• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

Krijg een betere penis met deze 5 tips

Het vergroten van je penis en het versterken van je erectie hoeft geen lastige klus te zijn. Alle pillen, crèmes, en apparaten ten spijt, kan je je penis ook vergroten met methoden en middelen waarvoor je niet naar de apotheek of onder het mes hoeft.

Het verkrijgen van een erectie wordt lastiger naarmate je ouder wordt; oudere krijgen te maken met hormoontekorten die ervoor zorgen dat het lastiger wordt om nog de juiste seksuele lust op te wekken voor een erectie. Het omhoog brengen van de hormoonproductie is dan ook vaak de sleutel tot het terugkrijgen van een sterke erectie, en het vergroten van je penis. Hieronder volgen vijf tips waarmee jij jouw hormoonproductie weer op gang krijgt.

1. goed eten

Net zoals de rest van het lichaam heeft de penis veel verschillende voedingsstoffen nodig om goed te functioneren. Met name vezels en zink zijn belangrijk om zowel de spermaproductie als de zwellichamen van de penis in goede conditie te houden. Ongezond eten kan een negatief effect hebben op de hormoonproductie, of ertoe leiden dat de verkeerde hormonen worden geproduceerd; met name buikvet heeft een negatief effect op het testosterongehalte in het lichaam, en de aanwezigheid van dit vet zorgt er ook voor dat de penis kleiner wordt. Vermijd dus verzadigde vetten en bewerkt eten.

2. neem vitaminesupplementen

Met name vitamine A, B, C, en E staan erom bekend de sekshormonen te stimuleren. Zij zorgen ervoor dat de penis in goede conditie blijft, en dat de doorbloeding van de penis goed blijft functioneren.

3. lichaamsbeweging

Jezelf fit en gezond houden geeft je zelfvertrouwen, en stimuleert de productie van sekshormonen. Regelmatige lichaamsbeweging houdt het hard-en-vaatstelsel ook gezond, waardoor je erecties sterker en langduriger zullen zijn. Minstens drie maal per week 30 minuten intensief bewegen kan al een enorm verschil maken.

4. jelken

Jelken is een penisvergrotingsoefening waarbij je de bloedtoevoer naar de penis stimuleert. Je melkt als het ware je penis van de basis tot aan de eikel. Hierdoor dwing je de zwellichamen in je penis om meer bloed op te nemen, waardoor dezen oprekken en de penis groter wordt.

5. gebruik een penispomp

Een alternatief voor jelken, is het gebruiken van een penispomp. Penispompen creëren een vacuüm rondom de penis, waardoor er meer bloed naar de penis stroomt en hij stijf wordt. Net zoals bij jelken, rekken hierdoor de zwellichamen op en zal de penis uiteindelijk langer en dikker worden. Voor penispompen van hoge kwaliteit bevelen wij de Bathmate penispompen aan vanwege hun hoge kwaliteit en succespercentages.

Er zijn dus genoeg manieren om je penis te vergroten en je erectie sterker te maken. Overweeg twee of meerdere te combineren voor maximale resultaten.