• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Het product dat je zoekt, is niet langer meer verkrijgbaar. Zie hieronder onze alternatieven.

Met behulp van methodologie die is gemaakt om patiënten met een penoplastiek te helpen, brengt het Andropenis Gold-apparaat die filosofie naar voren om u een premium benadering van mannelijke zorgen te geven. De door onderzoek aangestuurde tractiemethode biedt een gestage uitrekbeweging in een premium vijfdelig, verguld apparaat. Dit comfortabele en toch krachtige ontwerp wordt aanbevolen door medische professionals over de hele wereld en is perfect ontworpen voor uw gemak en discretie.

 • Eersteklas aanpak van mannelijke verbetering
 • Twintig jaar ervaring en kennis
 • Stichtende voorstander van tractiemethode
 • Meer dan een miljoen klanten over de hele wereld
 • Superior medisch goedgekeurde materialen
 • Vijfdelige apparaten passen zich aan aan veranderende behoeften

Misschien heeft u het gevoel dat u elk mannelijk verbeteringsproduct hebt geprobeerd, van crèmes tot tabletten - maar totdat u de tractiemethode hebt gekozen, weet u niet wat u mist! Door het kopen van Andropenis Gold gaat u een samenwerkingsrelatie aan met gecertificeerde, professionele experts, op wie u veilig uw vertrouwen kunt stellen. Tegelijkertijd heeft u de ultieme controle over uw eigen vooruitgang. Met dagelijks gebruik van deze revolutionaire methode, kunt u stappen ondernemen om het meeste te halen uit wat u het meest aangaat.

 • ISO
 • Klinisch getest
 • CE gecertificeerd

Groter is Beter

Een bepaald aspect van de mannelijke anatomie is representatief geworden voor macht, mannelijkheid en kracht - en er is geen twijfel over wat dat is! Er kan ook geen twijfel over bestaan dat mannelijke bezorgdheid over dit gebied altijd voor de dag zou moeten komen, omdat het zoveel meer betekent voor elke individuele man dan een eenvoudige manier om fysiek genot te geven (hoewel dat ook belangrijk is!). Een zeker niveau van ontevredenheid was daarom onvermijdelijk bij de bevolking, met overal gevoelseffecten, van de slaapkamer tot de directiekamer. Ondanks het feit dat de mannen met de hoogste niveaus van onzekerheid degene zijn die het meest waarschijnlijk een volledig normale lengte hebben, zullen er altijd wel een paar vastberaden zijn om een oplossing te vinden.

De Toepassing van Tractie

Deskundigen op medisch en wetenschappelijk gebied erkennen een methode als waardevol met betrekking tot de bezorgdheid van een ondermaats en misvormd mannelijk orgaan: extenders die gebruik maken van tractiekracht. Dit kan geleidelijk worden gebruikt op elk selectief orgaan om te profiteren van het cytokinese van het natuurlijke lichaam. De geleidelijke rekkende beweging streeft ernaar om te leiden tot de deling en vermenigvuldiging van cellen, en dientengevolge het creëren van nieuwe weefsels.

Bovendien staat opmerkelijk, toegewijd onderzoek sterk achter de toepassing van deze techniek op het mannelijke weefsel, met verbazingwekkende hoeveelheden onderzoek. Verschillende benaderingen, waaronder beide apparaten, pillen en operaties, zijn door deze bevindingen buiten beschouwing gelaten. Van bijzonder belang, heeft het British Journal of Urology uitgewerkt hoe extenders die tractie gebruiken "de enige op bewijsmateriaal gebaseerde [niet-chirurgische] techniek" van het stimuleren van mannelijkheid vertegenwoordigen. Er is zelfs gesuggereerd dat het wordt gebruikt om de kromming te verlichten! Verder krachtig onderzoek heeft verklaard dat "de resultaten niet verslechteren als het gebruik werd gestopt". Met discretie, gemak en deskundige kennis is deze wetenschappelijk gedreven methode 100% klaar om zijn plaats in uw leven in te nemen.

Andropenis Gold

Dit apparaat begon in één iconische omgeving: het laboratorium. Andromedical onderzoekt al meer dan twintig jaar hulpmiddelen voor mannelijke intieme zorgen, uit verhoudingen, vorm en andere disfuncties, met een nadrukkelijke focus op het leveren van producten van hoge kwaliteit aan gewone mannen. De Andropenis Gold is geen uitzondering op deze filosofie. De tractiemethode wordt hier geleverd in een vakkundig gemaakt uit vijf delen bestaand apparaat dat zich aanpast aan uw unieke fysieke behoeften. In 24-karaats goud is het de ultieme hygiëne, terwijl elk onderdeel perfect is ontworpen door het Andromedical-team. Met veel van de miljoenen klanten over de hele wereld die een verhoogd vertrouwen in hun dagelijks leven melden, hoeft u echt niet verder te zoeken. Geen enkel ander apparaat kan bestand zijn tegen de Andropenis!

Gebruiken van de Andropenis Gold

Om uw persoonlijke maat te berekenen voordat u het apparaat gebruikt, moet u uw rechtopstaande lengte meten en 4 cm aftrekken. Bereid het apparaat voor door de bovenste steun te verwijderen en zoveel assen toe te voegen als nodig is om uw persoonlijke grootte te bereiken. Om het te dragen, neem de siliconen band van de extender en plaats het beschermende kussen erin. Trek het orgaan voorzichtig naar buiten, zodat het uitsteekt terwijl het nog slap is en schuif het apparaat vervolgens op uw orgaan en laat het rusten op de bovenste laag. Duw de basis tegen uw lichaam, laat de interne veren inklappen en trek uw eikel door de bovenste lus. Verklein de lus door aan beide uiteinden van de siliconenband te trekken totdat deze stevig is vastgedraaid. Lees de volledige instructies en volg de voortgangsbegeleiding voor de tijdlijn.

Aanwijzing

Andromedical is enorm trots op het bieden van veilige, gemakkelijke en discrete producten om uw mannelijke zorgen te helpen. Met dit in gedachten is het belangrijk om verstandige voorzorgsmaatregelen te nemen. Geduld is belangrijk bij het gebruik ervan, en het is van cruciaal belang dat u de opgenomen tijdlijnen volgt, waarbij u onthoudt dat kortetermijnwinst het niet waard is om op de lange termijn pijn te lijden of mogelijk letsel kan veroorzaken. Geef altijd prioriteit aan veiligheid vóór de urgentie. Personen onder de leeftijd van achttien moeten zich niet bezighouden met mannelijke versterking.


Klantenbeoordelingen

Bij ShytoBuy streven we ernaar om de best mogelijke klantenservice aan te bieden en zijn we trots op de feedback die we van onze klanten ontvangen.

5 STERREN
(4)
4 STERREN
(2)
3 STERREN
(1)
2 STERREN
(0)
1 STER
(0)
Uitstekend 4.5

88.57% Gebaseerd op 7 Reviews

Beoordeel ons
 • Ik merk nog niet veel verschil. Zal het nog langer moeten gebruiken.

  N Nout small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Andro Penis werkt echt goed.

  J Jan small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Blij dat ik Andro Penis gekocht. Mijn piemel is echt groter geworden.

  O Oleg small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mijn penis begint nu echt te groeien. Een aanrader voor alle mannen.

  E Elwin small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Erg onder de indruk van dit product, heeft me zowaar geholpen om groter te worden. Heeft zelfs de kromming in mijn penis verbeterd.

  L Lars small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Dit ding werkt en is discreet. Ik draag het op mijn werk en niemand die het ziet of door heeft. Zie zeker al verschil.

  K Kyan small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Sinds mijn vriend Andro Penis gebruikt is ons seksleven echt verbeterd.

  B Berthe small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

*De resultaten van onze producten verschillen per individu. Bekijk de disclaimer hier.