.

Collageen boosting actie: In onderzoeken werd duidelijk dat Trylagen de hoeveelheid collageen bijna verdrievoudigt in slechts 7 dagen.

Collageen organisatie: Ook zag men dat Trylagen oneven ophopingen van collageen weer evenredig herschikt. Hierdoor is een betere hechting en stabilisatie van collageenvezels mogelijk.

Collageen bescherming: Onderzoek toonde aan dat Trylagen de activiteit van enzymen in je lichaam die verantwoordelijk zijn voor de afbraak van collageen, kan beïnvloeden.

Hoe gebruik ik Skin Doctors Antarctilyne Plump 3?

Onderzoeken hebben aangetoond dat gezichtscrèmes met 5% Trylagen, rimpels tot 35% minder diep kunnen maken wanneer ze gedurende 30 dagen 2x per dag gebruikt worden. Dat betekent dat je de Skin Doctors Antarctilyne Plump 3 behandeling één maal ’s ochtends en één maal ’s avonds kunt gebruiken. Wanneer je het 30 dagen lang, 2x per dag gebruikt, zal je huid zachter en gladder aanvoelen. Bovendien zal je ook het ‘vullende effect’ van de crème en een vermindering van de diepte van rimpels kunnen zien. Het kan ook gebruikt worden op de jongere huid om de vorming van rimpels te voorkomen.

Zijn er bijwerkingen?

Skin Doctors test alle huidverzorgingsproducten op veiligheid en effectiviteit op alle huidtypen. Hoewel er geen schadelijke bijwerkingen bekend zijn van deze formule, adviseren we toch om eerst een kleine hoeveelheid te testen op een stukje huid, voordat je dit op je gezicht gebruikt. Dit omdat elke huid anders reageert, waardoor je misschien meer gevoelig bent voor irritaties.

Welke ingrediënten worden er gebruikt?

Het actieve bestanddeel is Trylagen; een innovatief drievoudig actief ingrediënt, met actieve peptiden en proteïnen. Onderzoeken hebben aangetoond dat het rimpels op effectieve wijze vermindert.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (94.29% Gebaseerd op 7 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Huid voelt veel fijner aan!
 • * Heb veel minder last van rimpels.
 • * Super fijn product!
 • * Mijn huid ziet er veel jonger uit. Daarnaast verzorgt de creme mijn huid goed en voelt deze zachter ook. Daarnaast ook een snelle levering en een goede klantenservice!
 • * ik voel me zo jong door dit product
 • * Ze zeggen dat je na 7 dagen gebruik resultaten kunt verwachten. bij mij kon je al na de derde dag resultaten zien.
 • * Eenvoudig te gebruiken
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief