• Onze laagste prijs garantie

  We vergelijken onze prijzen

 • Gratis levering vanaf €50

  Kies een leverdatum die past

 • Sinds 2017

  Betrouwbaarheid

 • Bescherming van klantgegevens

  Uw gegevens zijn veilig en beveiligd bij ons

5 natuurlijke methoden om erectiestoornissen te bestrijden

Erectiestoornissen zijn een veel voorkomend probleem bij mannen van alle leeftijden. Je bent dus niet alleen als je last hebt van deze vervelende kwaal. Het belangrijkste om te onthouden is dat er een hoop middelen en methoden hiertegen zijn, en dat ook jij jouw erectiestoornis makkelijk kan behandelen. Hieronder leggen 5 natuurlijke manieren voor om een erectiestoornis te behandelen.

verandering van levensstijl

De meest erectiestoornissen ontstaan dankzij stress, overgewicht, slaapgebrek, of slechte gewoontes als alcohol consumptie en roken. Het omdraaien van deze negatieve levensstijl zal niet alleen je algehele gezondheid verbeteren, maar het zal er ook voor zorgen dat je je erectie mogelijk weer terugkrijgt.

Eet dus gezond met veel vezels en voedingsstoffen, beweeg regelmatig en verminder of stop met de bekende slechte gewoontes.

penispompen

Penispompen kan helpen je bij het krijgen van een erectie doormiddel van het creëren van een vacuüm rondom de penis. Dit vacuüm apparaat dwingt bloed om in de penis te stromen, waardoor er een erectie ontstaat. In combinatie met een ring om de penis om de terugvloeiing te voorkomen, is dit een snelle, maar tijdelijke, oplossing bij een erectiestoornissen. Zorg er ook voor dat je altijd de gebruiksinstructies goed doorleest. Het gebruik van een penispomp is geheel pijnloos, geen zorgen. Bij vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze behulpzame klantenservice, want je bent niet de eerste.

professionele hulp

Een erectiestoornis kan ook het symptoom zijn van een dieperliggend, psychisch probleem, zoals een depressie of angstigheid. In dit geval kan een therapeut of psycholoog jou wellicht verder helpen. Het verhelpen van deze problemen zal je er wellicht ook toebrengen weer een erectie kunnen krijgen.

yoga

Er zijn yoga oefeningen die zich volledig richten op het verbeteren van de seksuele gezondheid van zowel mannen als vrouwen. Met name de gezondheid van de prostaat kan veel baat hebben bij bepaalde yoga posities en een gezonde prostaat leidt tot een sterke erectie. Ook geeft yoga je een algehele gezondheidsverbetering, waardoor het verkrijgen van erecties ook makkelijker zal gaan.

supplementen

Supplementen kunnen een nuttige toevoeging zijn aan de andere middelen en methoden. Een middel als Prelox bijvoorbeeld, is veilig te gebruiken en bestaat alleen uit natuurlijke producten. Een doktersrecept is niet nodig en ze kunnen makkelijk gebruikt.