maandag - vrijdag | 10.00 - 16.00

(+31) 858 884 418 Live Chat
 • Onze Laagste Prijs Garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis Levering Vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Hoge Tevredenheid!

  Eerlijke reviews via TrustPilot

Andro-Penis Mini

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

De Andropenis Mini is de enige penisvergroter die speciaal voor mannen met een penisgrootte van 8cm of minder is ontwikkeld. De Andropenis Mini is klinisch getest en speciaal ontworpen om voorgeschreven en gebruikt te worden als medisch apparaat. Het maakt gebruik van dezelfde tractie technologie als de Andropenis Gold, om zo meer bloedtoevoer naar de penis mogelijk te maken voor permanente en langdurige vergroting.

 • Heeft klinisch bewezen de lengte en omvang te vergroten
 • Medisch en klinisch goedgekeurd voor artsen en chirurgen
 • Geeft je sterkere en langer durende erecties
 • Je ziet al binnen enkele maanden resultaat!
 • Speciaal ontworpen voor mannen met een kleinere penis
 • Kan gedurende langere periodes discreet gedragen worden zonder ongemak of pijn
 • 2 jaar garantie

De Andropenis Mini is ’s werelds enige penisvergroter die speciaal voor mannen met een penisgrootte van minder dan 8cm is ontworpen. Het heeft al duizenden mannen geholpen om van dit gênante probleem af te komen en het kan jou ook helpen. We leveren je bestelling altijd in een neutrale en discrete verpakking, zodat niemand ooit te weten komt wat je hebt besteld.

Lees meer

Wat is de Andropenis Mini en kan het mij helpen?

De Andropenis Mini is het resultaat van jaren van onderzoek en klinische testen. Het is de enige medisch geclassificeerde penisvergroter die speciaal voor mannen ontworpen is met een penis kleiner dan 8 cm. Dit systeem maakt gebruik van dezelfde technologie als de Andropenis Gold, welke een 97.5% succespercentage kent. Het kan comfortabel en discreet 4-9 uur onder je kleding gedragen worden, en niemand zal weten dat je het gebruikt.

We hebben de Andropenis Mini al jaren in ons assortiment bij ShytoBuy en de klanttevredenheid over deze vergroter is net zo positief als die voor de Andropenis Gold. In tegenstelling tot andere penisvergroters, is dit systeem klinisch getest zodat je het veilig en effectief kunt gebruiken.

Wanneer kan ik de resultaten zien?

Veel van onze klanten zien als eerste zichtbare resultaten dat ze sterkere en langer durende erecties krijgen binnen enkele weken van gebruik. Een zichtbare vergroting van de penis gaat heel geleidelijk en je ziet de beste resultaten wanneer je de Andropenis Mini 4-9 uur per dag draagt. Hoe langer je het draagt, hoe sneller je penis zal groeien. Omdat elk lichaam anders reageert op medische apparaten, kunnen de resultaten per individu verschillen.

Hoe werkt de Andropenis Mini?

Het werkt door het penisweefsel uit te rekken zodat er meer celdeling ontstaat. De vergroter wordt vastgezet op de penis gedurende vaste periodes, waarbij het een constante tractie uitoefent op de penis. Hierdoor wordt de penis geleidelijk niet alleen langer, maar ook groter in omtrek. Door de tractie worden splitsen de cellen in het weefsel zich, waarna ze samenkomen om meer cellen aan te maken. Het bevordert dus de groei van meer penisweefsel dankzij het natuurlijke vermogen van het lichaam om cellen te delen.

Hoe gebruik ik de Andropenis Mini?

Het apparaat moet gebruikt worden wanneer de penis slap is. Veel gebruikers merken dat de beste resultaten worden behaald wanneer het apparaat 4-9 uur per dag wordt gebruikt. Je kunt daarbinnen een pauze inlassen als je dat wenst. Veel van onze klanten zagen een gemiddelde groei van 0,5cm per maand.

Zijn er bijwerkingen bekend van de Andropenis Mini?

Deze penisvergroter is gemaakt met kwaliteit en perfectie als uitgangspunt en is veilig te gebruiken, wanneer dit op de juiste manier gebeurt. Andropenis is marktleider op het gebied van penisvergroters, je bent dus in goede handen. Dit is het enige penisvergrotende apparaat dat biocompatibiliteitstesten ondergaan heeft, om de veiligheid van de gebruiker te garanderen. Het is niet-cytotoxisch, niet-sensibiliserend en niet-irriterend.

Hoe bestel ik mijn Andropenis Mini?

Dit systeem is markleider en biedt resultaten die niet alleen veilig zijn, maar ook heel discreet. Je Andropenis Mini bij ShytoBuy bestellen is snel, makkelijk en discreet. We leveren je bestelling direct bij de voordeur af in een neutrale, discrete verpakking zonder vermelding van onze website of je product op het pakket. Op je bankafschrift zie je ons terug als Comfort Click LTD; niemand hoeft dus te weten wat je hebt besteld. Dankzij onze snelle leveringsservice kun je je bestelling morgen al in huis hebben als je vandaag bij ons bestelt.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

Product Rating (78% Gebaseerd op 10 Reviews)

Schrijf een review Klik hier

Service beoordeling (87.65% Gebaseerd op 68 )

 • * Als iemand met een micropenis ben ik zo ontzettend blij met dit product. Eindelijk een penisvergroter voor mannen zoals ik.
 • * Echt een aanrader voor alle mannen met een kleine penis.
 • * Echt een top product!
 • * Gebruik de Andropenis nu een aantal maanden, en ik merk echt dat mijn penis erdoor groter is geworden.
 • * Mannen met een kleine penis, probeer de Andropenis!
 • * Heb er al veel succes mee gehad!
 • * Ben er tevreden mee.
*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.

Aanmelden
voor de nieuwsbrief